Horoskop

cancer

Rak

  22.6. - 22.7.

Horoskop, 22.6. - 22.7.

Z meteorološko pomladjo boste začeli pospešeno skrbeti za svoj dom, urejanje okolice, domačije, organizirati delavce za fizična in mojstrska dela. Pri odmevnem dogodku, povezanem s službo ali interesnim združen­jem, se boste ob koncu tedna izpostavili v javnosti in se odločno zavzeli za pravično stvar. Podjetni bi lahko povečali prihodek, dobili nagrado, se zabavali, zapeljevali občinstvo in oboževalca.

Horoskop, 22.6. - 22.7.

Dinamične sile bodo stopnjevale vašo pripravljenost za delo, vodenje, spremljanje postopkov, vztrajanje pri strokovnih rešitvah in fizičnih naporih, ki bodo v prid podjetju, vaši poslovni dejavnosti, skupnosti in zdravju tudi še po polni luni 5. 2.! Energije izredno močnega žarčenja Venere in Neptuna v ribah bodo v dobri kombinaciji z Uranom v biku prinašale zadovoljstvo sodelujočim in vašim družinskim članom ter pomirjale tiste, ki dvomijo o uspešnosti projektov, za katere se zavzemate. Samski se ne navezujte na poročeno osebo, razen če je v ločitvenem postopku. Plodnost mlajših rakov bo večja do mlaja 20. 2., zaljubljenost pa strastnejša za tem.

Horoskop, 22.6. - 22.7.

Ljubezen, družabni stiki 

Vaše ljubezensko življenje bo nihalo odvisno od luninih men. Izmenjavala se bodo mesečna obdobja intenzivnega čustvovanja, iskrivih odnosov in druženja s prijatelji ter vključevanja v interesne dejavnosti prek umirjenega tempa življenja in sobivanja do voljnega prilagajanja partnerjevim potrebam in aktivnostim ter sodelovanja pri skupnemu početju. Izrazitejša nežna čustva se bodo kopičila do maja pod vplivom Jupitra v ribah, novembra in vse do 20. 12. Tedaj se boste samski in nezadovoljni vezani zaljubljali, bili zasanjani, pripravljeni na skupno življenje s partnerjem, ki nima odpora do otrok, mlajši pa bili v pričakovanju naraščaja tudi med 18. 7. in 11. 8. Manj skladnim parom bodo ponagajale nasprotne kozmične sile med 24. 1. in 5. 3., 25. 5. in 4. 7. Turbulence zaradi delovanja dveh pomladanskih in dveh jesenskih mrkov pa tudi ne bodo nedolžne, zato jih takrat raje sprejemajte z dobro voljo in širite ljubezen do vseh, ki vas bodo obdajali. 

Družina, otroci 

Izjemno pozitivne energije Jupitra v vodnem elementu rib do 11. 5. ter znova med 28. 10. in 20. 12. bodo krepile vaša čustva do bližnjih, da jim boste najbolj skrbni dajali toliko ljubezni in pozornosti, da jih bosta dušili. Na to se bodo rakci do začetka marca odzivali tudi na trši, vam neljub način, potrebovali bodo več svobode, zaradi česar pa se bo vaše srce zlasti ob koncu šolskega leta kar paralo od bolečine! Med počitnicami boste spoznali, da je dobro, če podpirate njihovo osamosvajanje, da bodo pripravljeni na nove obveznosti, ki jih čakajo na jesenski stopnički višje. Od odraslih otrok boste pričakovali, da bodo srečno zaljubljeni, nekateri v kratkem spočeli ali celo dobili vašega vnuka. Zibali bi ga lahko aprila ali junija, sredi poletja ali novembra. Sprti člani družine ne pričakujte, da se boste pobotali v obdobjih najbolj neugodnih kozmičnih vplivov! Njihove ljubezni ne boste mogli kupiti z denarjem ali zelo dragocenim darilom. 

Zdravje 

Kdor redno ne skrbi za telesno vadbo in zdravo prehrano, bo težko prenašal zimske nadloge, mraz, nizek zračni tlak, oblake, plundro, izcedek iz nosu in neustavljiv kašelj zaradi onesnaženega okolja, kjer so v bližini kurišča na fosilna goriva ter gost promet. Težave z jetri, žolčem, vranico, hrbtenico, sklepi in lasiščem bodo za vami spomladi. Glavobole, bolečine v mišicah, slabo prenašanje vročine, ki se bo pojavljalo junija, bo blažilo zatekanje v miren kotiček narave, senčnata območja domačije. Uživanje obilja domačih pridelkov bo vzdrževalo vašo odpornost do jesenskih mrkov, ko boste jemali kolagen. 

Posel, finance  

Na drugo, bolj ugodno ali bolje plačano delovno mesto oziroma področje bi lahko bili premeščeni do pomladi, če boste pokazali voljo. Presežke vaše pričakovane strokovnosti bodo nadrejeni do marca spregledali ali jih ne bodo upoštevali, aprila pa bi jih že znali uporabiti. Če se za dodatno plačilo ne boste potegnili sami, vam lahko pri tem pomaga kdo od sodelavcev, morda pravni strokovnjak. Če bo vaš prispevek v skupno blagajno vse večji, boste junija ali v drugi polovici julija že deležni dodatka k plači, nekateri tudi višje urne postavke ali izboljšanega honorarja. Zaposlitev pri drugem delodajalcu do 10. 5. ali odprtje poslovne dejavnosti bo primerno za tiste, ki imate zelo ambiciozne načrte ali ste povišali izobrazbo. Denar, ki ga že dolgo pričakujete, dediščino ali kapitalski donos bi morali dobiti na vrhuncu poletne sezone, pa tudi med 23. 10. in 15. 11. ter po 10. 12. 

Preverite še druga znamenja