MODNI IZBOR

Najlepše enodelne kopalke za poletje 2024 (FOTO)

Izbrali smo enodelne kopalke, ki bodo to poletje povzdignile vašo samozavest.
Fotografija: Enodelne kopalke so lahko povsem enostavne ali kos, ki je čisto nekaj posebnega. Foto: Zara in Women's Secret
Odpri galerijo
Enodelne kopalke so lahko povsem enostavne ali kos, ki je čisto nekaj posebnega. Foto: Zara in Women's Secret

Priljubljenost enodelnih kopalk vsako leto narašča in že več poletij zapored ne velja več, da bi bile rezervirane le za starejše gospe. Modni kroji, drzne barve in nepredvidljivi detajli jih spreminjajo v kose, s katerimi zlahka gradimo kombinacije za vse dopustniške opravke, kot so obisk ribje tržnice, kava v starem središču obmorskega mesteca in sprehod skozi uličice, katerih vzdušje ustvarjajo lokalni umetniki.

Če ne veste, kakšen vzorec je letos najbolj v modi, naj vas pomirimo. Pri kopalkah je namreč res dovoljeno vse in je tu lahko na prvem mestu resnično zgolj vaš osebni okus. Ljubiteljice minimalizma bodo našle ogromno enobarvnih kopalk v umirjenih barvah, ne manjka pa niti divjih potiskov ali kombiniranja s črtami.

Foto: Women's Secret
Foto: Women's Secret

Čudovite enodelne kopalke v umazano beli barvi so dokaz, da je velikokrat najbolj preprosto najlepše. Le ena naramnica z vozlom kot lep detajl je dovolj, da gre za kos, ki pritegne.

Foto: Women's Secret
Foto: Women's Secret

Kopalke v olivno zeleni barvi, ki najbolj pristaja temnejšemu tenu kože in rjavolaskam, so zaradi naborkov in globokega izreza v kombinaciji z belimi kratkimi hlačami na počitnicah lahko del dnevne kombinacije.

Foto: Lisca
Foto: Lisca

Pisane enodelne kopalke, ki so jih pri Lisci poimenovali Malavi, navdih iščejo v tej barviti afriški državi. Snemljive naramnice omogočajo, da jih lahko nosijo tudi tiste z večjim oprsjem.

Foto: Etam
Foto: Etam

Povsem klasičen model kopalk, ki pa prepriča z bleščečo tkanino. Te kopalke bodo najbolj pristajale vitki liniji.

PREBERITE ŠE -> FOTO: Udobni sandali, ki bodo čudovito dopolnili vaš poletni videz

Foto: Triumph
Foto: Triumph

Črne kopalke povsem enostavnega kroja, preobrat pa se zgodi z naborki, zaradi katerih je kos nekaj posebnega.

Foto: Komet
Foto: Komet

Če si želimo prikriti kakšen odvečen kilogram, bodo te kopalke prava izbira, saj potisk vizualno zoži trup. Lepa mornarsko modra v kombinaciji z belimi rožami za tiste, ki prisegajo na eleganco.

Foto: Gisela
Foto: Gisela

Enostaven model, a drzen potisk ustvarita kopalke, ki bodo na plaži pritegnile poglede. Še en kos, ki ga lahko kombiniramo na kratke hlače ali mini krilo in dobimo dnevno kombinacijo za kavo ob morju.

Foto: JKH Identity
Foto: JKH Identity

PREBERITE ŠE -> Najlepše široke hlače za pomlad in poletje 2024 (FOTO)

Enodelne kopalke Morana, ki jih lahko nosimo tudi na hlače, krila in za paradiranje po plaži. Poletni obvezni kos, pravi slovenska oblikovalka Julija Kaja Horvat.

Foto: JKH Identity
Foto: JKH Identity

Letošnja poletna kolekcija Julije Kaje Hrovat obuja najbolj priljubljene potiske in kroje prejšnjih kolekcij in jih združuje z novimi kosi. Vzorec Kraljica magičnega vrta je bil ustvarjen leta 2019, letos pa je mesto našel na kopalkah.

Foto: Zara
Foto: Zara

Črte v vse smeri, a na koncu potisk, ki odlično deluje. Kroj in vzorec naredita lepo silhueto, zanka okoli vratu pa omogoča povsem odprt hrbet.

Foto: Zara
Foto: Zara

Kopalke z izrezi in kovinskimi obročki so zagotovo kos, s katerim se lahko udeležimo tudi poznopopoldanske zabave na plaži, Za katero se lahko zgodi, da se razvije v večer. K takšnim kopalnim kosom je še kako primerno kombiniranje nakita.

Foto: H&M
Foto: H&M

V krasni nežno modri barvi, naborki na ramenih in pentljo na dekolteju so te kopalke resnično nekaj posebnega. Če jih kombiniramo s srebrnimi uhani, dolgim belim krilom in velikim slamnikom bomo ustvarili videz, ki bo očaral to poletje.

PREBERITE ŠE -> Tedenski jedilnik: božanska kosila z Yasko

Preberite še:

V prodaji

Ne spreglejte