Predstavitvena informacija

Ideje za darila, ki jih ne bomo hoteli sleči

Spet je tu december. Mesec, ki nas zasuje s priložnostmi za srečo – pa tudi s stresnimi trenutki razburljivega izbiranja daril za naše najdražje.
Fotografija: Foto: Lisca
Odpri galerijo
Foto: Lisca

Ni pomembno, ali prisegate le na enega dobrega moža ali na vse, ki nas obiščejo v teh dneh, gotovo že brskate za idejami, kako najti tisto pravo, popolno darilo, ki bo izvabilo nasmeh na obraz obdarovanca.

Foto: Lisca
Foto: Lisca

Da bo izbira lažja, so v Lisci pripravili nekaj zapeljivih predlogov – a kot pravijo, ne glede na to, za kaj se boste odločili – za najnovejše trende, seksi perilo ali udobne pižame, na prvo mesto vedno postavite tistega, ki mu je darilo namenjeno. Kupujete zanj in ne zase – in z darilom lahko obudite vajine skupne trenutke, pokažete, da ga poznate, ali pa ga izzovete, da poskusi nekaj novega.

Za prijateljico

Je vaša prijateljica modna navdušenka? Potem jo presenetite s čim ekstravagantnim ali drznim – morda z novim perilom, ki si ga sama ne bi kupila, veste pa, da bo nad njim navdušena.

Foto: Lisca
Foto: Lisca

Zanj

Če ga hočete samo malce pocrkljati in iščete nekaj praktičnega, potem mu podarite njegove najljubše spodnjice. Zato, da se bo v njih počutil udobno in sproščeno, pa tudi zato, ker bo v njih vedno pomislil na vas. Lahko pa darilce še malce začinite in v paketek poleg spodnjic zanj daste še spodnjice zase.

Foto: Lisca
Foto: Lisca

Za najstnico

Iščete simpatično pozornost, ki je ravno prav »kičasta«, pa še vedno uporabna za vsak dan? Potem poiščite praznične vzorčke in barve, ki se jim decembra skoraj ne moremo izogniti. Rožnate ali rdeče hlačke in nogavičke so kot nalašč, darilni paketek pa lahko skombinirate že za manj kot 10 EUR.

Foto: Lisca
Foto: Lisca

Za mamo

Je tudi vaša mama ena tistih, ki pravi, da ima že vse in da resnično ne potrebuje ničesar? Potem ji podarite nekaj, kar veste, da ceni – recimo najljubše perilo, po katero se vrača vedno znova.

Foto: Lisca
Foto: Lisca

Zase

Zakaj ne bi za praznike obdarili tudi sebe? Privoščite si nekaj, kar že dolgo opazujete, nekaj, v čemer se boste počutili še bolj samozavestno, nekaj, kar si preprosto želite. In naj vam prišepnemo še to – če boste na zadnjo noč v letu oblekli rdeče perilo, vam bo to menda prineslo srečo. Je vredno poskusiti?

Foto: Lisca
Foto: Lisca


Naročnik oglasne vsebine je Lisca

V prodaji

Ne spreglejte