Horoskop

scorpio

Škorpijon

  24.10. - 22.11.

Horoskop, 24.10. - 22.11.

Od srede do petka uredite, kar je nujno za vaš status. Če končujete kariero ali delovno razmerje, takoj navežite stike s primernim novim delodajalcem za vsaj začasno delo. Če se počutite izčrpane, vam bo prijalo daljše obdobje počitka in občasnega sproščenega druženja s prijatelji, ki vas ne bodo obremenjevali. Z radodarno osebo, s katero čutite erotično privlačnost, bi lahko raziskovala manj znane pokrajine.

Horoskop, 24.10. - 22.11.

Na spremembo razmer, s katerimi v službi ali okolju, kjer skušate živeti in delovati po svojih zamislih, niste zadovoljni, še ne boste mogli računati. Zlagoma se bodo pojavljale po 20. 2., prej pa boste priča spopadu nasprotujočih si interesov. Če želite ostati zunaj konfliktnega kroga, si boste privoščili zimske počitnice, pri tem pa pazili, da se vam vezi ne bodo strgale, se vas ne bo lotil prehlad ali katera druga nadloga. Denarna nakazila boste spremljali na daljavo, digitalno, najbolj podjetni pa jih še spodbujali s posli, ki jih znate opravljati redki strokovnjaki. Svojih nežnih čustev in poželenja ne skrivajte, ko boste zaslutili, da vam je ljubeč prijatelj več kot naklonjen.

Horoskop, 24.10. - 22.11.

Ljubezen, družabni stiki 

Do prehoda planeta spolne sle Marsa iz strelca v kozoroga 24. 1. boste na svojih poteh, lahko v družbi v tujini, še razdvojeni, nato pa se sprijaznili s pusto, ustaljeno zvezo. Družabno življenje po videopovezavah vas ne bo zadovoljevalo, primernejše bo predpraznično pomladansko zahajanje v duhovne kroge, kjer vas zanesljivo čaka Jupitrov val čustev. Planeti ljubezni, romantike, sreče in erotike bodo nakopičeni v ribah pred praznikom dela, zato bo ta čas za vas vrhunec leta števila 6. Ljubezen se bo nato samo še stopnjevala, četudi bi bili zagledani v vezano osebo. Trmasto boste vztrajali pri svojih občutjih in odločenosti med poletjem in novembrom, da si pravega partnerja izborite in zaslužite. 

Družina, otroci 

Od športnih aktivnosti na mrzlih planjavah do dvoranskih iger, šahovskih in kvartopirskih partij bo potekalo družinsko življenje v družinah, kjer starši skrbite za razvoj sivih celic in nezakrčene mišice. Sami boste najboljši zgled preganjanja lenobe z umskim in fizičnim delom, kar se bo poznalo v učnem uspehu škorpijončkov, številnih nagradah za obšolsko dejavnost pa tudi v razvitosti postavnih teles. K slednjemu bo veliko pripomoglo taborniško življenje z drugimi družinami na vrhuncu poletnih počitnic. Kritični jezik in pero si bodo brusili v šoli, snov zanj pa prejemali od odraslih. Usmerjanje ponotranjene družbene kritičnosti proti staršem ter drugim avtoritetam se bo novembra izkazalo kot neprijetno! 

Zdravje 

Slalomiranje med virusi, mikrobi in možnostmi za poškodbe pri tveganem početju, športu med količki, na visokih deloviščih, pri izpostavljenosti v prometu se vam vedno ne bo izšlo. Stroga dieta ter gibanje za boljše počutje in povečano kondicijo vas bosta varovala muk v začetku pomladi in sredi jeseni. Najbolj ranljivi boste občutili vnete mišice, živce, boleče noge, hrbtenico, stiskanje v prsih, težave pri izločanju blata, nevarnost zlomov, povečano izrabo sklepov, vse pa bi lahko blažili s prehranskimi dopolnili ter plavanjem v termalni vodi in morju. Poleti ne pretiravajte s hujšimi fizičnimi in psihičnimi obremenitvami! 

Posel, finance 

Močan vpliv Jupitra, poslovnega planeta, ki bo v ribah do 11. 5., nekoliko še novembra in decembra, bo vredno izkoristiti, če ste vsaj malo podjetni in želite izboljšati svoj položaj in status. Dokončate lahko izobrazbo, opravite diplomo, odprete podjetje (bolje, če ga po 5. 2., ko Merkur ne bo več retrograden), razširite obstoječo poslovno dejavnost, poslovne prostore, prevzamete odgovorno funkcijo, odpotujete na študijsko potovanje, svoj dobri projekt pa tudi prijavite na razpis za domača in mednarodna sredstva. Ta bi vam lahko bila odobrena do maja, tudi junija, se vam izplačevala septembra, v večji meri pa med 23. 10. in 15. 11. Denar, ki bi ga investirali do marca, bi se vam lahko obrestoval po 10. 12.   

Preverite še druga znamenja