Horoskop

libra

Tehtnica

  23.9. - 23.10.

Horoskop, 23.9. - 23.10.

V navalih navdušenja nad ponudbo, ki bi vam lahko prinašala zaslužek, se ne obotavljajte pospeševati obveščanja odjemalcev, zabavati gledalcev in poslušalcev ter iz njih spretno izvabljati napitnino. Ljudje bodo zadovoljni, če boste svoj poklic opravljali več kot profesionalno. Svoje dobre nakupe boste želeli proslaviti somišljeniki, ljubljeno osebo ali kom, ki vam bo odprl svoje srce.

Horoskop, 23.9. - 23.10.

Energetske, materialne, finančne, poklicne, čustvene, ljubezenske in zdravstvene skrbi se vam bodo zdele veliko večje, kot bodo v resnici do prehoda Venere iz škorpijona v strelca 16. 11. V ihti, da bi se jim izognili ali jih preložili na druge, svoje muke raje zaupajte strokovnjaku, ki vas bo poslušal in vam znal pravilno svetovati. Napačnih rešitev ne bo dobro sprejeti, da si ne bi škodili in bi tudi vaše partnersko življenje trpelo. Planeta komunikacije, ljubezni, denarja, poslovanja, inteligentnih in strokovno utemeljenih odločitev, ki bosta v ognjenem elementu, vam bosta od 17. 11. ponujala hiter napredek, zato bodite pripravljeni reagirati brez pomislekov!

Horoskop, 23.9. - 23.10.

Ljubezen, družabni stiki 

Gibanje pretežno v krogu službe in doma, nakupovanje nujnega, skrb za domače, starejše vam bodo presedali, ker ne boste imeli primerne sprostitve in družbe. Napetosti v odnosih bo še več zaradi naporne ali agresivne Marsove energije, ki bo sevala iz kozoroga na vas do 6. 3. ter iz ovna med 25. 5. in 5. 7. Ljubezenska čustva bi bila lahko potlačena skupaj z libidom, če imate nerazumevajočega partnerja. Pomagali si boste naprej s stiki po spletu ali zahajanjem med sproščene ljudi, kjer lahko tudi prek drugih spoznate njihove prijatelje in osebo za prijetno druženje še pred veliko nočjo. Zaljubljenost boste čutili med 2. 5. in 17. 7., 12. 8. in 4. 9., še najbolj pa oktobra, ter sprejetost v družbo. 

Družina, otroci 

Dinamične sile iz kozmosa bodo pritiskale na vas, da sprostite napetost, ki bi se pojavljala, če boste do marca predolgo v zaprtih prostorih, kjer ni možnosti za načrtno in prosto gibanje. Otroke boste morali popeljati na griče, kjer bodo lahko uživali v sankanju, če bele podlage ne bo, pa naj spuščajo zmaje. Razgibani in utrujeni se bodo potem lažje učili in vam sledili v toplejših pomladanskih tednih, se pripravljali na nastope, tekmovanja in zahtevne preizkuse znanja do junija. Tedaj bodo bojeviti tisti, ki preživljajo družinsko krizo. Počitnice z vragolijami v morju jim bodo vrnile prvotno ravnovesje in bolje se bodo počutili med vrstniki jeseni. Svoje talente naj le pokažejo javnosti oktobra in novembra, da boste ponosni nanje. 

Zdravje 

Zdravstvene težave se vam bodo zavlekle do marca. Zgrešeno diagnozo in napačno zdravljenje bo treba zamenjati z drugim mnenjem in primernejšim zdravilom ali terapijo. Če vam aprila še ne bo bolje, bodo tedni pred poletjem znova naporni. Jetra, žolč, vranica, ožilje, sladkorna, diabetes, visok krvni tlak, razširjene vene, ledvice, glava bodo trpeli tudi zaradi pomanjkanja vitamina D in hudih stresov v omenjenih obdobjih. Poškodbam se ne boste mogli povsem izogniti! Z izboljšano skrbjo zase boste jesen bolje prestali, decembra pa lahko obležali zaradi viroz, značilnih za ta letni čas. 

Posel, finance 

Poslovne izzive, povezane s preteklim letom, boste imeli še januarja, z njimi pa se spopadali še do konca njihove izvedbe do marca. Pritiske v službi boste občutili zaradi zahtevnega dela, nerazumevajočega delodajalca ali sodelavcev, zato si boste nekateri poiskali zaposlitev drugje. Nov kolektiv vam bo med marcem in julijem dajal prijetno zatočišče pred negotovim ali neurejenim zasebnim življenjem. Povečan tempo dela junija morate zdržati, saj bo tudi v vaše dobro. Kdor ga ne bo zmogel, bo potreboval oddih, bolniško ali preklic delovne pogodbe. To pa ne bo rešitev, saj boste prisiljeni poiskati trdnejši vir dohodka, kar bo možno po nekaj sezonskih zaposlitvah pred koncem avgusta ali sredi jeseni.  

Preverite še druga znamenja