28.09.2021 - 4.10.2021

Tedenski horoskop

Oven

20.3. – 20.4.

Z energijami krajca bo marsikdo čutil potrebo, da je na voljo družbi za posrednika ali zastopnika pri uveljavljanju vaših interesov in pravic, drugi se boste počutili ogrožene zaradi kritike ali težav, ki načenjajo vaše zdravje. Premišljevali boste, ali ni že čas, da spremenite svoje navade, pričakovanja in status ali zamenjate večino stvari, ki jih ne morete več prenašati.

Bik

20.4. – 21.5.

Zadnji krajec vam lahko pomaga prestavljati premičnine in oblikovati čvrste elemente med prenavljanjem prostorov, predelovanjem pridelkov za prodajo ter izdelovanjem umetniških stvaritev. Pred padanjem vrednosti naložb do ponedeljka učinkovito ukrepajte. Pri tem vam lahko pomaga strpen partner ali vešč strokovnjak. Če ne boste pazili pri prehrani, samozaščiti in v odnosih, lahko še vedno zbolite!

Dvojcka

20.5. – 21.6.

Četudi ste zapleteni v neugodne odnose, razmere, finančna, spolna ali zdravstvena tveganja, se še vedno lahko iz njih izvijete z malo praskami. Spremembe, ki jih boste naredili pri sebi, bodo izboljšale vaš položaj v službi, na trgu dela, tržišču vašega zasebnega posla. Škoda ne bo prevelika, prihranke pa lahko prenesete v drugo shemo ali donosno naložbo. Nezvestobi se še lahko uprete.

Rak

21.6. – 22.7.

Turbulentne sile tokratnega krajca vas bodo občasno pretresale zaradi zavlačevanja nekaterih postopkov, hkrati pa vam dvigovale tempo dela in večale prihodke. Umiritev boste iskali v naravi, početju česa razveseljivega ali izpovedovanju svojih ljubezenskih občutij in skrbi zaupanja vredni osebi. Padec odpornosti lahko omogoči vašemu telesu, da postane gostitelj čemu škodljivemu.

Lev

22.7. – 22.8.

V torek ter od petka do nedelje bodo vaše skrbi in težave manjše, saj bodo imeli zanje posluh tisti, ki vam lahko pomagajo. Kritični partner s podobno estetskim in moralnim čutom, kot ga imate sami, bo vaša desna roka pri vašem javnem nastopanju ter poskusih, da bi dosegli tisto, s čimer že zamujate, ali pri odpravljanju vzrokov za manjše prihodke in škodo.

Devica

22.8. – 23.9.

Hoja po prvotnem planu včasih ne bo mogoča, ker se bodo ponekod nakopičile pregraje, ki bodo usmerile tok vašega delovanja v težjo smer. Ker pa vam je ta že znana, na njej lahko samo še kaj pridobite. V sredo, četrtek in ponedeljek boste okrepili vezi z družino in somišljeniki. Nekateri prejeli denar, nagrado, prenovili garderobo, inventar ter odnose s simpatijo, do katere ste čutili zamero.

Tehtnica

22.9. – 23.10.

Za praznovanje osebnega in skupnega praznika boste imeli veliko razlogov. Ker pa vam lahko turbulentne sile Marsa in krajca povečajo adrenalin, kritičnost, odprejo stare nezaceljene rane, obudijo potuhnjeno bolezen, jih obvladujte z metodami umirjanja in pozitivnega mišljenja. Erotični odnosi s »prepovedano« ljubeznijo bodo toliko sladki kot tudi tvegani!

Skorpijon

23.10. – 22.11.

Kar koli boste ponotranjili in skušali potlačiti, vse bo mogoče brati na vašem obrazu, počutju in izražanju, ki bo tudi sarkastično. Nekateri boste našli zadovoljstvo v prenašanju »brent« in premlevanju muk, drugi pa znali vse skupaj obrniti na šalo. Dodaten prejemek vam bo dobrodošel za zaključevanje prenavljanja prostorov, instalacij ali odsluženih kosov opreme.

Strelec

22.11. – 21.12.

Skupaj s tistimi, ki sledijo vašim zapisom na spletu, ponovnim poskusom, da bi zbrali večje število slušateljev ali udeležencev vašega programa, ki je lahko tudi mednaroden, se boste približali uresničitvi svojih namer ali poslovnih načrtov. Ker tveganja še vedno ne bodo minimalna, se ne prenaglite. Za zdaj vas družina potrebuje. Če je nimate, se do nedelje zbližajte z očarljivo osebo.

Kozorog

21.12. – 20.1.

Težki vremenski in turbulentni kozmični vplivi bodo vznemirjali vaše počutje, zdravje in odnose. Po potrebi si med napornim početjem jemljite premor, glejte v daljavo in se pomirjajte z lahko in zdravo hrano. Naprezanje za vsako ceno, da bi še več zaslužili, ne bo vredno velikih žrtev. Če razmer v službi ali okolju, kjer prebivate, ne morete več prenašati, si do ponedeljka poiščite boljšo možnost.

Vodnar

20.1. – 19.2.

Ne dovolite, da bi vaš srčni utrip, spodbujen zaradi toplih odnosov z ljubljeno osebo, s katero se še morata globlje spoznavati, premotilo vedenje koga od tistih, ki so povezani z njo. Oziranje za tistim, ki ste ga odrinili na stran, in pogrevanje ljubečega prijateljstva vas ne bosta potešila. Če z večjimi prihodki še vedno ne boste zadovoljni, vam ostane zamenjava posla ali poslovnega modela.

Ribi

19.2. – 20.3.

Dohitevalo vas bo tisto, kar ste v preteklih tednih hoteli izsiliti, ko še ni bil čas za ukrepe in spremembe. Med torkom in četrtkom si lahko še uredite domovanje, partnerske, družinske, sosedske odnose, poravnate račune in dosežete izplačilo za opravljeno storitev, delno tudi v blagu ali tistem, kar ste pospravljali s polj. Hrepenenje po neuslišani ljubezni vam bo slabilo moči!

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij ONAPLUS.SI Logo

Zakaj imamo v uredništvu One radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

ZAVRNI STRINJAM SE