Horoskop

leo

Lev

  23.7. - 22.8.

Horoskop, 23.7. - 22.8.

Planeti radosti, denarja, dobitkov, napredovanja v več zadevah, širjenja posla ali vključevanja v več dejavnosti, kjer boste dobili nova poznanstva in prijatelje, so vam naklonjeni do nedelje. Izza zapečka se podajte z dobro voljo na osvajanje vsega, kar vam je namenjeno. V soboto in nedeljo boste posebno zablesteli z urejenostjo in vedrino ter se prepustili erotičnemu valovanju, ki ga bo sprožala družba igrive osebe.

Horoskop, 23.7. - 22.8.

Na vaši strani bo več kozmičnih dejavnikov, zato zberite moči, da nadaljujete postopke za ureditev tistega, kar ste nameravali zasebno, poklicno in družbeno. Od 11. 2. bo Merkur v vodnarju vzpostavljal čudovite aspekte za posle, uveljavljanje inovativnih rešitev, trženje, ustanavljanje podjetja ali njegovo posodobitev, za pripravljanje ali prijavljanje projektov na domače in mednarodne razpise. Prelomni dogodki se bodo pojavljali z mlajem in Venero v ovnu po 20. 2., zato takrat že računajte na vesele novice, nakazilo, zmagovite nastope, priznanja ali nagrade, pa tudi na silovita spolna vzburjenja ter seksi zunanjost, ki si jo boste uredili.

Horoskop, 23.7. - 22.8.

Ljubezen, družabni stiki 

Ker bosta Saturn iz vam nasprotnega znamenja vodnarja in Uran v navzkrižnem sevanju na vas iz bika še do vašega rojstnega dneva, posebno do krajca 19. 8., preprečevala stabiliziranje ljubezenske zveze, se boste spraševali, ali ste s sebi primernim partnerjem ali ne. Večje preizkušnje bodo med 6. 3. in 14. 4., ko se bo tem »zgagam« pridružil še Mars v vodnarju, ter 5. 7. in 20. 8., ko bo prečkal znamenje bika. Če jih boste dobro prestali in se v družbi obvladovali, potem bo žar ljubezni močno zagorel maja in lahko plamtel z dodatnim žarom še od 16. 11, ko boste nezadovoljni znova zaljubljeni. Nekateri v istega življenjskega sopotnika, drugi v čisto novega. Ustrezal vam bo oven, dvojček, tehtnica ali strelec. Na vaše morebitno spogledovanje s kom se bo partner posesivno odločno odzval tudi jeseni. Jamstva, da vas on ne bi mogel prevarati, si občasno poželeti druge, pa seveda ne bo. 

Družina, otroci 

Zaradi zahtevnosti vaše boljše polovice, o kateri si boste kdaj mislili, da je nasprotje temu, ne bi smeli trpeti otroci. Pred njimi ne boste mogli povsem skriti trenj med odraslimi. Posebno čustvene stiske bi lahko imeli vaši levčki, če starši živijo narazen, na novega partnerja pa se niso navadili. Njihovega uporništva ne zatrite pred veliko nočjo z lastnimi nebrzdanimi izbruhi jeze! Raje se posvetujte s šolsko svetovalno službo, zlasti če ima otrok že občuten slabši učni uspeh ali se ne čuti sprejetega med vrstniki. Morda se bo dalo še kaj popraviti pred koncem šolskega leta. Poletne počitnice bo bolje preživeti na prostem, na deželi, s preizkušanjem adrenalinskega športa kot v turističnem hotelskem kompleksu, kjer bi bili omejeni pri gibanju. Enako poskrbite za razgibano družinsko življenje z aktivnostmi na prostem vso jesen, potem bodo odnosi bolj sproščeni, pristnejši, pa tudi učna snov jim bo šla bolje v glavo. 

Zdravje 

Čeprav bi najraje prespali prve mesece mrzlega leta ter mračna november in december, ker ljubite toploto in vam ni hudo prenašati vročega poletja in savne, boste za svoje zdravje morali storiti več kot običajno, sicer vas čakajo hujše težave z zdravjem po prehajanju Marsa skozi vodnarja, v opoziciji na vašo vitalnost med 6. 3. in 15. 4. Neprijetna bo tudi obremenitev srca, hrbtenice, ožilja, oči, kože, ščitnice, ven, prsnega koša med 5. 7. in 19. 8. Pri prehranjevanju vam bo najbolj škodila izbirčnost, saj veste, da je pestra prehrana s čim manj aditivi in pesticidi, z veliko omega-3 in vitaminom D najbolj zdrava tudi za vas. Premalo gibanja vse leto, pri katerem bi občutili dalj časa lastno težo ali težo dodatnega bremena, bi terjalo dodaten vnos kalija, kalcija in magnezija v telo. 

Posel, finance  

Poslovne in finančne izzive boste lahko prignali do vrhunca marca, če se boste znali izviti iz težav, ki jih bosta januarja povzročala retrogradni Merkur in Venera. Koriščenje ugodnosti in darežljivost države pustite šibkejšim od sebe, vi pa si raje prizadevajte za velike in uresničljive cilje. Dobro obračanje finančnega kapitala vam lahko bistveno poveča prihodke, špekulacije pa ga zlahka uničijo! Sijajne možnosti za napredovanje v karieri in s tem za večje prihodke boste imeli med 11. 5. in 4. 9., ko vam bo Jupiter v ovnu s pomočjo Venere dvignil samozavest, omogočil dopolnitev izobrazbe, prevzem ugledne funkcije ali razširitev poslovne dejavnosti. Nagrado ali izplačilo donosa, zadetka pri igri na srečo lahko dobite konec avgusta, oktobra ali v drugi polovici novembra. Če boste premalo dejavni in samo čakali na denar, višjo plačo ali pokojnino, bo tega bore malo ali nič!

Preverite še druga znamenja