Predstavitvena informacija

»Od nekdaj sem sanjala o takšni službi«

Ko služba postane hobi in obratno. Kakšen je vsakdan ženske, ki je našla pravo pot do samopotrditve?
Fotografija: Tudi vi ste lahko kot Ana. Foto: Depositphotos
Odpri galerijo
Tudi vi ste lahko kot Ana. Foto: Depositphotos

To je zgodba o ženski – poimenujmo jo Ana –, ki je lahko zgodba marsikatere izmed vas. To je zgodba o tem, da lahko tudi v tem norem življenjskem tempu najdemo ravnovesje pri vsakodnevnih opravilih in svoje cilje dosežemo v harmoniji ter brez nepotrebnega stresa.

Kariera ali brezskrbnost? Oboje, prosim

Ana je takoj po študiju sanjala o svojem ateljeju, v katerem bi lahko ustvarjala in ponujala odlične oblikovalske rešitve za svoje stranke. Zelo hitro je sledil prvi stik z resničnostjo in nenadna streznitev: slaba ponudba poslovnih prostorov, visoke najemnine, visoke obresti za kredit … in potem še covid.

Nastal je scenarij za katastrofo, ki pa je zelo hitro spremenil smer: Ana je zavihala rokave, naredila hitro raziskavo in zelo kmalu ugotovila, da bi zlahka delala tudi od doma. Uredila je kotiček v stanovanju, postavila svojo spletno stran in odprla račun na Instagramu, na katerem je iz dneva v dan dobila več sledilcev. Posel je v dobrih dveh letih zacvetel, s strankami se povezuje na daljavo, vsak dan dobi kakšno novo povpraševanje.

Danes lahko mirno zatrjuje: »Od nekdaj sem sanjala o takšni službi«, saj je to uresničitev njenih največjih sanj. In kako je pravzaprav videti njen ustvarjalni vsakdan?

S tablico Samsung Galaxy Tab S9 serije do čisto novih dimenzij ustvarjalnosti. FOTO: Samsung
S tablico Samsung Galaxy Tab S9 serije do čisto novih dimenzij ustvarjalnosti. FOTO: Samsung

Popolna povezljivost v vsakem trenutku dneva

Ko je Ana iskala pripomočke za ustvarjanje od doma, nikakor ni želela privoliti v kompromise. Od nekdaj je privrženka Samsung pametnih naprav, zato tukaj ni bilo veliko dvomov. Ker je pri svojem delu zelo natančna in ker stavi na učinkovitost, je poleg osebnega računalnika izbrala tudi tablico, s katero je ustvarjanje lažje, saj jo lahko s seboj vzame na teren in s strankami hitro uskladi vse podrobnosti predlaganega projekta.

Pred časom je svoj delovni kotiček obogatila z novo tablico Samsung Galaxy Tab S9+ in tako svoji kreativnosti dodala še nov zagon. Zelo hitro je odkrila vse prednosti ustvarjanja s pisalom S Pen, s katerim zlahka riše, barva, piše, izrezuje zapiske in opomnike ter jih dodaja svojim novim projektom. Vse to je še lažje s pomočjo aplikacije GoodNotes, ki je prvič na voljo za Samsung tablice. Dosledno zapisovanje idej in hkratno povezovanje z različnimi aplikacijami še nikoli ni bilo tako preprosto!

Na 31,5-centimetrskem zaslonu vsakodnevna opravila stečejo gladko, tudi v najbolj zahtevnih razmerah, ko sonce na terasi neposredno sije v zaslon ali ko v večernih urah bedi v temnejšem kotičku sobe. Zasluga gre AMOLED 2X zaslonu, ki prinaša osupljive barve in vizualne slike, hkrati pa je nežen do oči z zmanjšanim oddajanjem modre svetlobe.

