Horoskop

aquarius

Vodnar

  21.1. - 18.2.

Horoskop, 21.1. - 18.2.

Pred četrtkom vam bo na voljo pomembna informacija. Če bo zavračajoča, se boste lahko pritožili na višjo instanco. Vsekakor vam pripadajo višji prejemki in razlika v plači zaradi zmote v preteklosti. Vaša skrajna radodarnost do tistih, ki izkoriščajo vašo humanost, ne bo po godu partnerju, s katerim sta občasno intimna. Nevezani bi se lahko v soboto in nedeljo na javnem kraju znova zaljubili v energično osebo.

Horoskop, 21.1. - 18.2.

Tako kot se Uran v biku premika izredno počasi, tako bodo tudi vaše zadeve, povezane z napredovanjem ali prestopom na drugo delovno področje, z urejanjem zemljišča, zgradbe, vašega zdravja, tekle počasi. Kljub temu vam bo pri tem pomagala strokovna ali ljubeča oseba, če se ne boste upirali. Saturn v vašem znamenju se počasi izteka iz vodnarja, zato vedite, da še lahko izkoristite možnosti za dodatno izobraževanje, posebno z Merkurjevo pomočjo od 11. 2. Če boste samo pomagali prijateljem, premalo pa sebi, boste ostali, kjer ste. Čakanja na izbruh gorečih čustev, spolne sle, zaljubljenosti bo konec po 21. 2.!

Horoskop, 21.1. - 18.2.

Ljubezen, družabni stiki 

Pred vami je prelomno leto, saj bosta vaše ljubezensko in družabno življenje krojila Saturn v vašem znamenju in Uran v biku, ki bosta vzpostavljala kozmične škarje, ki bodo nekaterim pomagale utrjevati intimno razmerje ali prijateljstvo, drugim, ki niste v zvezi, ki bi vas osrečevala in vaju tesneje povezovala, pa rahljati ali ga končati. Najbolj razburljivo bo v odnosih med 6. 3. in 14. 4., ko bosta planeta ljubezni v vodnarju krepila vaše potrebe po ljubljenju, svobodnem ljubezenskem in družabnem življenju, morda hlastanju po prepovedanem sadu; med 3. 5. in 4. 7., ko bi se lahko neznansko zaljubili, izgubili glavo zaradi postavne, dinamične osebe, primerne za usklajeno spolno življenje in sobivanje; med 20. 8. in 4. 9., 29. 9. in 22. 10, pa tudi med 16. 11. in 9. 12., ko se boste najbolje počutili v družbi, se umikali pred dolgočasnim in predvidljivim partnerjem ali nezanimivim družinskim življenjem. Vleklo vas bo tja, kjer vas bodo občudovali, kjer se bosta izrazili vaša ekscentričnost in možnost vzburjati oba spola, četudi vpričo otrok. 

Družina, otroci 

Mladi vodnarji in vi se boste še naprej ukvarjali s prelomnim dogajanjem, povezanim z vašo družino, rodbino, lahko tudi z materialnimi razmerami za življenje. Vse se ne bo odvijalo tako, kot bi si želeli januarja, ker bo Merkur v vodnarju retrograden in v stresnih razmerjih, bo pa vendarle mogoče potegniti iz dogajanja in izkušenj nekaj spoznanj, ki bodo vam vsem pomagala od dneva žena do velike noči doseči tisto, kar ste si želeli. Pomembno bo, da ohranite pozitivno razmišljanje in ljubeče odnose. Strpna pomoč otrokom pri učenju bo nagrajena z boljšimi ocenami, priznanji, dobrimi izdelki. Napredovanje bo še očitnejše pred koncem šolskega leta, ko kljub navdušenju nad uspehom z darilom ne smete zadovoljiti kakšne skrajne otrokove »muhe«! Potreba po osamosvajanju bo pri njih posebno močna po materinskem dnevu, krajcih 20. 7. in 19. 8. ter mrkih 25. 10. in 8. 11. Postavljanje mej bo potrebno skupaj z dogovarjanjem po načelu »zmagaš, zmagam«, da ne bi bilo med vami prehudih trkov. 

Zdravje 

Lise po telesu ali koprivnica, trganje v čeljusti, vnetje živca ali mišice čez hrbet, odrevenele ali mrzle noge bi lahko bile pred marcem zgolj napoved bolj neprijetnih težav. Bolje, da se pripravite nanje in jih preprečujete z gibanjem in uživanjem hrane, ki vsebuje veliko kalcija, magnezija, vitamina D in drugih, za odpornost in preprečevanje bolezni prostate, rodil, pljuč, debelega črevesa, koristnih snovi. Z nevarnimi predmeti in orodjem ne ravnajte lahkomiselno pred veliko nočjo, poleti ali med jesenskima mrkoma! Raje krepite vzdržljivost pri dolgotrajni rekreaciji v čistem in varnem okolju. 

Posel, finance 

Četudi ne bodo časi najboljši za povečevanje prihodkov, ker boste razpeti med željami in možnostmi, gospodarskim razvojem Slovenije ter evropskim in svetovnim dogajanjem na finančnih trgih ter trgih energentov – seveda bo določene omejitve še naprej postavljala korona –, pa boste najbolj iznajdljivi in podjetni imeli možnosti nenehno vzdrževati ugodne finančne prihodke ter jih povečevati med marcem in julijem, dopolnjevati pa konec poletja, oktobra ter po novembrskem luninem mrku. Izboriti si bo mogoče višjo plačo ali pa se bo ta dvignila zaradi manjšega znižanja davkov. Iskalci zaposlitve bi lahko sprejeli ustreznejšo službo, nekateri se prezaposlili zaradi pritiskov in obremenitev, spretni na borzi in srečni pri loteriji pridobili večji kapitalski donos, počasni pa mnogo izgubili! Z izvirnimi razvojnimi projekti in posodobitvami vam bo uspelo na razpisih pridobiti mednarodna sredstva, ta pa obdržati samo, če se vam kaj ne bo jeseni ponesrečilo pri izvajanju načrtov zaradi nedoslednosti ali slabega nadzora.   

Preverite še druga znamenja