Horoskop

gemini

Dvojčka

  21.5. - 21.6.

Horoskop, 21.5. - 21.6.

Do četrtka bo skrajni rok za dokončanje nečesa, kar vam odpira pot do ciljnih skupin. Če ga boste zamudili, se vam bo nakopičilo preveč dela, kar vas lahko spravi v neprijetno stanje ali na pogovor k zdravniku. Odprto uradno zadevo dopolnite, da boste lahko dobili pozitivno rešitev. To velja tudi pri zavzeman­ju za novo službo ali dodatno delo. Poleg več denarja se vam do sobote obetajo metuljčki ljubezni v trebuhu.

Horoskop, 21.5. - 21.6.

Z Merkurjevo pomočjo v kozorogu, kjer se bodo prelivale tudi Plutonove energije, do prehoda v vodnarja 11. 2. proučite vse, kar je dragocenega in skritega v vaših zaprašenih kamrah, ter odberite najvrednejše in to postavite na ogled javnosti. Potem se boste srečevali z najsodobnejšimi tehnološkimi izzivi, z inovativnimi idejami pa pomembno prispevali k napredku poslovnega ali družbenega sistema. Mars v vašem znamenju vam bo bistril um, kritičnost, nekatere zapletel v težavne odnose in nadležne medicinske posege. Neskladja v ljubezni bo po 20. 2. pomagal reševati strasten ljubimec, z dodatnim delom boste prišli do večjih prihodkov ali nagrade.

Horoskop, 21.5. - 21.6.

Ljubezen, družabni stiki 

V odnosih s partnerjem rešujte nasprotja januarja ter med 15. 4. in 24. 5. s potrpežljivostjo, razen če se nameravate oklepati poznanstva s prijateljem z družabnega omrežja. V skladnejšem razmerju in pri nevezanih, ki ste odprti za novo ljubezensko zvezo, bo strastnejše obdobje med 11. 5. in oktobrom, ko bodo na spolne hormone vplivali kar trije planeti v ovnu! Goreča zaljubljenost bo najmočnejša junija ter med 11. 8. in 4. 9. Najbolje se boste ujeli z rojenimi v ognjenih znamenjih, nekoliko tudi v zračnih. Če boste znova hoteli preizkušati partnerjevo potrpežljivost ali spoznavati spolno moč pri drugih med 20. 8. in silvestrskim poljubom, potem miru v ljubezni ne boste imeli, kajti Mars v dvojčkih, tudi v retrogradnem gibanju, po 31. 10. ne bo zagotavljal skladnosti, varnosti in stabilnosti v krhkih razmerjih. Neobetavna poznanstva in ljubimkanja bodo možna še med 16. 11. in 9. 12. ter po 20. 12. 

Družina, otroci 

Otrokove odvisnosti od elektronskih naprav mnogi ne boste mogli več preprečevati med 2. 1. in aprilom, tako močno se jih bodo oklepali. Da bi jih vendarle postopoma odvračali od njih, se posvetujte s strokovnjaki, upoštevajte nasvete strokovne literature in svoje ustvarjalne potomce navezujte na vrstnike, ki imajo še druge, bolj zdrave konjičke, da jih bodo navdušili zanje. Nekaj uspeha v tej smeri bo prinesla možnost tekmovati v tistem, v čemer so dobri, in to spomladi. Vlekel bo tudi dober zgled vas staršev na napravah za moč pod milim nebom do počitnic, med njimi pa vse bolj tudi družabne igre na suhem in v morju ali sladkih vodah. Nenavadna športna plovila bodo hoteli obvladati še do sredine jeseni, a takrat jih lahko že spodbujate pri njihovih družabnih interesnih dejavnostih. Ko bodo najbolj kritični, se ne zapletajte z njimi v prepir ali oster skoraj fizični spopad, raje ga prej preprečujte s primerno pozornostjo in spremembo okoliščin!  

Zdravje 

Kozmos bo najhuje napadal vaše zdravje in počutje januarja, aprila in maja ter med koncem avgusta in silvestrovim. Dolga obdobja so to, a nič ne pomaga. Varovati se morate ves čas, saj se bodo tem vplivom občasno pridružili še neugodno okolje, stresni odnosi in okoliščine, ki bi vas lahko izčrpavale. Nujno si morate zato nabirati energijo in odpornost s sproščanjem, gibanjem na svežem zraku, se izogibati hrupu in smogu, prahu, mehanskim delcem, alergenom, počivati vsaj urico čez dan, sladko spati, imeti red pri odhajanju v posteljo in jutranjem vstajanju. Koristilo vam bo uživanje kozjega mleka in izdelkov iz njega, lahko tudi kozjega mesa, rib, oreškov, kosmičev, češenj, črnega ribeza, borovnic, avokada, čaja iz bazilike, mete in melise. 

Posel, finance 

Ponudbam blaga in storitev se boste težko upirali do maja ter od konca avgusta do decembrskih obdarovanj. Pretirana zagnanost za nakupe in zapravljanje brez nadzora nad stanjem na bančnem računu vas lahko privede do osupljivega spoznanja aprila in novembra, da ste se znova prepustili potrošniški mrzlici ali se celo naivno ujeli v zanko popustov ali kreditov. Takšno nevarnost lahko odvrnete od sebe z večjim prizadevanjem, da bi svoj poklic opravljali še bolje, če pa niste zadovoljni v njem, da si do marca ali maja poiščete novo službo ali dodatno delo. Bolj disciplinirani in dobro organizirani s podjetniškim talentom boste uspešno prodajali svoje programe že pred veliko nočjo, še intenzivneje od maja do sredine julija, od 12. 8. do 4. 9., oktobra ter med 17. 11. in 9. 12. Nekateri boste imeli v tem času več sreče tudi pri igrah in stavah, bili deležni donacij, daril in funkcij, ki so nagrajene.

Preverite še druga znamenja