Horoskop

aries

Oven

  21.3. - 20.4.

Horoskop, 21.3. - 20.4.

Vse, kar ste doslej ustvarili in je zanimivo za vašo ciljno skupino, bi ji lahko približevali z obveščanjem na sodoben način in s slikovitim prikazovanjem vsebin ter njihovo uporabnostjo. Najbolj spretni boste zabavali sebe in druge, številni pa tudi še priložnostno zaslužili. Če vam komunikacija ne dela težav in želite preizkušati svoj erotični vpliv na prikupne in seksi osebe, boste imeli dobršen uspeh.

Horoskop, 21.3. - 20.4.

Retrogradno gibanje vašega vodilnega planeta Marsa v dvojčkih bi lahko slabilo vaše zdravje in sposobnosti osredotočenega delovanja pri vsem, s čimer se boste ukvarjali, saj bo v stresnem aspektu z Neptunom v ribah. Morda vam bo postopoma bolje po 17. 11., ko vam bo Merkur v družbi Venere v strelcu znova vlival optimizem in voljo, da se z borbenostjo, živahnejšimi aktivnostmi in podporo simpatizerjev ter ljubljene osebe izvlečete iz nelagodja. Harmonija s Saturnom v vodnarju vas bo po mlaju znova vrnila na zemljevid javnega dogajanja, sodelovanja s skupinami oviranih in tistih, ki se potegujejo za boljše prihodke in pravičen status.

Horoskop, 21.3. - 20.4.

Ljubezen, družabni stiki 

Leto boste začeli ognjevito, se navduševali nad seksi moškimi, a sredina zime bo ohladila vaše strasti. Družabnih stikov boste imeli na pretek neposredno in na daljavo marca ter od 20. 8. do silvestrovega, se zaljubili maja, potrebovali intenzivne seksualne izkušnje junija ter se znova umirjali v pristanu ljubezni, družinske sreče do septembra. Če se boste z ljubimcem razhajali pred rojstnim dnem, vam bo več drugih izražalo podporo in pozornost. Negotovosti v odnosih po veliki noči se boste znebili zapleteni v ljubezenski trikotnik, ko bosta planeta sreče Venera in Jupiter v ovnu po 11. 5. Neugnanim bo prijalo prirediti ženitovanje in se odpraviti na potovanje do jeseni. Toda takrat ne pogledujte več po drugih! 

Družina, otroci 

Nemirne otroke boste živahni starši lažje zaposlili in se z njimi igrali doma in v naravi. Izkoristite pobočja, na katerih je vsaj kakšna zaplata snega za dričanje, še pred zimskimi počitnicami. Na srečo bo Mars v zelo hladnem elementu kozoroga pomagal pri rekreaciji, računajte pa tudi s tem, da se vam bo kak občutljiv ovenček upiral vsaj pasivno, če ne bo že bolan. Navajanje na delo, ki krepi človeka, bo zelo dobrodošla aktivnost z etnografskimi značilnostmi pred veliko nočjo, pred končevanjem šolskega leta pa tudi pri učenju in športu. Otrokovega temperamenta ne dražite pred odhodom na počitnice, v drugi polovici leta pa ga nikar pretirano ne kritizirajte, da ne bo ostrih spopadov. 

Zdravje 

Z živahnim gibanjem na prostem, pohodi, smučanjem, kolesarjenjem, drsanjem, tekom, predvsem na območjih, kjer lahko ob jasnih urah dneva vsrkate veliko sončne energije, prestrezate sončne žarke po obrazu, rokah, morda še kje, boste januarja ustvarili v telesu dovolj vitamina D, da vas bo varoval pred virusi in mikrobi, ki bi vam lahko škodili nato do marca! S fizičnimi deli in manj sončenja bo vaša odpornost naraščala do vrhunca v juliju, od konca poletja do dneva reformacije bo še zadoščala zaloga kalija in kalcija v telesu, potem pa se boste znova morali boriti za ohranitev zdravja s sezonsko zelenjavo in sadjem od zelja, repe, črne redkve do orehov, kivija, avokada in jabolk. Poškodbe morda ne bodo prehude! 

Posel, finance 

Pri iskanju poklicne ali poslovne priložnosti boste bolj osredotočeni in sistematični februarja, ko vam bo Marsova energija zelo koristila. Trženje lastne ustvarjalnosti naj vam ne bo pod častjo. Če se boste z njo pojavljali na spletu in velikih prireditvah marca, se vam obetajo otipljivi finančni rezultati pred poletjem. Najbolj podjetni lahko od maja hitreje napredujete z uveljavljanjem svoje inovativnosti in prizadevanjem za ureditev pravnih vprašanj, denarja pa ne »poženite« prehitro v projekte, za katere ne bo zanimanja in bodo pomenili samo strošek. Prezaposlitev ali dodatno izobrazbo lahko dosežete med majem in julijem, kasneje ne bo več najboljših priložnosti, zlasti ne med retrogradnim Marsom od 31. 10. do silvestrovega.

Preverite še druga znamenja