Horoskop

gemini

Dvojčka

  21.5. - 21.6.

Horoskop, 21.5. - 21.6.

Ne mislite si, da so nekateri posamezniki ali skupine proti vam, le o določenih temah bi radi z vami dosegli soglasje. Retrogradni Mars se vam bo pomagal sestati z ljudmi, s katerimi imate podobne interese. Nevarnost za nezgode, poškodbe, spore ali zaplete, ponavljajoče se bolezni bo večja do četrtka. Partnerjeva kritičnost vas bo zadela v živo, če boste koga zapeljevali, namesto da bi služili denar.

Horoskop, 21.5. - 21.6.

Čeprav se bo Mars mudil ves mesec v vašem znamenju, da boste občutili nemir v duši, motnje v počutju, pri delovanju nekaterih organov in funkcij, vam bo njegovo retrogradno gibanje omogočalo zamenjavo ležišča, terapij, prostorov za bivanje ali službovanje ter srečanje s kom, ki bi ga že skoraj pozabili. Družinske in finančne skrbi, ki bi vas lahko obremenjevale zaradi vpliva mrka in Merkurja v škorpijonu do prehoda v strelca 17. 11., se bodo razblinile zaradi množice vedrih dogodkov, ki vas bodo vsrkali vase, zaradi simpatij, razveseljivih novic, izobraževanja in potovanja. Z govorniškimi spretnostmi, ki bi presegale znosne okvire, bi lahko sprožili javni odpor.

Horoskop, 21.5. - 21.6.

Ljubezen, družabni stiki 

V odnosih s partnerjem rešujte nasprotja januarja ter med 15. 4. in 24. 5. s potrpežljivostjo, razen če se nameravate oklepati poznanstva s prijateljem z družabnega omrežja. V skladnejšem razmerju in pri nevezanih, ki ste odprti za novo ljubezensko zvezo, bo strastnejše obdobje med 11. 5. in oktobrom, ko bodo na spolne hormone vplivali kar trije planeti v ovnu! Goreča zaljubljenost bo najmočnejša junija ter med 11. 8. in 4. 9. Najbolje se boste ujeli z rojenimi v ognjenih znamenjih, nekoliko tudi v zračnih. Če boste znova hoteli preizkušati partnerjevo potrpežljivost ali spoznavati spolno moč pri drugih med 20. 8. in silvestrskim poljubom, potem miru v ljubezni ne boste imeli, kajti Mars v dvojčkih, tudi v retrogradnem gibanju, po 31. 10. ne bo zagotavljal skladnosti, varnosti in stabilnosti v krhkih razmerjih. Neobetavna poznanstva in ljubimkanja bodo možna še med 16. 11. in 9. 12. ter po 20. 12. 

Družina, otroci 

Otrokove odvisnosti od elektronskih naprav mnogi ne boste mogli več preprečevati med 2. 1. in aprilom, tako močno se jih bodo oklepali. Da bi jih vendarle postopoma odvračali od njih, se posvetujte s strokovnjaki, upoštevajte nasvete strokovne literature in svoje ustvarjalne potomce navezujte na vrstnike, ki imajo še druge, bolj zdrave konjičke, da jih bodo navdušili zanje. Nekaj uspeha v tej smeri bo prinesla možnost tekmovati v tistem, v čemer so dobri, in to spomladi. Vlekel bo tudi dober zgled vas staršev na napravah za moč pod milim nebom do počitnic, med njimi pa vse bolj tudi družabne igre na suhem in v morju ali sladkih vodah. Nenavadna športna plovila bodo hoteli obvladati še do sredine jeseni, a takrat jih lahko že spodbujate pri njihovih družabnih interesnih dejavnostih. Ko bodo najbolj kritični, se ne zapletajte z njimi v prepir ali oster skoraj fizični spopad, raje ga prej preprečujte s primerno pozornostjo in spremembo okoliščin!  

Zdravje 

Kozmos bo najhuje napadal vaše zdravje in počutje januarja, aprila in maja ter med koncem avgusta in silvestrovim. Dolga obdobja so to, a nič ne pomaga. Varovati se morate ves čas, saj se bodo tem vplivom občasno pridružili še neugodno okolje, stresni odnosi in okoliščine, ki bi vas lahko izčrpavale. Nujno si morate zato nabirati energijo in odpornost s sproščanjem, gibanjem na svežem zraku, se izogibati hrupu in smogu, prahu, mehanskim delcem, alergenom, počivati vsaj urico čez dan, sladko spati, imeti red pri odhajanju v posteljo in jutranjem vstajanju. Koristilo vam bo uživanje kozjega mleka in izdelkov iz njega, lahko tudi kozjega mesa, rib, oreškov, kosmičev, češenj, črnega ribeza, borovnic, avokada, čaja iz bazilike, mete in melise. 

Posel, finance 

Ponudbam blaga in storitev se boste težko upirali do maja ter od konca avgusta do decembrskih obdarovanj. Pretirana zagnanost za nakupe in zapravljanje brez nadzora nad stanjem na bančnem računu vas lahko privede do osupljivega spoznanja aprila in novembra, da ste se znova prepustili potrošniški mrzlici ali se celo naivno ujeli v zanko popustov ali kreditov. Takšno nevarnost lahko odvrnete od sebe z večjim prizadevanjem, da bi svoj poklic opravljali še bolje, če pa niste zadovoljni v njem, da si do marca ali maja poiščete novo službo ali dodatno delo. Bolj disciplinirani in dobro organizirani s podjetniškim talentom boste uspešno prodajali svoje programe že pred veliko nočjo, še intenzivneje od maja do sredine julija, od 12. 8. do 4. 9., oktobra ter med 17. 11. in 9. 12. Nekateri boste imeli v tem času več sreče tudi pri igrah in stavah, bili deležni donacij, daril in funkcij, ki so nagrajene.

Preverite še druga znamenja