Predstavitvena informacija

Ste za nekaj srčkanega? To so najbolj prikupni psi

Trditev »Moj pes je najlepši« nedvomno drži. Verjetno je tudi zelo fotogeničen, ampak da bi v objektiv ujeli najbolj edinstvene trenutke, preverite naše nasvete.
Fotografija: Z epsko napravo Samsung Galaxy S23 Ultra boste lahko ujeli vsa razpoloženja svojega pasjega prijatelja. FOTO: Depositphotos
Odpri galerijo
Z epsko napravo Samsung Galaxy S23 Ultra boste lahko ujeli vsa razpoloženja svojega pasjega prijatelja. FOTO: Depositphotos

Mali salonski lepotec, srednje velik navihan mešanček ali graciozen pes maksi velikosti – ko govorimo o iskanju najboljše pasje poze, velikost in značaj nista pomembna. Vsak štirinožni prijatelj skriva v sebi posebno energijo, s katero nam polepša vsakdan. Če bi to iskrivost želeli ujeti tudi v svoje fotografije, potrebujete dvoje: nekaj spretnosti – tako pri iskanju najboljšega kadra kot pri lovljenju najboljšega pasjega razpoloženja – in zmogljivo pametno napravo, ki vam bo v vsakih razmerah zagotovila fotografsko perfekcijo.

Hitri nasveti za epske fotografije vašega štirinožnega prijatelja

Predstavljamo vam nekaj ključnih korakov, ki vam bodo pomagali ustvariti iskrive in nepozabne fotografije.

#Uporabite naravno svetlobo

Naravna svetloba je najboljši prijatelj vsakega fotografa. Poskušajte fotografirati psa na prostem, na primer v parku ali na dvorišču, kjer je na voljo obilica naravne svetlobe. Izogibajte se neposredni sončni svetlobi, saj lahko ustvari trde sence. Raje poiščite mehko svetlobo zgodnjega jutra ali poznega popoldneva.

FOTO: Depositphotos
FOTO: Depositphotos

#Ujemite njegovo osebnost

Fotografija bo bolj pristna, če vam bo vanjo uspelo ujeti tudi edinstveno osebnost vašega psa. Poskusite ujeti njegove posebne trenutke in izraze. To lahko dosežete tako, da se spustite na njegovo raven in ga fotografirate na njegovem teritoriju. Bodite potrpežljivi in opazujte njegovo vedenje, da boste ujeli pravi trenutek.

Poseben učinek boste dosegli tudi, če se boste igrali s perspektivo. Eksperimentirajte z različnimi koti, sklonite se k njemu na tla in poskušajte ujeti njegov pogled od spodaj. Lahko se tudi povzpnete višje in poskusite fotografirati psa z višje perspektive. S temi nenavadnimi koti lahko ustvarite zanimive in edinstvene posnetke.

#Ujemite ga v akciji

Fotografirajte psa med igro z drugimi psi ali med interakcijo z družinskimi člani. Te naravne in spontane situacije lahko pričarajo izjemno čustvene in živahne fotografije. Poskusite ujeti trenutke veselja, radovednosti ali ljubezni, ki se odražajo v njihovih očeh.

FOTO: Depositphotos
FOTO: Depositphotos

Izjemno atraktivne so lahko fotografije, kjer bo vaš kuža v akciji: ko teče za žogo, koplje luknjo na vrtu, se igra s svojo najljubšo igračo ali ko skače čez ovire na zelenici.

#Izkoristite okolje

Fotografirajte ga v njegovem naravnem okolju, na primer med sprehodom v gozdu ali ob igri na plaži. Okolje lahko dodaja kontekst in zgodbo k fotografiji. Pazite, da je čisto in urejeno ter da ni motečih elementov v ozadju, ki bi uničili kader.

#Bodite potrpežljivi

Fotografiranje psov zahteva veliko potrpežljivosti. Psi so lahko nepredvidljivi in se radi premikajo. Ne hitite in ne obupajte, če ne dobite takoj popolne fotografije. Bodite pripravljeni na več poskusov in vztrajajte, dokler ne ujamete tistega posebnega trenutka.

