Horoskop

taurus

Bik

  21.4. - 20.5.

Horoskop, 21.4. - 20.5.

Vaša iskrivost pri vsem, kar boste počeli in na kar se odzivali, bo nalezljiva. Pri tem ne pozabite biti previdni, saj se vaša dobra volja lahko kaj kmalu sprevrže v razočaranje, slabost ali odpor do vsega pretiranega, vključno do navitih cen. Pri dogovarjanju o pomembnih poslovnih ali interesnih vprašanjih izkoristite priložnost za medsebojno obveščanje in snovanje strateškega zavezništva.

Horoskop, 21.4. - 20.5.

Do 17. 11., ko bo imel lunin mrk še izredno močan vpliv na vas in vse, kar je povezano z vami, ter obremenjeval pretežno rojene v drugi dekadi, bo zelo pomembno, da boste imeli sogovornike, ki vas bodo razumeli, podpirali, spodbujali ter vam priskrbeli dobrine, ki jih boste potrebovali. Če boste preveč črnogledi, bi lahko ostali sami s svojo muko ali boleznijo. Toda po vstopu Venere v strelca 16. 11. vam bo šlo na bolje. Vračal se vam bo humor in uspešnejši boste v poklicu, pri vsakdanjih opravilih ter v ljubezenskih odnosih. Obeti za boljše prihodke bodo vse večji, le ugotoviti še morate, do česa bi lahko bili še upravičeni.

Horoskop, 21.4. - 20.5.

Ljubezen, družabni stiki 

Vladarica ljubezni in prijateljstva Venera bo sicer ugodno vplivala na vaše odnose do 6. 3., ker bo potovala skupaj z Marsom v kozorogu, toda še večjo čutnost, milino, romantiko in plodnost bo omogočala med 5. 4. in 2. 5., 28. 5. in 23. 6., ko bo izžarevala svojo najboljšo in najmočnejšo energijo v ribah in biku. V vašo bližino bo nato seval še Mars do krajca 19. 8., zato ne čakajte, da se bo samo od sebe kaj zgodilo, ampak spodbujajte simpatijo ali partnerja k ljubljenju tako, kot si želite. Lažje vam bodo sledili rojeni v vodnih in zemeljskih znamenjih, saj bo do 11. 5. Jupiter v ribah, nato pa znova novembra in decembra. V prerekanje se ne spuščajte z ognjenimi in zračnimi znamenji, čeprav boste čutili privlačnost. 

Družina, otroci  

Zadržani in vase zaprti bikci januarja ne bodo navdušeni nad pomožnimi deli, ki naj bi jih prevzemali v gospodinjstvu, namesto da bi tičali pred zasloni. Daljši dnevi jim bodo odpirali obzorja ter netili dobro voljo, ki lahko doseže vrhunec aprila. Sladkosnedneži naj ne pretiravajo s poseganjem po sladkarijah, ki niso naravne. Debelost bi slabo vplivala na njihov učni uspeh in vedenje. Z njimi boste bolj veseli junija, a nagrada za dobre ocene naj ne bo predraga. Upornost odraščajočih poleti usmerjajte v fizične aktivnosti in ne neposredno, da ne boste imeli bitk! Tudi za ljubezen svojih bikcev imejte posluh. Jeseni ohranjajte njihovo zaupanje, ker bi bili lahko zmedeni zaradi vsemogočih nasprotij. 

Zdravje 

Če boste ravnali do začetka marca dovolj samozaščitno, uživali zadosti zdrave hrane, se izogibali pakiranim in pripravljenim jedem ter konzervirani hrani, kolikor je mogoče, kupovali ekološko in bio neoporečno pridelano sadje in zelenjavo, si privoščili oreške, semena, manj obilne obroke brez nasičenih maščob ter opustili presoljene in presladkane poobedke, bo vaše zdravje marca in polovico aprila, poleti in sredi jeseni dokaj dobro preneslo nevarne kozmične vplive. Gibanja med premori pri sedečem delu v službi ali doma ne pozabite vključiti. Precej dobre bodo že hoja po stopnicah in vaje za raztezanje mišic in sklepov! Kronični bolniki boste morali v kritičnih obdobjih narediti zase še več s pomočjo medicine in terapevtov. 

Posel, finance 

Zaradi zadržanih prihodkov januarja ne bodite preveč zaskrbljeni, saj izplačilo ne bi smelo izpasti, le zaradi objektivnih okoliščin se lahko zamakne v februar. Podjetni imate do praznika dela priložnost povečati poslovno dejavnost, ambiciozni napredovati po hierarhiji, študiozni pa končati izobraževanje in dobiti boljšo službo z dobro plačo. Avtorjem, ki bodo imeli na prodaj zanimive izdelke, umetnine, ki imajo še uporabno vrednost, se obeta dober zaslužek do junija. Nekaterim bo posel cvetel tudi poleti, čeprav bi takrat lahko izdelovali kaj na zalogo, to pa praznili in zaslužili v novembru in decembru, ko bo povečano povpraševanje. Obnavljanje nepremičnine se bo nekaterim od julija zavleklo do mrzlih dni pozne jeseni.

Preverite še druga znamenja