Horoskop

capricorn

Kozorog

  22.12. - 20.1.

Horoskop, 22.12. - 20.1.

Z več strani boste dobivali zagotovila, da lahko stvari, za katere se zavzemate, podprejo še drugi zainteresirani in formalno organizirani. Strokovno in pravno utemeljeno izražena pričakovanja do nadrejenih in odločevalcev bodo obrodila prve sadove do sobote. V programih miklavževanja si vzemite čas za sprostitev in objeme, poleg vroče čokolade, saj bodo vaši prihodki vendarle skušali dohitevati inflacijo.

Horoskop, 22.12. - 20.1.

Energije luninega mrka ter prijazno žarčenje Venere in Merkurja iz škorpijona v prvi polovici novembra na vas se vam bodo pomagale sprijazniti z vsem, kar je povezano s staranjem vaših prednikov ter odraščanjem otrok, ki zapuščajo domače gnezdo. Tudi vi si boste morali preurediti zasebno in poslovno življenje tako, da vam bo prijetno, udobno in da boste imeli ob sebi ljubljeno osebo, s katero si bosta lahko delila radosti in skrbi. Če boste pogumnejši pri obnavljanju in poglabljanju stikov s tistim, ki ga že dolgo občudujete, boste doživeli radosten preporod vsaj po mlaju, dotok denarja pa se bo prav tako povečal.

Horoskop, 22.12. - 20.1.

Ljubezen, družabni stiki 

Manj verjetno je, da boste dobili prijatelja za skupno preživljanje prostega časa na družbenih omrežjih, ki vam bo rade volje opravil težje fizično delo pri hiši, prej ga boste srečali med rednimi pohodi po naravi, med nakupovanjem česa koristnega ali pri iskanju mojstra za popravilo. Venera vam bo obnovila občutke ljubezni in sreče do 6. 3., saj bo v kozorogu, poleg Marsa, ki bo prebujal vašo spolno slo. Poznanstvo se bo pri večini aprila razvilo v nežno ljubezensko zvezo. Romantično zaljubljeni in mladi srečni pari boste spočeli otroka, saj bodo kar trije planeti seksa in plodnosti v ribah! Manj skladni pari blažite razdražljivost med 25. 5. in 5. 7. zaradi delovanja Marsa v ovnu z rekreacijo ali nadzorovanim fizičnim delom, lahko pa s spolno zelo aktivno družico počneta kaj razveseljivega tudi pod prijetnimi sončnimi žarki. Bolj umirjeno in družinsko življenje bo možno poleti, septembra, med 23. 10. in 15. 11., prijateljsko pa po 10. 12. 

Družina, otroci 

Januarja, ne le med zimskimi počitnicami ali v mesecu treh dobrih mož, ki radodarno obdarujeta, se boste večinoma razveseljevali na način, ki ste ga že kdaj izkusili, in v krajih, ki so vam prinašali prave zimske radosti. Športnega duha boste lahko dopolnjevali z ustvarjalnostjo, s katero si boste popestrili praznično vzdušje ob pustu, pred veliko nočjo, na kresovanju, med pričakovanjem noči čarovnic ali božične skrivnosti. Mladi kozorogi imajo možnost napredovati v šoli, pri obšolskih dejavnostih, na tekmovanjih, si prislužiti dodatne točke z nagradami in priznanji, kar bo koristilo tistim, ki se vpisujejo v srednje šole ali naprej in želijo pridobiti prestižno štipendijo. Več ognjevitih pogovorov boste imeli konec šolskega leta in v začetku počitnic, ko se bodo osamosvajali. Ljubeče gnezdo bodo čutili sredi jeseni, če bodo tudi starši držali skupaj in se zanimali za svoje potomce. Število članov družine se lahko celo poveča. 

Zdravje 

Rok, da se izvlečete iz zdravstvenih nadlog, ki se vam vlečejo še iz Saturnovega leta, imate do 23. 1., kajti potem se vam lahko pridružijo še nove in resnejše! Tudi če ste dobro odporni in načeloma zdravi, bi lahko do marca občutili bolečine v kosteh, zobeh, sklepih, napenjanje v trebuhu, imeli odebeljena jetra, žolčne nadloge, vnetje lasišča, pa tudi poškodbe kolena, komolcev in še česa. Zdrava prehrana in enak življenjski slog vam bosta pomagala okrepiti življenjsko energijo in kondicijo junija, čeprav bo takrat kdo potreboval kirurški poseg, intenzivno terapijo za zatrtje resne bolezni ali naravnanje kosti. 

Posel, finance 

Retrogradna Venera v kozorogu do 30. 1. res lahko pahne v nezavidljiv položaj marsikaterega poslovneža in večje podjetje ter tiste posameznike, ki imajo manjše dohodke. Stroški se bodo mnogim povečali februarja, junija, morda še na vrhuncu poletne sezone. A prav tako obstajajo poti, po katerih se bodo mnogi znašli in ravno v krizi našli nov vir dohodka, tržno nišo, znali zmanjševati stroške, lahko pa bili sami odpuščeni. Dobre naložbe pred marcem in samooskrba bodo kmalu prinašale dodano vrednost, donose in razvoj, kar se bo pokazalo aprila. Menjava službe naj bo do 11. 5., da bi dobili večjo plačo, honorar, kapitalski donos junija, sredi poletja in sredi jeseni. Decembra pa tudi ne počivajte na lovorikah, ampak tržite, saj boste imeli sijajne možnosti za zaslužek. Dediščina ali drug delež vam bo pripadal spomladi, nekaj pa bi lahko dobili tudi novembra!  

Preverite še druga znamenja