27.10.2020 - 2.11.2020

Tedenski horoskop

Oven

20.3. – 20.4.

Teden kostanjevih počitnic ne bo izgubljen za vas, ki venomer iščete razvojne poti, četudi so pogosto zavite. Med sredo in ponedeljkom boste lahko občudovali svoje ustvarjalno delo, ga urejali ali preurejali, opremljali in dopolnjevali, da bo še bolj vabljivo za tržišče. Med regeneracijskimi aktivnostmi bodo tudi obiski krajev spomina na tiste, ki ste jih imeli radi in niso več z vami.

Bik

20.4. – 21.5.

S pomočjo informacijske tehnologije in videopovezav boste razkrivali kotičke v dušah in svetu, ki bi vam bili sicer nedosegljivi. Kjer bo primanjkovalo strokovnjakov, sodelavcev za vzpostavljanje reda, ubranosti ali zdravja, boste nastopili vi, če niste okuženi. Da to ne boste postali ali se izčrpali, poskrbite za varno regeneracijo konec tedna! V ponedeljek boste znova vzcveteli in se želeli stisniti k ljubljeni osebi.

Dvojcka

20.5. – 21.6.

Če si boste teden spremenili v počitnice, bodo vaše poti dokaj omejene. V drugi deželi lahko poskrbite za veselje, spoznavanje novih ljudi, kulturnih in okusnih programov. Na izredne razmere ne pozabite, saj bi vas lahko presenetile v četrtek in petek z zdravstvenimi in tehničnimi težavami ter motnjami v sporazumevanju. Premagane bodo v ponedeljek, ko se boste pripravili na nov obetaven cikel.

Rak

21.6. – 22.7.

Najbolje bo, da se namažete z mastjo potrpljenja, saj bodo dinamične sile do petka povzročale omejitve, spremembe načrtov, motnje pri delu, sporazumevanju in napake, ki jih bo mogoče spremeniti v prednost. Razburjenje zaradi nedoseganja želja, koristi ali dobrega zdravstvenega stanja lahko pokvari družinske, partnerske ali prijateljske odnose. Nekatere stvari boste preložili na podaljšani konec tedna.

Lev

22.7. – 22.8.

Da za vas in vaše bližnje ne bo konec tedna s ščipom pretresljiv in vam pokvaril prazničnega vzdušja, že prej postorite tisto, kar je nujno v službi, nato pa se povsem posvetite domačim in opravilom, povezanim z vsebino spomina na pokojne. Pri tem ne spreglejte tistih krhkih v svoji okolici ali bližini, ki se lahko v teh dneh počutijo odrinjene, pozabljene in osamljene.

Devica

22.8. – 23.9.

Vzvratno gibanje Merkurja vam bo od srede pomagalo v omejenih okoliščinah urejati prostore, odnose in stvari, ki morajo biti v tednu kulturnega praznika in vseh svetih bleščeče ter takšne, da zadovoljijo širši krog ljudi. Trgovci in gostinci boste prizadeti zaradi zaprtja poslovalnic, nekateri pa se boste znašli in delovali po ovinkih in na tudi dovoljen način. Pazite, da ne boste postali posrednik ali raznašalec virusov!

Tehtnica

22.9. – 23.10.

Čeprav bo Venera krepila vašo potrebo po uveljavljanju in zdravju, boste prihajali v vse večje nasprotje z nečim, kar bo oviralo vaša prizadevanja. To bodo okoliščine epidemije ter ljudje z nasprotnimi mnenji in energičnim vedenjem, ki bo izviralo tudi iz njihove nemoči. Skok iz obroča vam bodo nudili somišljeniki ali simpatija, s katero boste znova vzpostavili stik. Razpoloženja in zdravja si ne dovolite pokvariti!

Skorpijon

23.10. – 22.11.

Merkur bo pobegnil iz vašega znamenja, zato boste postali malce manj pesimistični. Teden omejenega gibanja in delovanja izkoristite za vse tisto, za kar doslej niste imeli ne priložnosti ne volje. Razumevanje izrednih razmer tako, kot da se je vse zarotilo proti vam, vas bi pahnilo med razočarane, neodporne proti boleznim in nemočne. Začutite ljubezen tistih, ki vas imajo radi in ne morejo biti z vami, in lažje jo boste vračali!

Strelec

22.11. – 21.12.

V obdobju urejanja pravnih vprašanj, morda povezanih z deleži ali dedovanjem ter sorodstvenimi razmerji, vam omejitve nikakor ne ustrezajo. So pa priložnost, da uredite domače okolje, svoje dokumente in sebe, pripravite rože za prezimovanje, šopek pa odnesete komu na grob. Ukvarjanje z otroki, ki se bodo učili na daljavo, vam ne bo v breme, če boste pedagoški čut začinili z igrivostjo.

Kozorog

21.12. – 20.1.

V tednu izolacije se vam bodo vrnile v popravljanje, izboljševanje in razvijanje ideje ali že narejene vsebine, izdelki, ki bodo rezultat mednarodnega sodelovanja. Ko boste obiskali poleg grobov še bližnje svojce, se jim ne približujte dlje kot na prag, razen če bodo nujno potrebovali vašo fizično pomoč. Kršitelji prepovedi pričakujte, da vas bodo spregledali in kaznovali.

Vodnar

20.1. – 19.2.

Nekatere dejavnosti in aktivnosti na prostem za potrebe vseh, ki bodo namenjeni h krajem spomina na pokojne, verskim, kulturnim in rekreativnim točkam, ne bodo zamrle. Nekateri si boste z njimi odrezali košček veselja in zaslužka. Da ob ščipu ne boste zboleli, se dosledno držite omejitev in zaščite, tudi v vsakodnevnih odnosih s prijatelji in družinskimi člani. Celo vaš partner lahko prinese virus!

Ribi

19.2. – 20.3.

Vaša zaščita tistih, za katere skrbite, ne sme popustiti niti v najhujših okoliščinah, ki vas bodo do petka spravljale v stres in utrujale. Izguba bi lahko bila neprijetna ali dovolj huda, da bi omajala vaše samozaupanje, skupno življenje, premoženje ali službo. Zaskrbljenosti na zalogo se raje otresite, saj bo dovolj sprotnih izzivov, ki jih boste morali in zmogli reševati. Osrečevala vas bo iskrena, brezpogojna ljubezen.

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij ONAPLUS.SI Logo

Zakaj imamo v uredništvu One radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

STRINJAM SE