Predstavitvena informacija

Z mandljem do mehke kože: spremenite vsakodnevno nego telesa v pravo spa razvajanje

Če vas vprašamo, kako skrbite za svojo kožo, boste gotovo najprej pomislili na kožo obraza, ki ji vsi namenjamo največ pozornosti.
Fotografija: Dovršeni piling, kreme in olja za telo iz najkakovostnejših naravnih sestavin dvignejo nego telesa na višjo raven in prinašajo opazne rezultate. FOTO: Medijski arhiv L'Occitane en Provence
Odpri galerijo
Dovršeni piling, kreme in olja za telo iz najkakovostnejših naravnih sestavin dvignejo nego telesa na višjo raven in prinašajo opazne rezultate. FOTO: Medijski arhiv L'Occitane en Provence

V resnici koža obraza zajema le nekaj odstotkov kože, zato je prav, da tudi nego celotnega telesa dvignemo na višjo raven. Kozmetični izdelki L'Occitane so pravi odgovor, če iščemo nego, ki nas bo navdušila v vseh pogledih in nam ponudila vse blagodejne lastnosti naravnih sestavin. Po redni uporabi kakovostnih izdelkov bomo kmalu opazili prve rezultate, ne le na koži, ampak na splošnem počutju.

Že dolgo velja, da lahko z dobro nego telesa izboljšamo počutje in na dolgi rok poskrbimo za lepši videz. Če koži privoščimo prave izdelke, lahko preprečimo prezgodnje staranje, zmanjšamo videz temnih lis, drobnih linij in gub ter dosežemo naraven sijaj, ki nas bo napolnil z zadovoljstvom in energijo.

Senzorični izdelki za domače spa razvajanje

FOTO: Medijski arhiv L'Occitane en Provence
FOTO: Medijski arhiv L'Occitane en Provence

Hitro vsakodnevno prhanje z gelom iz sestavin neznanega izvora ni nič drugega kot bliskovit higienski manever, ki sicer opravi svojo nalogo, kaj več pa od tega tudi nimamo. Pomlad je idealen čas, da nego telesa dvignemo na višjo raven in si zagotovimo opazne rezultate! Z izbiro pravih izdelkov, ki nas navdušujejo tudi zaradi svojega privlačnega vonja, čudovite teksture in kakovostnih sestavin, bomo nego kože spremenili v pravcati spa v malem.

Čudežna sestavina, ki jo bo koža hvaležno sprejela

FOTO: Medijski arhiv L'Occitane en Provence
FOTO: Medijski arhiv L'Occitane en Provence

Na policah so številni privlačni izdelki, ki obljubljajo neverjetne rezultate. Kako poiskati prave, ki nam bodo ponudili kar največ? L'Occitane je prepoznal neverjetno lepotilno moč mandlja z juga Francije in z njim zasnoval zapeljive in učinkovite izdelke za nego telesa. Mandelj je že stoletja znan kot premium sestavina najboljših kozmetičnih izdelkov, saj kožo hrani in vlaži.

Mila, olja, kreme, pilingi in izdelki za kopel L'Occitane so iz naravnih sestavin, ki prihajajo z juga Francije. FOTO: Medijski arhiv L'Occitane en Provence
Mila, olja, kreme, pilingi in izdelki za kopel L'Occitane so iz naravnih sestavin, ki prihajajo z juga Francije. FOTO: Medijski arhiv L'Occitane en Provence

Rešitev za suho kožo: do satenasto mehke kože z bogatim mandljevim oljem

Mandljevo olje za prhanje. FOTO: Medijski arhiv L'Occitane en Provence
Mandljevo olje za prhanje. FOTO: Medijski arhiv L'Occitane en Provence

Veliko ljudi, ki imajo suho kožo, težko najde pravi izdelek, ki že med prhanjem kožo nahrani in navlaži. Zanje je idealno bogato Mandljevo olje za prhanje, ki se v stiku z vodo spremeni v gosto peno z enkratno teksturo, ki koži podari satenasto mehkobo in jo čudovito odišavi. Obogateno je z mandljevim oljem, zato ščiti hidrolipidni plašč in že med prhanjem nahrani kožo. Na voljo je tudi v priročni potovalni velikosti! L'Occitane kot kozmetična blagovna znamka s trdno okoljsko zavezo Mandljevo olje za prhanje ponuja tudi v večji embalaži za ponovno polnjenje. S to izbiro lahko tudi vi prispevate k zmanjševanju količin odpadkov.

Hiter namig: Mandljevo olje za prhanje lahko zaradi izjemno gladke teksture uporabite tudi kot osnovo za britje.

Idealna kombinacija za čvrsto in mehko kožo: Mandljev masleni piling za telo

Mandljev masleni piling za telo. FOTO: Medijski arhiv L'Occitane en Provence
Mandljev masleni piling za telo. FOTO: Medijski arhiv L'Occitane en Provence

Redna uporaba pilinga je nujna, če želimo odstraniti odmrle kožne celice. Tako bo naša koža postala mehkejša in prožnejša in bo kar sijala od zdravja. Idealna dopolnitev mandljevega olja za prhanje je Mandljev masleni piling za telo, ki hrani, gladi in učvrščuje kožo ter izboljšuje njeno teksturo. To je pravi premium izdelek, ki z mandljevim maslom in zdrobljenimi mandljevimi luščinami nežno in učinkovito odstranjuje odmrle kožne celice ter spodbuja celično aktivnost.

