19.01.2021 - 25.01.2021

Tedenski horoskop

Oven

20.3. – 20.4.

Upočasnjeno, a vztrajno boste poskušali preurejati prostore, nekateri vgrajevati trdne elemente, odpravljati napake ali pomanjkljivosti na vsem, kar vam veliko pomeni, ali tistem, kar želite prodati. Vaša sporočila bodo množice lažje dojele in se pozitivno odzvale do srede ali od sobote do ponedeljka, ko boste dobili večja naročila za svoje proizvode, nekateri brezposelni zaposlitev, prikupni ovni pa simpatijo.

Bik

20.4. – 21.5.

Vztrajno prebijanje zidu ali oklepa okoli sebe ne bo neboleče ne za vas ne za tiste, s katerimi boste tesno sodelovali. V ljubezenskem razmerju iščite skupne točke, ne poudarjajte pa tistega, kar vas razdvaja! Podobno bo treba ravnati v službi, sicer vas bo trma predrago stala. Če se boste zmogli izogniti okužbi, poškodbam, okvaram in kazni, boste soudeleženi pri uvajanju novosti na poklicnem področju.

Dvojcka

20.5. – 21.6.

Kljub omejitvam vam radoživosti ne bo manjkalo. V okviru danih možnosti se boste lahko izkazali z novimi pristopi prikazovanja svojega posla ali strokovnih vsebin. Javnost bo z njimi zadovoljna in se v večjem številu odzvala zlasti od sobote do ponedeljka, ko bi lahko več zaslužili. Nekateri boste odprli novo tržno nišo, se vključili v mednarodni projekt, nadaljevali študij in se seznanjali z vznemirljivo osebo.

Rak

21.6. – 22.7.

Energije prvega krajca vam bodo pomagale pri spodbujanju tistih, ki znajo narediti taka fizična, strokovna in obrtna dela, ki jih vi ne zmorete. Z ekipo sodelavcev boste oblikovali nov poslovni model in paket osvajanja tržišča, da bi vsaj zadržali enak tržni delež. Vaša želja, da bi s tem povečali prihodke, bi lahko bila srednjeročno uresničljiva. Pri vsem vam je lahko v podporo partner, ki se zlepa ne vda.

Lev

22.7. – 22.8.

Naporen teden boste lažje prenašali v družbi takšnih ljudi, ki so združljivi z vami, ki znajo in zmorejo blažiti ali prestrezati udarce, ki so namenjeni vam. Kar ste zagrešili sami, boste seveda morali poravnati, vam bo pa v poduk, da prihodnjič ne bi ponovili istih napak. Okvare in zapore premoščajte hladnokrvno, da boste od sobote bolj sproščeni. Finančno in ljubezensko stanje se bo uredilo in otoplilo z dobro voljo.

Devica

22.8. – 23.9.

V domačem in delovnem okolju, nekateri tudi širše, boste še kar uvajali spremembe, preurejali prostore, programe za izvajanje dejavnosti ter vzpostavljali internetni kanal, ki vam bo omogočil dosegati višje zastavljene cilje. Ti so lahko humani, solidarni, zdravstveni in poslovni. Finančne vire boste izkoristili, ko boste izpolnili pogoje. Mednje bo sodil tudi nekdo, ki vam je blizu!

Tehtnica

22.9. – 23.10.

Pri delu na daljavo boste pridobili izkušnje, ki vam lahko koristijo pri samostojnem podjetju. Razširitev kroga poslovnih partnerjev ter trgovanja z dostavo pošiljk bo povečevala finančne tokove. Smelejši boste vložili razvojna sredstva v nakup sodobne opreme, transportno vozilo ali preoblikovanje nepremičnine. Ljubezensko ali prijateljsko zvezo boste vzdrževali kot osnovno sredstvo za posel.

Skorpijon

23.10. – 22.11.

Sodelovanje pri uvajanju korenitih sprememb na vašem strokovnem področju, pri zaščiti premoženja ali zdravja ljudi, kulturne dediščine bo pri nekaterih vzbudilo odpor, pri množicah pa odobravanje. S solo akcijami bi lahko ogrozili svoje delovno razmerje, zdravje in premoženje, zato obvladujte hormone! Bolje bo poiskati topel stisk neokužene roke in nuditi oporo svojega značaja šibkim in starejšim.

Strelec

22.11. – 21.12.

Do nedelje se nikar ne izpostavljajte organom, ki skušajo zagotoviti spoštovanje reda in omejitev zaradi epidemije, da ne boste plačali kazni. Pri menjavi rabljenega vozila za sodobnejšega izberite takega, ki je ekološko bolj sprejemljiv in uporaben za izvajanje vaše poslovne dejavnosti. Dobro priložnost zanjo si boste naredili do srede in od sobote. Pri tem bi lahko naleteli na vznemirljivo simpatijo.

Kozorog

21.12. – 20.1.

Energije luninega krajca vas bodo pognale k uresničevanju načrtov in daljnosežnih ciljev. Ti so vezani na sodelovanje s kom, ki bi moral biti zanesljiv, ustvarjalen in ljubeč. Če ga imate, si z njim takoj razdelita delo in se spodbujajta. Delovni eros vaju bo pripeljal tudi do postelje. Pri tistih, ki čakate, sta denar in ljubeča oseba že na poti iz oddaljenih kotičkov sveta, le pripravite še prijetno »gnezdišče«.

Vodnar

20.1. – 19.2.

Začetek pomembnih poslovnih, okoljskih in partnerskih sprememb bo v sredo. Podvizajte se s poizvedbami o svojem novem položaju in izrazite nujnost, da bi bili upoštevani vaša najvišja izobrazba ter bogate delovne izkušnje. Zadržanim procesi ne bodo naklonjeni, le ambicioznim, zato se ne čudite, če boste odrinjeni in česa obtoženi, čeprav po krivici. Potožite se ljubeči osebi, da vam bo odleglo.

Ribi

19.2. – 20.3.

Premiki in nujne spremembe, ki za nekatere ne bodo sprejemljivi ali neboleči, vam bodo odprli možnost za napredovanje. Ne prezirajte ga, ampak se prilagodite ali iščite zaposlitev drugje. V tujini ne bodo rožnate razmere, zato bo bolje, da se posvetite utrjevanju svoje družine. Če še nimate intimnega partnerja, je zdaj čas, da se močneje navežete na tisto osebo, ki ste jo že potisnili v pozabo.

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij ONAPLUS.SI Logo

Zakaj imamo v uredništvu One radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

STRINJAM SE