ISKALI STE:

“ začimbe”

Čas je za marmelade: 5 preprostih receptov za posebne okuse

Domače marmelade so najboljše – še posebno, če so preproste in hitro pripravljene. Sadežev je sedaj na pretek, shranimo jih, da bomo uživali tudi pozimi.

Tanja Postružnik Koren: Zasaditi vrt pomeni zasaditi ljubezen

Televizijska voditeljica Tanja Postružnik Koren rada rije po zemlji. Navdušena vrtnarica nam je zaupala, kaj raste na njenem vrtičku in kako odganja škodljivce.

Nasveti naturopatinje: Kako si v menopavzi pomagamo z naravo

Upad hormona estrogena v menopavzi vpliva na številne fizične in psihične procese v telesu. Kako živeti to obdobje, nam je razložila naturopatinja Katja Kogej.

7 domačih receptov za nego kože v slogu prazničnih posladkov

V popolnem obdobju za peko peciva in srebanje dišečih zimskih napitkov lahko nepogrešljive sestavine uporabimo tudi pri negi telesa.

Znate biti srečni? Teh 6 nasvetov deluje že v tridesetih minutah

Pot do sreče ni zapletena. Osrečijo namreč že vsakdanje aktivnosti in rituali. Posvojite vsaj enega izmed spodnjih šestih in lažje boste dihali.

3x3 preprosti triki za zdrav zajtrk, kosilo in večerjo

Že res, da smo na vrhuncu jeseni, ko v naravi prevladujejo oranžni, rjavi in rdečerumeni odtenki, a naše telo vedno znova potrebuje zeleno obarvana živila. Sestavili smo več pri...

Kako zapeljati s hrano glede na astrološka znamenja

Tudi poželenje po neki hrani in uživanje ob njej je povezano z astrološkim znamenjem, je prepričana avstrijska strokovnjakinja za prehrano. »Čudovita hrana je kot čudovit seks. ...

Pa res znate pripraviti piščančje prsi?

Piščančje prsi so izjemno priljubljene v kulinariki, sploh dandanes, ko si prizadevamo zaužiti manj maščob in se podkrepiti z živili, ki organizma ne obremenjujejo pretirano ter...

Bistra juha iz brokolija in cvetače s timijanom

Bistra juha je bila nekoč jed najrevnejših slojev, s katero so poparili kruh. Sestavine so tako različne, kot so dežele sveta, v katerih jo kuhajo. Bistro juho je zelo preprosto...

Omamna bučna pita

Letina buč je bila letos res obilna. Privoščite si jih lahko tako v slanih kot sladkih oblikah, saj so te jesenske krasotice nadvse zdrave in okusne, samo prve začimbe jim morat...

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij ONAPLUS.SI Logo

Zakaj imamo v uredništvu One radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

STRINJAM SE