Priljubljena pevka Adele je lanskega decembra dvignila veliko prahu, ko je na svojem Instagramu objavila fotografijo, na kateri je bila skoraj nerazpoznavna. V satenasti praznični obleki je pozirala z Božičkom, več kot očitno pa je bilo, da je za njo velika preobrazba, izgubila je namreč precej odvečnih kilogramov. 

Čeprav so Adele poslušalci oboževali ne glede na njen videz, pa je očitno, da se pevka z vitko postavo počuti še bolje. Seveda je zanjo močno garala in se odrekla marsičemu, kar se je pošalila tudi v eni izmed objav na Instagramu, kjer je zapisala: »Včasih sem jokala, zdaj pa se znojim.« To je letelo na povečano telesno aktivnost, ki ji jo je privzgojil osebni trener iz Los Angelesa, na katerega prisegajo zvezdnice, Pete Geracimo


Njegov pristop k hujšanju je zelo realističen, saj ni pristaš hitrih rešitev in tako Adele ni dovolil, da bi posegla po prehranskih dodatkih, tabletah za hujšanje ali proteinskih praških. »Raje imam pravo hrano in zdravo ter raznoliko jedačo. Veliko lažje je, kot si mislite,« je o dieti, ki jo je sestavil za Adele, povedal Geracimo. Tudi kar se tiče gibanja trener zvezd ni ekstremist, poudarja, da je preprosto treba uživati v rekreaciji, ki tako postane del tvojega vsakdana. Pomembno je torej najti takšen šport, ki te navdušuje, pomaga pa tudi, da je gibanje ves čas raznoliko. Poleg ustreznejše prehrane in rekreacije pa je Geracimo Adele naučil še eno pomembno lekcijo, da si mora vzeti dovolj časa za spanje, kar si zdaj, ko je njen sedemletni sin že malo odrasel, lahko zares privošči. 

Adele leta 2013, ko je osvojila oskarja za pesem, ki jo je posnela za Bondov film. Foto: Ga Fullner/Shutterstock

Adele je hujšati pričela leta 2019 in fotografije, ki jih je na Instagramu delila lansko poletje, pričajo, da je precej spremenila svoje navade, veliko več je bilo namreč takšnih, na katerih je v udobnih športnih oblačilih s prijatelji v naravi. 


Pevka naj bi do zdaj izgubila okrog 45 kilogramov, to pa je postalo resnično očitno, ko je dan po letošnjem rojstnem dnevu, 6. maja, na Instagramu objavila fotografijo v mini krilu, modnem kosu, v kakršnem je doslej še nismo videli nikoli. Nasmejana Adele je požela veliko pohval, žal pa so se našli tudi kritiki, ki so ji zamerili, da ne bo več vzornica tistim z močnejšimi postavami. 


A 32-letna Adele se po več kot desetletju v glasbeni industriji gotovo že zaveda, da nikoli ne moreš zadovoljiti vseh in da je na koncu dneva najbolj pomembno, da si zadovoljen sam s seboj, kar je razvidno tudi iz njenih fotografij. Svoje postave se ni sramovala niti takrat niti sedaj in tudi oblačil iz časov, ko je imela več kilogramov, ni zavrgla, kot to simbolično naredijo mnogi, ki drastično shujšajo. V zadnji objavi na Instagramu je oboževalcem pokazala, da obleke z nekdanjih koncertov še vedno rada obleče in da ji pristajajo prav tako dobro kot nekoč.