Horoskop

virgo

Devica

  23.8. - 22.9.

Horoskop, 23.8. - 22.9.

Navzkrižne energije planetov vam bodo z vplivom krajca nanizale kar nekaj nalog, obveznosti in pričakovanj drugih do vas. Slabe vesti ne imejte, če vsega do ponedeljka ne boste postorili niti vseh ljudi zadovoljili. Sreča bo na vaši strani, če od pritiskov ne boste zboleli, česa pozabili ali izgubili. Partnerstvo bo na prelomnici. Da ga obdržite, ohranjajte mirno kri.

Horoskop, 23.8. - 22.9.

Gibanje Merkurja bo vodilo vašega delovanja, čustvovanja, sporazumevanja in doživljanja tistega, kar se bo dogajalo tudi z drugimi. Sočustvovanje, obžalovanje ali žalovanje bodo močnejši do 17. 11. pri tistih, ki jim bo usoda vzela koga od bližnjih. Pa tudi kasneje vam neugodno retrogradnega gibanja Marsa, ki bo vzpostavljalo konfliktne aspekte po mlaju, ne bo prijetno prenašati. Bo pa izziv, ki ga lahko uporabite pri poklicu ali tistem, kar je vaše poslanstvo. S finančnimi spretnostmi si boste nekateri začasno izboljšali položaj, pri nedovoljenem in zdravju škodljivem početju pa ne pretiravajte, da ne boste ogrozili še sebe!

Horoskop, 23.8. - 22.9.

Ljubezen, družabni stiki 

V sporazumevanju z zunanjim svetom, domačimi, partnerjem bi lahko zaradi delovanja retrogradnega Merkurja in aspektov trenj, blokad, nesporazumov, nastajala napetost v začetku leta, med 11. 5. in 4. 6., 11. 9. in 3. 10. ter okoli božiča in novega leta. Sreča v ljubezni pa vas vendarle ne bi smela zapustiti, saj boste imeli do 6. 3. odlične aspekte obeh planetov ljubezni, Venere in Marsa v kozorogu, Venere v ribah med 5. 4. in 2. 5., v biku med 28. 5. in 23. 6., znova obeh dejavnikov erotike, pripadnosti skupnosti večino poletja v biku in raku, Venere v devici med 5. 9. in 29. 9., v škorpijonu med 23. 10. in 16. 11. ter v kozorogu znova od 10. 12. do silvestrovega. V navedenih srečnejših časih imate samski dobre možnosti, da se zbližate s kom, ki bi vam ustrezal za ljubeče sobivanje in nežnosti. Ob rojstnem dnevu se bo izkazalo, ali zmoreta delovati usklajeno ali ne. Če se prerekata še v družbi, bo vajina zveza razpadla do sv. Miklavža! 

Družina, otroci 

Čas za uporabljanje digitalnih naprav za zabavo, premoščanje dolgočasja boste morali natančno določiti, sicer vam ne bo vedno uspelo dobiti mladih nadobudnežev na plan, k skupnim obrokom ali sodelovanju v gospodinjstvu. Bolje bo podeželskim otrokom, saj jim bodo kozmične energije bolj naklonjene do pomladi, mnoge izzivale k različnim dejavnostim in spopadanju z vrstniki, če ne tudi nadrejenimi, sredi pomladi, veselejši pa bodo zaradi svojih uspehov in vaše ljubezni zadnji mesec pred počitnicami. Na poletnem taboru ali tečaju preživetja v naravi se bodo osamosvajali, pri starih starših se seznanjali z družinskim »drevesom«, nekateri se poglabljali v zanimivo čtivo, konec avgusta pa bili napeti tisti, ki niso imeli dovolj gibanja in primerne družbe. Nemir v njih se bo ohranjal do novega leta, zato jim lahko pade učni uspeh, pojavijo pa se motnje spanja in vedenja. 

Zdravje 

Pri vas večjih ali dodatnih zdravstvenih težav, kot jih že imate, ni pričakovati do velike noči, če ste le ljubitelj zimske zelenjave, sadja iz domačih dežel, mlečnih izdelkov z malo maščobami, mesa živali, ki so v prosti reji, ter orehov, sončničnih in bučnih semen. Če se boste pregrešili v obdobju štiridesetdnevnega posta in pretiravali z užitki s praznično obložene mize, ne pričakujte milosti med 15. 4. in 25. 5., 20. 8. in 31. 12., zlasti če boste brbončice in druge telesne potrebe zadovoljevali s številnejšimi mericami alkoholnih pijač in nikotinom. Preobremenjena jetra, pljuča, srce in zožene žile bodo znak, da morate nemudoma nehati izvajati nasilje nad lastnim telesom! Morda bo še čas, da spravite svoje življenje nazaj na varno stran. Strah bo najboljši zdravnik! 

Posel, finance 

Januarja, ko bo planet, ki vpliva na finance, kapitalsko vrednost, dragocenosti in materialne dobrine, retrograden, boste morali spremljati dogajanje na tržišču in zaščititi svoje koristi, če bo treba. Neizplačane prejemke izterjajte do marca, aprila pa sami ne ostajajte dolžni nikomur, če ne želite, da bi vas drugi posnemali v slabem. Z dobrim projektom ste lahko uspešni na razpisu in dobite posel z obročnim financiranjem. Projektov velike vrednosti ne prepustite konkurenci pred poletjem, da boste imeli zadosti dela in dobrih prihodkov do avgusta ali konca septembra. Z energetsko prenovo ali investiranjem v menjavo tistega, s čimer pridobivate osnovne ali dodatne prihodke, ne odlašajte do pozne jeseni, ker bi načrtovano težko uresničili. Tudi cene se utegnejo dvigniti, pogoji za kreditiranje pa zaostriti. Ugodne službe ne menjajte v drugi polovici leta, ker bi težko dobili boljšo in stalno! Spori vam bodo škodili.  

Preverite še druga znamenja