26.05.2020 - 1.06.2020

Tedenski horoskop

Oven

20.3. – 20.4.

Torkovo prebujeno intuicijo boste hitreje prelili v umetniška dela, pri obrtnih delih pa v zaljšanje prostorov in dopolnjevanje projektov, ki so povezani s preteklostjo. V družbenih napetostih raje ne sodelujte, saj vam bo več do tega, da vsaj ob koncu tedna izpolnite obljube sorodnikom in tistim, ki jih imate radi. Nekatera nova poznanstva boste hoteli obdržati in jih poglobiti.

Bik

20.4. – 21.5.

Do četrtka še vedno ne boste mogli doseči zanesljivih poslovnih in zasebnih dogovorov ter varnih in stabilnih odnosov. Solidnih ocen in zbranega denarja se boste sicer veselili, a udobnejše zavetje v družbi s tistimi, s katerimi ste že naredili kaj dobrega, vam bo znova veliko pomenilo. Nekaterim se bo tožilo po končanem in nerazvitem ljubezenskem razmerju ali poslovnem sodelovanju.

Dvojcka

20.5. – 21.6.

Družinski član ali prijatelj iz kolektiva vas bo poskušal razbremeniti skrbi in pritiskov, ki jim boste izpostavljeni še do petka. Nekateri boste še potem v primežu neurejenega delovnega časa ali statusa. Pri nezvestobi vas lahko zalotijo, zato bodite pripravljeni spremeniti bivališče in način življenja že od konca tedna. S poračunom za zapadle prihodke boste lahko prenovili opremo ali si privoščili oddih.

Rak

21.6. – 22.7.

Od torka do nedelje boste imeli dovolj energije, da s pomočjo nekaterih sorodnikov, začasnih sodelavcev, partnerja ali ljubimca poberete pridelke in jih spravite do naročnikov, uredite okolico bivališča ali prenovite poslovne prostore. Pri tem ne boste zavrgli starih uporabnih stvari, marveč jih vključili v novo ponudbo, ki vam lahko prinese dodaten prihodek.

Lev

22.7. – 22.8.

Če se še odločate, ali bi sprejeli novo službo, dodatno delo, razširili poslovno dejavnost ter sprejeli ljubeznivosti vezane osebe, ki vam lahko naredi določene obrtne storitve po znižani ceni, potem imate čas samo še do petka. Kar boste sprejeli, bo imelo omejen rok trajanja, četudi boste intimni in si domišljali, da lahko ustvarite popolno skupnost, ki bo hkrati poslovna in naj bi nesla zlata jajca.

Devica

22.8. – 23.9.

V obdobju vse večjega pritiska na vas, ko se bližata dva mrka, boste morali doseči, enotnost in podporo sorodnikov, prijateljev, sodelavcev in drugih, ki vas bo zaščitila pred anarhijo, da boste lahko s čim manj motnjami opravljali vlogo, za katero ste bili izbrani. Zamenjave oseb na nekaterih ključnih položajih ter spremembe v postopkih dela in zasebno bo dobro opraviti pred ponedeljkom.

Tehtnica

22.9. – 23.10.

Prelomni dan, do katerega lahko še ugodno opravite vse, kar je povezano z izobraževanjem, urejanjem dokumentov, partnerskega razmerja, prenašanjem podatkov, prevoznimi sredstvi, plačili računov, prenaročanjem na preglede, je četrtek. Kasneje bodo spremenjeni pogoji, vi pa boste tudi že imeli druge interese. Odpadle terapije, poslovne aktivnosti, obnavljanja doma se lahko lotite pred ponedeljkom.

Skorpijon

23.10. – 22.11.

Svojo zbeganost, povezano z delovnim okoljem, ljubezenskimi čustvi, odnosom z otroki, zdravjem in denarjem, boste vsaj za nekaj časa umirjali v pogovorih in druženju z osebami, s katerimi ste si blizu. V torek ter od petka do nedelje si boste nabrali dovolj moči in samozavesti, da vam bo lažje sprejemati spremenjeno stanje oslabelih staršev. S sočutnim partnerjem ali prijateljem si bosta stala ob strani.

Strelec

22.11. – 21.12.

Oddaljevanje od zastavljenih ciljev in želja bo samo začasno. Pritiske oseb, ki niso sposobne sprejemati vaših rešitev v službi in na duhovnem področju, zbegane zaradi izrednih okoliščin, boste nevtralizirali z navideznim sprejemanjem njihovih argumentov. Aktivno upiranje bi škodilo vašemu zdravju in prihodkom. Pri dodatnem delu utegnete spoznati sorodno dušo.

Kozorog

21.12. – 20.1.

Opravljanje poklicnih nalog bo ovirano z okoliščinami, v katerih so mnogi, pa vendar boste zmogli obvladovati tisto, za kar ste odgovorni. Radost boste našli v spreminjanju bivalnega okolja, še najbolj od petka do nedelje. Izoliranje od drugih lahko močno načne vaše čustveno razmerje. Pri aktivnostih na prostem boste nekateri poznanstvo s prijazno osebo dojemali kot usodno.

Vodnar

20.1. – 19.2.

Povečane možnosti odprtega sporazumevanja bodo do četrtka, zato jih lahko dobro izkoristite v službi, umetnosti, pri študiju, opravljanju dopolnilnega dela, ukvarjanju z otroki ali pri osvajanju zanimive osebe. Priložnostni zaslužek ne bo samo enkraten, če boste dobro opravili svoje delo. Ljubimkanje pa bo pognalo vse globlje čustvene korenine ob koncu tedna, le prestrašiti se jih ne smete.

Ribi

19.2. – 20.3.

Zaradi dveh planetov v vašem znamenju boste hiperaktivni in čustveni, večkrat preobčutljivo reagirali, se odmikali in približevali. Lunin krajec vam bo naredil tolikšno zmedo, da boste potrebovali umiritev v naravi ali termah. Izpostavljeni nevarnosti okužbe ali poškodbe bodite izredno previdni, obvladani in zaščiteni. Izguba službe, denarja ali razpad partnerstva zaradi simpatije ne bo redkost!

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij ONAPLUS.SI Logo

Zakaj imamo v uredništvu One radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

STRINJAM SE