MODNI IZBOR

Čudovite pletenine, ki jih lahko kombiniramo na poletne obleke (FOTO)

Izbrali smo najlepše pletene puloverje in jope za modno pomlad in poletje.
Fotografija: Izjemno modni so črtasti puloverje in jope z vezenino. Foto: Mango
Odpri galerijo
Izjemno modni so črtasti puloverje in jope z vezenino. Foto: Mango

Seveda lahko pletenine nosimo tudi v toplejšem delu leta. V to vas bo prepričal naš modni izbor, v katerem smo poiskali pletene kose, ki pustijo vtis. Pri pleteninah je nekaj najlepšega, da lahko dobro delujejo že same zase ali pa jih vključimo v kombinacije z več modnimi kosi. So idealne za vreme, ki od nas zahteva plastenje. Pa seveda za poletne večere, ko se temperature spustijo do točke, ko potrebujemo nekaj za čez poletno obleko.

Za pomladne in poletne kombinacije izbirajte med svetlimi barvami. Med vzorci so letos izjemno modne črte, še vedno pa je veliko ponudbe jopic v stilu kultne Coco Chanel. In seveda ne pozabite, da vam bo prijetno le v naravnih materialih, le v njih bo koža dihala, kar je ob višjih temperaturah še toliko bolj pomembno.

Foto: Zara
Foto: Zara

Čudovita pletena jopica z drobnimi luknjicami in dodanimi kamenčki za poletno kombinacijo belih kavbojk in oprijetega topa. Lepo pa se bo kombinirala tudi na dolgo džins krilo.

Foto: Zara
Foto: Zara

Bel univerzalen pulover, ki ga skorajda moramo imeti, saj je zaradi preprostega kroja in nevtralne barve kos, ki ga bomo zlahka vključile v marsikatero poletno kombinacijo.

Foto: Desigual
Foto: Desigual

(Pre)velika pletena jopa v močni zeleni barvi za pomladne kombinacije z dolgimi oblekami. Kos, ki ga boste, če obvladate plastenje, odlično vključile v svojo garderobo in bo ob vsaki priložnosti zaživel drugače.

PREBERITE ŠE -> Tanja Uvera: Taka oblačila imajo zgodbo in so prijetna “zatočišča” za naša telesa

Foto: Akep
Foto: Akep

Jopa v pastelnih barvah bo lepo pristajala na bele poletne obleke, prav tako jo zlahka nosimo na svetel džins.

Foto: Livia Conti
Foto: Livia Conti

Pletenina, ki nas ne bo ravno grela, bo pa naredila velik vtis. Povsem običajno dolgo, enobarvno obleko popelje povsem na drugo raven. Bolj drzne pa luknjičast pulover lahko nosijo le na gladek top.

Foto: Bety Barcley
Foto: Bety Barcley

Vsestranska pletena jopica v nežno modri barvi, ki bo prišla prav v trenutku, ko sonce zaide v morje in zapiha hladen vetrc. Izjemno priročna za kombiniranje na obleke, lepo pa pristaja tudi na kombinacijo ozkih 7/8 hlač in bele srajce.

Foto: Morgan
Foto: Morgan

Se že nekaj sezon spogledujete z jopico v slogu modne hiše Chanel? Še vedno so v trendu in našli jih boste pri marsikateri znamki oblačil. Ta v belo roza kombinaciji s srebrnimi gumbi je izjemno prikupna.

PREBERITE ŠE -> Najlepše džins jakne za pomlad 2024 (FOTO)

Foto: Joseph Ribkoff
Foto: Joseph Ribkoff

Močna roza barva in zanimivi detajli na strani naredijo to dolgo jopico drugačno od večine dolgih jop. Še en uporaben kos, ki ga boste zlahka nosile tudi na bolj slavnostnih poletnih dogodkih.

Foto: Olsen
Foto: Olsen

Bela jopa, ki je zaradi vezenine daleč od običajne. Prefinjena in elegantna dobro deluje sama po sebi, lepo pa se bo odpeta ali zapeta  kombinirala tudi na obleke.

Foto: Zara
Foto: Zara

Še ena jopa v slogu Coco Chanel v prekrasni barvi marelice. Se zna zgoditi, da postane vaš najljubši pomladni kos.

Foto: Mango
Foto: Mango

Črtast pulover je eno od oblačil, ki so del kapsulne pomladne garderobe. Zaradi prevelikega kroja bo lepo pristajal tudi na dolge obleke. V taki kombinaciji boste ustvarile videz Parižanke, ki obvladajo stil brez pretiranega truda.

Preberite še:

V prodaji

Ne spreglejte