Predstavitvena informacija

Kako Franko Bajc preživlja večere?

Franko Bajc, priljubljeni vplivnež, igralec in tehnološki navdušenec, je znan po svojem odličnem okusu za modne trende in vrhunsko tehnologijo.
Fotografija: FOTO: Samsung
Odpri galerijo
FOTO: Samsung

FOTO: Samsung
FOTO: Samsung
Njegove objave na družbenih omrežjih spremlja na tisoče oboževalcev zaradi razburljivega načina življenja. Tokrat je Franko preizkusil novi televizor Samsung OLED, ki ga je povsem navdušil.

»Ko sem prvič vklopil novi televizor Samsung OLED, sta me osupnila tanek dizajn in neverjetna kakovost slike.

Takoj sem vedel, da mora ta televizor v mojo dnevno sobo!« Franko Bajc, naš priljubljeni vplivnež in igralec, je navdušen nad svojo novo pridobitvijo.

Njegova ljubezen do televizije je rasla od otroških risank do današnje vrhunske tehnologije, zato ni čudno, da ga je novi Samsung OLED popolnoma prevzel. In kaj je Franka tako prevzelo na novem Samsungu OLED? Poglejmo!

 

 

 

 

Prvi spomini na televizijo

Frankovi prvi spomini na televizijo segajo v otroštvo, ko je rad gledal risanke. »Moji prvi spomini na televizijo so seveda risanke, ki sem jih zelo rad gledal. Sicer sem zelo veliko časa preživel v naravi, ampak ko sem prišel domov ali začel spremljati določeno risanko, naslednje nisem smel zamuditi. Tudi nikoli nisem zaspal, ampak vedno pogledal do konca. To se kaže še danes med gledanjem serij in filmov.« Med njegovimi najljubšimi risankami so bili Palček David, Želodko, Superca, Jajo in Pajo.

Privlačnost TV-vsebin

FOTO: Samsung
FOTO: Samsung
Kot pravi Franko, televizijske vsebine igrajo pomembno vlogo v njegovem življenju že od otroštva.

»Vedno sem bil velik ljubitelj filmov in serij in že kot otrok sem sanjal, da se v njih pojavim. Privlačil me je ta del in vesel sem, da nadaljujem v tej smeri. Resničnostnih šovov nisem nikoli spremljal, tudi danes jih ne redno, ampak imam rad izzive.«

Vloga televizije danes

Televizija še vedno igra pomembno vlogo v Frankovem življenju, čeprav ima zdaj manj časa za sprostitev pred zaslonom.

»Še vedno se zelo rad usedem pred TV, še posebej kadar vem, da me čaka kaj novega. Po dolgem dnevu mi to zelo ustreza in rad se vživim v različne zgodbe. Zdaj opravljam delo kaskaderja in igralca ter se veselim gledanja prihajajočih projektov.«

Franko najraje gleda misterije in akcijske filme, pri čemer pogosto ne prebere opisa pred ogledom, saj je rad presenečen.

Navdušenje nad tehnologijo

Franko je tudi velik tehnološki navdušenec. »Seveda sem tehnološki navdušenec. Veliko različne opreme uporabljam v vsakdanjem življenju. Pri televiziji mi je pomembna predvsem kakovost slike in barve, pa tudi dizajn. Ko stvari posnamem in uredim, jih je vedno lepo pogledati na 'pravem zaslonu', da pomembnosti kakovostne slike pri filmih niti ne omenjam.«

Testiranje televizorja Samsung OLED

FOTO: Samsung
FOTO: Samsung
Franko je z navdušenjem sprejel priložnost, da preizkusi najnovejši televizor Samsung OLED S95D velikosti 138 cm (55 palcev). »Sem ponosni lastnik nove televizije Samsung. Najprej me je seveda presenetil videz. Tanek dizajn mi je najprej padel v oči, takoj zatem pa kakovost slike. Najprej sem mislil, da bo televizija v sobi za goste, ampak sem jo takoj premestil v svojo dnevno sobo.«

Samsung OLED televizor se ponaša z izjemno tankim dizajnom in vrhunsko kakovostjo slike. Njegova napredna tehnologija OLED zagotavlja popolne črne odtenke, živahne barve in neprekosljivo kontrastno razmerje, kar ustvari osupljivo vizualno doživetje. Samsung je v svoje najnovejše televizorje OLED vgradil procesor NQ4 AI Gen2, ki prinaša izjemne zmogljivosti z uporabo 20 nevronskih mrež umetne inteligence. Procesor omogoča tudi tehnologijo resnično profesionalno izboljšane globine, ki dodatno izboljša sliko tako, da poudari predmete v ospredju, kar ustvarja občutek pristne globine in realnosti.

Franko je nad svojim novim televizorjem Samsung OLED navdušen. »Zelo prav mi pride tudi to, da lahko uporabljam različne aplikacije in platforme ter uporabljam TV kot zaslon za igranje igric, ko so na obisku prijatelji.« Njegove izkušnje s televizorjem Samsung OLED S95D potrjujejo, da je ta naprava popolna izbira za vse, ki želijo združiti vrhunsko tehnologijo in elegantno oblikovanje v svojem domu.

Odigrajte pravo potezo, izberite velik zaslon

FOTO: Samsung
FOTO: Samsung

Ne zamudite izjemne priložnost, da ob nakupu izbranih Samsungovih velikih zaslonov prejmete posebne ugodnosti. Če izberete Neo QLED 8K, Neo QLED, OLED ali QLED zaslone velikosti 189 cm ali 214 cm, prejmete zvočnik Soundbar. Pri nakupu Neo QLED, QLED ali UHD zaslonov velikosti 249 cm pa vam podarimo projektor The Freestyle 2. generacije, skupaj z brezplačno dostavo in montažo. Promocija traja do 14. julija 2024 oziroma do porabe zalog.

Več o ponudbi najdete tukaj.


Naročnik oglasne vsebine je Samsung

V prodaji

Ne spreglejte