28.06.2022 - 4.07.2022

Tedenski horoskop

Oven

20.3. – 20.4.

Med iskanjem ravnovesja med poletno rekreacijo, športom in delom za službo ali zasebno poslovno dejavnost z dopusta se boste morali dobro organizirati, če boste hoteli biti učinkoviti. Ljudje okoli vas bodo pričakovali, da se jim boste posvetili nekoliko več, zlasti če bo s kom preskočila iskrica naklonjenosti ali ljubezni. Sončarica, opekline, bolečine in motnje v delovanju aparatur bodo zelo verjetne!      

Bik

20.4. – 21.5.

Vedrino vašega duha bodo spodbujale množice mladostnih in sproščenih turistov, nekaterim poslovni partnerji, ustvarjalno delo, objave v medijih in javne predstavitve, pa tudi vesele novice, povabilo na razgovor za službo ali prihodek iz več virov. Ljubimkali boste z vsaj dvema privlačnima osebama, a bili do ponedeljka zbegani, ker ne boste vedeli, za koga naj se dokončno odločite.

Dvojcka

20.5. – 21.6.

Od vznesenosti nad dogodivščinami poletja na taboru, v kampu, na morju, plaži, pohodih od planinske koče do zavetišča v visokogorju, na seminarju in festivalu, utrinkov ljubezni ali ukradenega seksa za vogalom se vam bo kar vrtelo v glavi. Posebno močno se boste morali zbrati, če boste hoteli dobro opraviti službeno ali študijsko nalogo, morda še zdravstveni poseg!

Rak

21.6. – 22.7.

Energije prazne lune vam bodo dale polet pri urejanju družinskih in nepremičninskih zadev, skrbi za nemoteno potekanje poslovne dejavnosti, medtem ko boste na dopustu. Z visoko ceno boste težko uspešni pri prodaji, zato pa vsaj povezovalno delujte med tistimi, ki vam veliko pomenijo, da tleči spor ne bo prerasel v fizični obračun! Motnje v odnosih in pri delovanju vaših telesnih organov bodo možne!

Lev

22.7. – 22.8.

Pri vsem, kar boste počeli, se pripravite tudi na osrednjo vlogo, ki naj bi jo imeli med petkom in nedeljo. Stiki, ki jih lahko navežete že v torek in jih razvijate med sodelovanjem pri projektu do ponedeljka, vam bodo prišli prav tudi pri urejanju osebnih zadev in pravnem varstvu. Če se z neprilagodljivim partnerjem ne boste zabavali na dopustu, boste pa pritegnili pozornost tistih, ki iščejo intimno družbo.

Devica

22.8. – 23.9.

Potovanje čez državne meje in morja ne bo vselej sproščajoče, razen če uživate med vožnjo, klepetate, se ustavljate na zanimivih lokacijah in se namakate v morju. Pozorni pa morate biti na veljavnost dokumentov in roke, ko vam izposoja česa ali delovne obveznosti potečejo. Vrnitev k finančnim virom v ponedeljek bo dobrodošla. Iskanje ljubezni od doma se ne bo obneslo!

Tehtnica

22.9. – 23.10.

Iskanje primernega kraja za oddih, krpice nezasedene plaže ali pojavljanja s poslovnimi nameni na medmrežju vam lahko zapolni dobršen del dneva, da boste pozabili na tiste, s katerimi ste dogovorjeni za opravke ali zmenke. Objavljanje posnetkov razgaljenih otrok ali vas samih pri spotakljivih aktivnostih bi lahko bilo zlorabljeno. Na svoje stvari malo bolj popazite! Možna bo tatvina ali izguba! 

Skorpijon

23.10. – 22.11.

Do ponedeljka se najbrž morate vrniti na delovno mesto ali pa tam opraviti delo, da ne bo v breme drugim, ko boste odšli na dopust. Z zdravstvenega oddelka ali plaže pod senčnikom boste imeli razgled na pisano množico hitečih in postavajočih ljudi, med katerimi vas bo kdo erotično privlačil. Za nekoristne stvari, ki tudi razveseljujejo najmlajše, pa ne zapravite gore denarja!

Strelec

22.11. – 21.12.

Za vse, kar boste počeli čez teden, velja rok trajanja, zato bodite dobro organizirani in imejte načrt. Če se boste prepustili tistim, ki so brez njega, se boste kmalu počutili kot v slepi ulici, prosti čas pa se vam ne bo zdel koristno izrabljen. Denar vam lahko brez nadzora hitro kopni. Od petka do nedelje vam bo srce neznansko plapolalo, ko boste k sebi stiskali ljubko osebo na plesišču ali v zavetju valobrana.

Kozorog

21.12. – 20.1.

Stvari, ki vas žulijo, bi lahko odpravljali s pomočjo tistih, ki vas razumejo, do četrtka, kar pa bo še ostalo, lahko uredite v ponedeljek. Če bo treba, se z dopusta odpravite k zdravniku, pri katerem boste na vrsti. Da vam denar ne bo prehitro kopnel, boste prisiljeni ravnati preudarno. Umikanje iz družbe vas ne bo zadovoljevalo, zato se spomnite simpatije, ki je že kdaj iskala stik z vami.

Vodnar

20.1. – 19.2.

Razigrana družba okoli vas vam ne bo dopuščala, da bi počeli kaj dosti od tistega, kar bi si želeli. Počitniški program vam bodo pomagali zapolniti otroci, zaljubljeni pari in vitki plesalci, ki vas bodo skušali zvabiti v svoj intimni krog. Zaposlenim v turizmu bo v žep kanilo kar nekaj napitnine. Sproščalo, čeprav tudi prijetno utrudilo, vas bo prostovoljstvo, delo pri prenavljanju stanovanja ali dela zgradbe.

Ribi

19.2. – 20.3.

Pozitiven odgovor na vašo prošnjo za zaposlitev drugje vam bo prinesel upanje, da si boste finančno pomagali na bolje. Preden pa se to zgodi, vam bo prijalo uživanje v jezeru, reki ali morju. Zaslužek se vam bo ponudil tudi z nabiranjem in prodajo sezonskih in gozdnih plodov, tistim, ki imate radi mladino, pa tudi z delom v koloniji. Dobrikanju nadobudnega sodelavca ali uslužbenca se ne boste povsem umaknili.

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij ONAPLUS.SI Logo

Zakaj imamo v uredništvu One radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

ZAVRNI STRINJAM SE