Tablični računalniki Galaxy Tab S9 serije so inženirski dosežek glede videza, teže, občutka in vzdržljivosti. FOTO: Samsung
Tablični računalniki Galaxy Tab S9 serije so inženirski dosežek glede videza, teže, občutka in vzdržljivosti. FOTO: Samsung

Tablica Galaxy Tab S9+ jo je najprej navdušila s svojo zunanjostjo, saj je izjemno prefinjena in elegantna. Pika na i pa so tudi številni dodatki, s katerimi na estetski način lahko izpopolni svojo ustvarjalnost, vključno z ovitki in vsestransko tipkovnico. Ana lahko z ovitkom Book Cover s tipkovnico svojo tablico prelevi v prenosnik, kar ji omogoča enostavno delo od vsepovsod, hkrati pa je lahko tudi še bolj večopravilna.

Tablica Galaxy Tab S9+ je tudi izjemno tanka (5,7 mm) in lahka, zato jo lahko spravi v torbico. Nič čudnega torej, da jo nosi vedno s seboj – tudi v prostem času in na počitnicah. Tablico uporablja namreč tudi za spremljanje multimedijskih vsebin in branje knjig. In ker si je letos privoščila bolj umirjen tempo na dopustu, je bila izmenjava različnih vsebin kar precejšnja.

FOTO: Samsung
FOTO: Samsung

Še ena skrivnost njenega uspeha: »Znam odklopiti«

Ko si je Ana začrtala svojo poslovno pot, si je zadala še en zelo pomemben cilj: da se ne bo odpovedala skrbi za svoje dobro počutje. Zelo rada teče, skrbi za zdravo prehrano, pred kratkim pa je odkrila vse prednosti joge.

Ker mora zaradi številnih obveznosti vsako stvar zelo dobro načrtovati, je izbrala še en zelo praktičen pripomoček – pametno uro Samsung Galaxy Watch6, ki je pravzaprav zelo hitro postala njena asistentka za zdrav življenjski slog. Uro ima ves čas na zapestju, tako da beleži njen dnevni in nočni ritem, jo opozarja na gibanje in treninge. Odkar je odkrila vse prednosti nove pametne ure, ne potrebuje več osebnega trenerja, saj je to nalogo prevzela kar Galaxy Watch6. Izbira lahko med kar 90 različnimi vadbami, med katerimi je tudi na novo odkrita joga. Tako lahko Ana sproti spremlja svoje rezultate in napredek ter si lažje zastavlja nove cilje. In teh je vedno ogromno, zato je nadvse navdušena, da baterija njene nove pametne ure zdrži kar do 40 ur. Poleg tega se napolni v rekordnem času: 45 % v pičlih 30 minutah.

Že zjutraj jo ura opomni na nov trening teka, ki ga opravi že pred prvimi službenimi obveznostmi. In ko se nato prebujena in napolnjena z energijo usede za mizo in na tablici skicira nove načrte, je zadovoljna. To je odličen odklop za lažje ustvarjanje skozi preostanek dneva.

Da se vsako jutro zbudi spočita, prav tako poskrbi pametna ura Galaxy Watch6, saj ponoči nadzoruje kakovost njenega spanca in ji na podlagi tega deli nasvete.

FOTO: Samsung
FOTO: Samsung

Poleg tega je nova Galaxy Watch6 izjemno modna in se popolnoma prilagaja njenim stajlingom – s številnimi barvitimi paščki, ki se enostavno zamenjajo z enim klikom, in edinstvenimi številčnicami, ki jih prilagodi vsakokratni izbiri oblačil.


Tudi vi ste lahko kot Ana

Ste se prepoznali v Anini zgodbi? Preverite ponudbo najnovejših pametnih naprav Galaxy Tab S9 tabličnih računalnikov in Galaxy Watch6 serijo pametnih ur, ki vam bo olajšala vsakodnevna opravila in jih povzdignila na višje obrate. Vse vaše obveznosti bodo končno v pravem sožitju.


Naročnik oglasne vsebine je Samsung

V prodaji

Ne spreglejte