Hiter namig: Podoben učinek lahko dosežemo tudi z Mandljevim piling milom 2 v 1 in Mandljevim vsakodnevnim pilingom v obliki gela za prhanje, ki ga lahko uporabljamo vsak dan.

Veliki finale z L'Occitanovim opojnim mlekom za telo

Mandljevo koncentrirano mleko. FOTO: Medijski arhiv L'Occitane en Provence
Mandljevo koncentrirano mleko. FOTO: Medijski arhiv L'Occitane en Provence

Koža je po prhanju in pilingu, ki ga lahko izvajamo enkrat tedensko, pripravljena na nadaljnjo nego, ki ji zagotovi dolgotrajno navlaženost.

Za zaključek vsakodnevnega lepotnega rituala priporočamo uporabo svetovne prodajne uspešnice – Mandljevega koncentriranega mleka, ki poskrbi za 48-urno vlaženje, poleg tega pa izboljša prožnost kože, jo zmehča in zgladi. Koža je po uporabi vidno bolj čvrsta in elastična, krema ne pušča mastnih ostankov.

Hiter namig: Posebno pozornost pri nanašanju in vtiranju posvetite predelom, ki jih želite učvrstiti, kot so stegna in trebuh.

V odlično kozmetiko spadajo samo vrhunske sestavine

FOTO: Medijski arhiv L'Occitane en Provence
FOTO: Medijski arhiv L'Occitane en Provence

Kakovost kozmetike je zelo odvisna od načina pridelave in obdelave sestavin, saj se ključne molekule lahko med napačnim postopkom poškodujejo. Sredozemsko podnebje je odlična podlaga za gojenje rastlin, ki so jih že naši predniki pridno uporabljali za izdelavo kozmetike. Med njimi je eden najpomembnejših mandljevec, ki ga poleg tradicionalne sivke pridelujejo kmetje na planoti Valensole v Alpah Visoke Provanse. Med njimi so tudi bratje Jaubert, ki se niso mogli sprijaznili z žalostno usodo mandljevcev. Zapustili so Provanso, vendar jih je privabila nazaj in tako so se leta 2002 vrnili. Do zdaj so s pomočjo L’Occitana na 80 hektarih zemlje zasadili že 17.000 mandljevcev.

Zgodba o mandljevcih iz Provanse je kot zgodba o prelepem ptiču, ki se je spet dvignil iz pepela. Mandljevec kot kultura včasih ni bil dovolj dobičkonosen, saj je izredno občutljiv za mraz in ob vedno pogostejših vremenskih ujmah so ga v petdesetih in šestdesetih let prejšnjega stoletja izpodrinile druge kulture, kot je lavandin.

L'Occitane se je zavezal, da bo pomagal oživiti to tradicionalno panogo. Začel se je namensko ukvarjati z mandljevci in pri tem spodbujal družine, da so bolj množično začele gojiti to občutljivo drevo. Podjetje ima s pridelovalci dolgoročne pogodbe, kar jim omogoča preživetje in vlaganje v nove sadike, opremo in razvoj varovalnih mehanizmov proti pozebi. Če drevesa oplazi mrzel jutranji zrak, je dozorevanje ogroženo, zato jih zaščitijo s posebnimi prevlekami in grejejo s toplim zrakom. Tako ima tudi L'Occitane pomembno vlogo pri ohranjanju te kulturne rastline in biotske raznovrstnosti.

Družbeno odgovorna kozmetika

L'Occitane že od leta 1976 kreira, razvija in izdeluje negovalne in lepotilne izdelke za dobro počutje ter tako svetu razodeva čudesa narave. FOTO: Medijski arhiv L'Occitane en Provence
L'Occitane že od leta 1976 kreira, razvija in izdeluje negovalne in lepotilne izdelke za dobro počutje ter tako svetu razodeva čudesa narave. FOTO: Medijski arhiv L'Occitane en Provence

L'Occitane je že od svojega nastanka leta 1976 zavezan ohranjanju biotske raznovrstnosti v Provansi. Svojo družbeno odgovornost so razširili na celotno Sredozemlje, v Burkino Faso in drugam, od koder izvirajo njihove ikonične sestavine, kot so karitejevo maslo, sivka, mandelj, immortelle oziroma suhocvetnica, citronka, vrtnica in divji brin.

V želji, da bi svoje zaveze še nadgradil, je L'Occitane izbral šest prednostnih področij ukrepanja: spoštovanje biotske raznovrstnosti, podpiranje proizvajalcev, zmanjševanje količine odpadkov, podpiranje žensk, reševanje vida in ohranjanje tradicionalnih veščin.

FOTO: Medijski arhiv L'Occitane en Provence
FOTO: Medijski arhiv L'Occitane en Provence

Umetnost nege telesa je več kot le obljuba, da bomo uporabljali vrhunske izdelke. To je celosten pristop k lepoti, ki ceni kakovost, učinkovitost in izkušnjo razvajanja. Z uporabo razkošnih izdelkov vlagamo v zdravje svoje kože ter v svoje splošno dobro počutje in samozavest. Če pa izberemo izdelke proizvajalca, ki je predan zaščiti narave in lokalnih pridelovalcev ter uporablja naravno pridobljene sestavine, bo njihovo delovanje več kot ugodno vplivalo na nas in na celoten planet.


Naročnik oglasne vsebine L'Occitane en Provence

V prodaji

Ne spreglejte