Dovršeno

Kako vaš pametni telefon postane vaš najboljši prijatelj

V ritmu pestrega življenja, ko trenutki neizbežno bežijo mimo nas, postaja pametni telefon več kot le naprava.
Fotografija: Galaxy S24 predstavlja pravo mobilno evolucijo. FOTO: Samsung
Odpri galerijo
Galaxy S24 predstavlja pravo mobilno evolucijo. FOTO: Samsung

Preobraža se v zvestega spremljevalca, ki beleži vsak naš smeh, vsako avanturo in celo tihe trenutke premišljevanja. Z Galaxy S24 v dlani se zdi, kot bi ob sebi imeli prijatelja, ki intuitivno predvideva želje in potrebe, skrbno shranjuje naše dragocene spomine, nas vodi pri raziskovanju novih doživetij in nam daje pogum za spopadanje z izzivi vsakdanjika. Galaxy S24 izstopa kot simbol te mobilne evolucije, preobrazbe iz običajnega orodja v zanesljivega sopotnika našega življenja, ki z vsakim dotikom in drsenjem prstov obogati naše izkušnje ter interakcije.

FOTO: Samsung
FOTO: Samsung

Galaxy S24: več kot le telefon

Serija Galaxy S24 ni samo najnovejša generacija pametnih telefonov, temveč odpira vrata v svet, v katerem vsak trenutek postane priložnost za učenje, deljenje in raziskovanje. Z vgrajenimi naprednimi funkcijami umetne inteligence Galaxy AI1 serija prinaša vrhunsko kombinacijo zmogljivosti, oblikovanja in naprednih funkcij.

Funkcija Tolmač (Interpreter) omogoča takojšnje prevajanje pogovorov na razdeljenem zaslonu, kar je še posebej koristno za poslovne uporabnike ali pustolovske duše, ki veliko potujejo in so jim jezikovne ovire dobro znan izziv.

Funkcija, ki nam lahko zelo olajša delo, je Pomoč pri zapiskih (Note Assist) v aplikaciji Samsung Notes, ki bistveno izboljša organizacijo in produktivnost. Poganja jo umetna inteligenca in samodejno ustvarja povzetke ter predloge za zapiske, kar omogoča hitrejše in učinkovitejše zapisovanje misli in idej. Z uporabo prednastavljenih oblik in preprostim ustvarjanjem privlačnih naslovnic Pomoč pri prepisu (Transcript Assist) zagotavlja, da so vaši zapiski pregledni in lahko dostopni s pomočjo hitrih predogledov.

FOTO: Samsung
FOTO: Samsung

Hkrati je za vse radovedne uporabnike Galaxy S24 serija nova inovativna funkcija Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), ki vam z enim preprostim gibom omogoči takojšen vpogled v rezultate v Googlovem brskalniku. Funkcija omogoča uporabnikom, da z dolgim pritiskom na gumb Domov in preprosto gesto na zaslonu (obkroževanje) takoj dostopajo do predmetov, ki so jo obkrožili na zaslonu.

Poleg svojih pametnih funkcij so telefoni Galaxy S24 serije tudi prava paša za oči. Galaxy S24 Ultra je prvi telefon Galaxy z ohišjem iz titana, kar povečuje vzdržljivost in življenjsko dobo naprave. Poleg tega je tanjše ohišje telefona Galaxy S24 Ultra omogočilo boljšo izkušnjo na poti in udobnejši oprijem. Pri Galaxy S24+ in Galaxy S24 pa preprosta zasnova One-mass izpolnjuje estetske standarde z brezhibno povezavo med zadnjim pokrovom in stranskim okvirjem naprave.

FOTO: Samsung
FOTO: Samsung

Try Galaxy: povabilo k odkrivanju

Za tiste, ki želijo izkusiti moč Galaxy AI, Samsung ponuja rešitev z aplikacijo TryGalaxy. Ta uporabnikom omogoča, da na svojih obstoječih napravah preizkusijo ključne funkcije Galaxy S24 serije, vključno z možnostmi umetne inteligence, ki oblikujejo prihodnost mobilne tehnologije.

Vsakodnevno breme informacij in hitrost življenja sta vse večja, zato lahko naprave, kot je Galaxy S24, postanejo naši zanesljivi pomočniki, svetovalci in prijatelji. S podporo mobilne umetne inteligence Samsung ponuja ne samo vrhunsko tehnologijo, ampak tudi izkušnjo, ki obogati naša življenja na načine, ki smo si jih le težko predstavljali. V tem kontekstu pametni telefon ni več samo naprava, ampak postane partner, ki nam pomaga raziskovati, ustvarjati in deliti – resnično, naš najboljši prijatelj.

FOTO: Samsung
FOTO: Samsung

1Galaxy AI funkcije bodo na voljo brezplačno vsaj do konca leta 2025 na podprtih Samsung Galaxy napravah.


Naročnik oglasne vsebine je Samsung

 

V prodaji

Ne spreglejte