25.02.2020 - 2.03.2020

Tedenski horoskop

Oven

20.3. – 20.4.

Če ne boste preveč zaletavi v sredo in četrtek, bodo vaša delovna, športna in poslovna prizadevanja uspešna, Venera v ovnu pa vam bo prinašala veselje, vedre prijateljske stike, denar, nekaterim tudi strastna erotična doživetja in zaljubljenost. Možne so poškodbe, slabše počutje, vnetja ali krepitev bolezenskih znakov. V odnosih bodite uvidevni, a s pravo in odločno mero obrambe svojih interesov.

Bik

20.4. – 21.5.

Če se boste morali spopadati z obilico službenega dela tudi zvečer doma, vam bo pa dušo razbremenilo vsaj ustvarjanje ali samo uživanje slastnih pustnih dobrot med kratkimi premori. Dopustnikom bo karneval še dolgo odzvanjal v domišljiji in čutih, saj se utegnete zaljubiti v »masko«, ki vam bo od petka nudila varnost in potešitev. Do krajca bi vaše zdravstvene težave že morale popuščati.

Dvojcka

20.5. – 21.6.

Če se vam bo uspelo ubraniti »napadov« virusov, se boste lahko prepuščali šegavosti počitniškega razpoloženja in običajem, povezanih s preganjanjem zime. Ustvarjalna domišljija vam bo pred krajcem skušala najti izhod iz pravne ali druge zagate. Trdno oporo boste pri tem našli v zadržanem, a privlačnem strokovnjaku, ki si ga boste hoteli podrediti pri intimnih stikih. V četrtek in petek si obetajte denar.

Rak

21.6. – 22.7.

Energije rastoče lune vam bodo pomagale pripraviti glasbeni izbor in program prireditve, do četrtka učinkovito odločati, usmerjati ali ukazovati podrejenim, da pripravijo prizorišče ali delovišče v skladu z načrti in predpisi, da bo poskrbljeno za varnost in udobje, od petka do nedelje pa bo še čas za izbiro in pripravo vsebini in prazničnemu dogodku primernih jedi. Uspeh bo zagotovljen, kljub nekaterim kritikam.

Lev

22.7. – 22.8.

Opravljali boste pomembno povezovalno vlogo ali se znašli v položaju mediatorja, ki bo moral blažiti strasti sprtih strani. Če bo vaša razpetost med odgovornostmi le prehuda, se bo vaša odpornost zmanjšala in dovzetni boste za vnetja, okužbe, v skrajnem primeru za zatekanje k blaženju težav z neprimernimi sredstvi. Krepčilno lahko na vas vpliva le magnetična privlačnost z osebo, ki vas ne želi pustiti na cedilu.

Devica

22.8. – 23.9.

Če vašim pobudam in željam ne bodo mogli ali želeli ugoditi, ne le v službi, poslovni ali politični partnerji, prijatelji, oseba, do katere imate sentimentalna čustva, si boste pričeli iskati nove stike in priložnosti za zaslužek. Tega boste podjetni in disciplinirani dobili, četudi onstran Alp. Nedejavnim in nemočnim bosta ostala samo čakanje v neurejenih razmerah ter zatekanje v bolniški ali kak drug status.

Tehtnica

22.9. – 23.10.

Vašo ustvarjalnost bo iskalo kar nekaj ljudi, morda tudi poslovnežev, da bi z vašimi proizvodi ali storitvami dopolnili svojo ponudbo. Tisti, ki se boste odzvali, ne pretiravajte s pogoji in ceno, sicer boste izgubili priložnost za uveljavitev na trgu. Sporov ne izzivajte, vanje pa se tudi ne pustite vplesti. Enako se izogibajte žariščem bolezni. Neskladje v partnerstvu vam bo blažil nekdo, za katerega se zelo zanimate.

Skorpijon

23.10. – 22.11.

Z energijami planetov v kozorogu in osebo, ki vam nudi vsaj moralno, čustveno, strokovno, nekaterim tudi materialno podporo, boste dostojanstveno odbili surovo vedenje do sebe in nekaterih vaših ljudi. Zastavljen projekt, potovanje ali napredovanje v karieri boste ogrozili, tudi otipljive finančne temelje ob koncu tedna. Naberite si še fizičnih in duhovnih moči, pa boste pripravljeni na nove izzive.

Strelec

22.11. – 21.12.

Morda vas zadnje pustne norčije ne bodo preveč prevzele, saj boste okupirani z bolj praktičnimi, duhovnimi, zdraviteljskimi, strokovnimi, investicijskimi ali tudi političnimi in potovalnimi nalogami. Te boste spravili v večji tek do četrtka, nekateri prehitevali s posegi na zemljišču ali objektu, v ponedeljek pa ugotovili, da ste se zmotili. V ljubezni in s financami boste morali biti malo bolj stvarni!

Kozorog

21.12. – 20.1.

Vozite in hodite bolj umirjeno v sredo in četrtek, če ne želite, da vas ustavi redar, policist ali kakšna trša ovira. Na drugih ravneh lahko uidete kazni, poškodbi ali ostri kritiki, če boste spoštovali pravila in se prilagodili okolju, v katerem delujete ali bivate. Vaš sovražnik ne bo tisti, ki vas podpira in vam razgalja resnico! Vaše probleme bo želel deliti v vajinem intimnem krogu.

Vodnar

20.1. – 19.2.

Petje zaljubljenih ptic bo pustilo posledice na vaši duši in nič ne bo pomagalo, če boste hrepenenje po toplih intimnih stikih s skladno osebo želeli zatreti z grobimi besedami ali hladnokrvnim ravnanjem. Obeti za dodaten zaslužek z dopolnilnim delom ali idejo, s katero boste prinesli povečan prihodek v skupno blagajno, so že resničnost. Nekateri boste še vedno izpostavljeni sezonskim zdravstvenim težavam.

Ribi

19.2. – 20.3.

Povečane poslovne, ekonomske in zakonske možnosti vas bodo opogumile, da boste vlagali v tiste stvari in živali, ki vam bi lahko sčasoma prinesle dohodek, dobiček in napredovanje v okolju, kjer delujete ali živite. Praznovanje rojstnega dne ali drugega praznika boste popestrili z nečim nenavadnim. V ljubezni bo praktična navezanost na znano osebo prevladovala, začinjena z erotičnimi sanjarijami.

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij ONAPLUS.SI Logo

Zakaj imamo v uredništvu One radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

STRINJAM SE