Horoskop

pisces

Ribi

  19.2. - 20.3.

Horoskop, 19.2. - 20.3.

Pozitivno žarčenje Jupitra v ribah izkoristite za opravljanje preizkusa znanja ali pridobitev dokumentov, na katere že dolgo čakate. Tveganemu početju pri fizičnih ali voznih aktivnostih se izogibajte, da si prihranite stroške, čas pa porabite za koristno delo, povezano s prazničnim programom. Ta je lahko tudi kmečki, oprt na običaje pri kolinah. Nezadovoljstvo v ljubezni bo imelo vzrok tudi v vaši nestanovitnosti.

Horoskop, 19.2. - 20.3.

Umirjeno delovanje retrogradnega Jupitra v ribah do obrata v direktno gibanje 25. 11. vam utegne le pomagati pri urejanju uradnih zadev, ki naj bi jih rešili že pred meseci. Zbadljive energije retrogradnega Marsa pa bodo številne izzvale k ukrepanju, če s čim ne boste zadovoljni, da boste skušali dognati ozadje nejasnosti in odpraviti težave. Dosežete lahko reklamacijo, ugodnosti in izplačilo denarja, menjavo delovnega mesta, blaga ali prebivališča ter trženje nepremičnine, pridelkov, znanja ali umetniškega talenta. Motnje v počutju, zdravju ter odnosih bodo večje okoli mlaja, pri nekaterih tudi zaradi ljubezenskega trikotnika, v katerega bi lahko bili zapleteni.

Horoskop, 19.2. - 20.3.

Ljubezen, družabni stiki 

Od idealnega vpliva Jupitra, planeta velike sreče, ki bo v ribah do 11. 5. ter znova med 28. 10. in 20. 12., boste imeli toliko, kolikor boste hoteli oziroma si za to prizadevali! Stresno delovanje Marsa na vaše občutke, družabne odnose ter razmerje z neprimernim partnerjem bo razdiralno januarja, med 15. 4. in 24. 5., 20. 8. in 31. 12. Nekateri si boste poiskali boljšega življenjskega sopotnika ali ljubimca. Tega bi lahko našli že med 24. 1. in 6. 3., ko bosta Venera in Mars v kozorogu. Najprimernejši bo praktičen, deloven, radodaren in željan, da z vami zaživi v ljubeči skupnosti. Romantiki se bosta vdajala aprila, ko bo Venera v vašem znamenju. Oboževalci otrok se boste odločili za spočetje, najkasneje novembra. 

Družina, otroci 

Če boste dobili v družino še kakšnega otroka januarja ali se skušali pogosto družiti s prijateljsko družino, ki ima nemirne otroke, si boste oddahnili od njih šele februarja, ko vam bo več do tega, da ste sami s svojimi. Napake ne boste želeli ponoviti od velikonočnega tedna do prvih češenj niti med koncem avgusta in dedkom Mrazom. Izjemoma boste za športne igre ali ustvarjalnice z njimi na prostem. Svoje »ribice«, varovane pred poškodbami, boste odvedli na počitnice v vroče dežele, kjer jih hladite, da ne bodo imeli posledic v novem šolskem letu. Nadzora nad dogajanjem v šoli septembra in novembra ne izpustite iz rok. Spopadi z vrstniki, slaba družba, raztresenost pri pouku, slabši uspeh ne bi bili presenečenje! 

Zdravje 

Na izboljšanje vašega zdravstvenega stanja in počutja bo neizmerno vplival Jupiter v ribah do maja, nekoliko pa tudi od konca oktobra do 20. 12. Ker prinaša možnost izboljšanja izvidov po terapiji, ki se je morate držati, februarja in aprila pa jemati še priporočene zdravilne snovi iz narave ter se gibati na svežem zraku, v termalni vodi ter delati previdno fizično na vrtu, se boste pozdravili še pred poletjem. Nevarnosti pa ne bodo počivale januarja, sredi pomladi ter od krajca 19. 8. do 31. 12. Pazite na spodnje okončine, kolke, stopala, v drugem delu leta pa na srce, ožilje, dihala, krvni tlak, možgane in oči! 

Posel, finance 

Večje razvojne možnosti, kljub nekaterim neugodnim okoliščinam, imate do 11. 5., ko bo poslovni planet Jupiter v ribah poganjal prav vaše zamisli proti uresničevanju, proizvajanju, trženju in izvažanju. V poklicu poglabljajte znanje, pridobite formalno izobrazbo, se vključite v tečaje, izobraževanje za evropske ali druge mednarodne projekte, uredite si osebni in poslovni status, poslovni prostor doma ali tam, kjer bo potekala ali že teče vaša poslovna dejavnost. Finančne prilive iz preteklega dela ali pravice, ki vam pripadajo, lahko dobite do 30. 1., februarja, še več od 5. 4. do 2. 5., med 28. 5. in 22. 6., 18. 7. in 19. 8., podobno med 23. 10. in 15. 11., 10. do 31. 12. 

Preverite še druga znamenja