Horoskop

sagittarius

Strelec

  23.11. - 21.12.

Horoskop, 23.11. - 21.12.

Kljub nasprotnim silam in delovanju nekaterih zoper vas lahko greste naprej svojo pot, pridobivate glasove in podpornike za svoje namere, saj vam precejšen uspeh zagotavljajo planeti v strelcu. Pri prepričevanju odločevalcev ne bodite dolgovezni in počasni, saj lahko izgubite njihovo pozornost in rdečo nit, enako tudi pri neposrednih odjemalcih. Venera vam bo prinašala denar, simpatije in vroča ljubezenska čustva.

Horoskop, 23.11. - 21.12.

Čeprav bodo energije retrogradnega Marsa uperjene tudi zoper vas, razumite kritike in čustvene izbruhe skupin in posameznikov iz vaše bližine kot izraz njihove stiske, ki jo lahko razumete in jo »predelujete«, če ste strokovnjak za bolečine drugih in iskanje globljih vzrokov za neharmonijo v odnosih. Bolj kot doslej boste morali popaziti na svoje zdravje, saj vam lahko onesnažen zrak in virusi povzročijo napredovanje dotlej prikritih zdravstvenih težav. Ljubezenskih, finančnih, družabnih, študijskih, pravnih, podjetniških in transportnih priložnosti, ki jih bosta prinašala Venera in Merkur v strelcu od 16. 11., pa nikar ne spreglejte!

Horoskop, 23.11. - 21.12.

Ljubezen, družabni stiki 

Vaša ognjevitost bo spodbujena s spolno energijo Marsa v strelcu do 24. 1., nato pa znova med prehajanjem Marsa skozi ovna od 25. 5. do 5. 7. Ob sebi boste zato potrebovali živahnega in ne pasivnega partnerja, sicer se boste ozirali po primernejšem med tistimi, ki imajo podoben hobi kot vi, so v družbi smučarjev, na potovanju ali vzbujajo pozornost na družbenih omrežjih, shodih, marca, maja, prvi mesec poletja, sredi avgusta, oktobra ali v drugi polovici novembra. Privlačili vas bodo vodnar, ribica, oven, lev, tehtnica, tudi strelec, z dvojčkom pa bi lahko imeli kar nekaj napornih mesecev po 20. 8., saj vaju bo Marsova energija zapletala v žolčne razprave in prepire. Planeta ljubezni, sreče, želje po naraščaju in potovanjih Venera in Jupiter v ovnu bosta omogočala zaljubljanje, rojenim v prvi dekadi tudi odločanje za zaroko, selitev, razkazovanje sreče v javnosti, na prireditvah, praznovanjih in v medijih še po 16. 11. 

Družina, otroci 

Razposajeni otroci, ki bodo tudi menjavali razpoloženje od navduševanja nad čim do izbruhov besa in samovoljnosti, bi lahko bili zelo naporni tistim staršem januarja, med 15. 4. in 24. 5. ter 20. 8. in 31. 12., ki ne znajo postavljati meje pri vzgoji, so sami nedisciplinirani ali nagnjeni k prerekanju! Bolje bo šlo staršem, ki boste svoje nadobudneže usmerjali v rekreacijo, primerno letnemu času, ter k raziskovalnemu delu, pri katerem se bodo naučili še več kot v šoli. Pri tem bo močan vpliv Jupitra v ribah in ovnu vodilna energija, ki vas bo kot družino vlekla naprej na valove novih doživetij in spoznanj, pa tudi v duhovnost in humanost. Maja, junija, avgusta, oktobra in v drugi polovici novembra izkoristite možnosti njihovega ali kar skupnega vključevanja v dejavnosti, ki bodo pomagale pri vsestranskem napredku, tudi na področju podjetništva in zaslužene žepnine. 

Zdravje 

Neposredna obremenitev vašega zdravja, ki ga bodo omogočala kozmična žarčenja, bo januarja ter med iztekajočim se poletjem in silvestrovim, a takrat bi lahko že bolj čutili posledice prejšnjih stanj! Prehladi, zdrsi, udarci, ureznine, opekline, visoka temperatura, visok krvni tlak, pri nekaterih tudi smrtonosna bolezen, ki je ozdravljiva, če je dovolj zgodaj odkrita in zdravljena, naj vam bodo v svarilo, da niste nezlomljivi. Kemoterapije ali zdravljenje z biološkimi in genskimi zdravili nekaterim spomladi ne bo zadoščalo, večini pa le. Kar bo treba kirurško odstraniti, bo sprejemljivo v korist vašemu zdravju!

Posel, finance 

Ne najbolje načrtovane poslovne poti, težave pri dobavah ali prodaji januarja, sredi pomladi ter od konca avgusta do novega leta bodo preveč razpršile vašo energijo, zato bi lahko bili učinki vašega truda slabi. K temu bo še močno prispevalo mednarodno dogajanje, povezano z aktualnimi gospodarskimi in finančnimi gibanji, nemalo pa tudi politično stanje v domovini. Kljub vsemu pa boste dobro osredotočeni na razvoj in reševanje težav februarja, imeli marca boljše finančne tokove, po pretresih od velike noči, v maju znova izboljšanje finančnega stanja, ki se bo po 12. 8. še popravilo, oktobra pa pri marsikom dopolnilo. Možni bodo urejanje nepremičnine, menjava službe, dobitki pri igrah na srečo in špekulacijah.  

Preverite še druga znamenja