Da bi pritegnili njegovo pozornost in ga motivirali za sodelovanje, uporabite njegove najljubše nagrade in igrače. To bo pomagalo ohraniti njegovo pozornost usmerjeno proti kameri. Izkoristite njegovo radovednost in vznemirjenje ter poskušajte ujeti spontane trenutke med igro.

Na koncu vašega fotografskega maratona pa seveda sledi tudi nagrada. Prepričani smo, da bo na ta način še hitreje ugotovil, da se mu poziranje pred vašim telefonom Samsung Galaxy S23 Ultra zelo obrestuje.

Samsung Galaxy S23 Ultra bo pričaral najlepše in najbolj srčkane fotografije vašega psa. FOTO: Samsung
Samsung Galaxy S23 Ultra bo pričaral najlepše in najbolj srčkane fotografije vašega psa. FOTO: Samsung

Samsung Galaxy S23 Ultra bo postal najljubši spremljevalec vajinih dogodivščin

Noben trenutek ne bo šel več v pozabo. Ultra zmogljiv Samsung Galaxy S23 Ultra bo poskrbel, da bodo vaše fotografije epske in vaši videoposnetki, vredni oskarja. Ker je telefon izjemno hiter in zmogljiv, boste multimedijske vsebine zlahka delili s prijatelji, jih urejali in vedno znova pregledovali.

Najboljše pri tem pa je, da ne boste zamudili prav nobenega trenutka, saj je telefon opremljen z izjemno 5000 mAh baterijo. Lahko ste torej brez skrbi, svojega ljubljenčka lahko snemate in fotografirate ves dan, ne da bi bili v skrbeh, da bi vam ravno ob njegovi najljubši vragoliji zmanjkalo baterije.

In ko bo vaš kuža zvečer omagal ob vaših nogah, vam bo ostalo še dovolj časa in energije za novo zabavo: odlični zaslon naprave Samsung Galaxy S23 Ultra omogoča izjemno izkušnjo gledanja videoposnetkov – torej filmov, serij in oddaj ter zagotavlja tudi izpopolnjeno gejmersko izkušnjo. Igranje vaše najljubše igre bo tako prav posebno doživetje – tudi pri dnevni svetlobi. Prepričani smo, da vam pes ne bo zameril, če si boste malo več časa kdaj pa kdaj vzeli tudi za odkrivanje vseh epskih razsežnosti najljubše pametne naprave, ki bodo še bolj edinstvene z uporabo izjemno praktičnega pisala S Pen.

Postanite del družine #BeyondEpic

Navodila imate, zdaj pa na delo! Posnemite svojega ljubljenčka v najbolj smešni, elegantni ali očarljivi kretnji ali pozi, objavite fotografijo ali videoposnetek na svojem Instagram profilu z besedilom #beyondepic in označite Instagram profil Samsung Slovenija.

FOTO:Samsung
FOTO:Samsung

Z omenjenim # in označitvijo e boste pridružili nagradnemu natečaju. Čakajo vas izvrstne nagrade, ki bodo razveselile tako vas kot vašega štirinožnega prijatelja:

1. nagrada: pametni telefon Samsung Galaxy S23

2. nagrada: pametna ura Galaxy Watch5

3. nagrada: slušalke Galaxy Buds2

4.–23. nagrada: darilni bon MR. PET

Pohitite, nagradni natečaj traja samo do 15. junija 2023.

Več o nagradnem natečaju


Ne zamudite posebne promocije ob nakupu serije Galaxy S23

   
   

Z nakupom telefonov iz serije Samsung Galaxy S23 (S23, S23+ ali S23 Ultra) si lahko zagotovite do 4 mesece popolnih videoužitkov na kanalu YouTube in 6 mesecev brezplačne storitve OneDrive s 100 GB pomnilnika za shranjevanje v oblaku.

To pomeni, da vaša pasja zabava vedno brez omejitev: Na kanalu YouTube boste brez prekinitve lahko pregledovali zanimive in poučne pasje videoposnetke in se naučili kakšnega novega trika. In ko boste svoje novo znanje preizkusili tudi s svojim kužkom, boste njegove posnetke lahko varno in brez skrbi shranili v oblaku.


Naročnik oglasne vsebine je Samsung

V prodaji

Ne spreglejte