Predstavitvena informacija

Obiščite Zdravilišče Radenci ... in odkrijte Pomurje!

Toplejši meseci so idealni za to, da se iz udobja svojih domov podate novim dogodivščinam naproti.
Fotografija: FOTO: Dean Dubokovič
Odpri galerijo
FOTO: Dean Dubokovič

Vdihnite milino in spokojnost s soncem obsijanih panonskih nižin v Zdravilišču Radenci, ki je del največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts, in si privoščite nepozaben termalni oddih v deželi blagodejnih vrelcev.

V DEŽELI BLAGODEJNIH MEHURČKOV 

Pristna prleška kulinarika, mineralna voda, bogata s CO2, edinstveni mineralni wellness, raznoliki termalni hotelski bazeni – med oddihom pri nas vam bo zaigralo srce!

FOTO: Dean Dubokovič
FOTO: Dean Dubokovič

V Zdravilišču Radenci, ki ga odlikujejo več kot 140-letna zdraviliška tradicija in izviri mineralne vode, bogate s CO2, vas pričakujemo v dveh hotelih, ki sta povezana s termalno oazo, ter z wellnessom in zdravstvenim centrom. Gostje se k nam radi vračajo tudi zaradi Hennove pitne kure, ki jo vsak dan lahko izvajajo v Salonu zdravja, zdraviliškega udobja z neposrednim vstopom na kopališče, sproščujočega parka, ki obkroža letovišče, in edinstvenega mineralnega wellnessa, ki ga v Sloveniji lahko poskusite samo pri nas! Naj gre za pitno kuro ali inhalacije z mineralno vodo, bogato s CO2, mineralne kopeli ali savnanje z ledom iz mineralne vode, prav vsaka od teh edinstvenih storitev je blagodejna za vaše počutje.

ČAS ZA REZERVACIJO POLETJA JE ZDAJ

Zdravilišče Radenci je popolna izbira, ko si želite umirjenega oddiha za vso družino. Naša termalna oaza ponuja 10 notranjih in zunanjih bazenov s podvodnimi masažami, umirjeno termalno reko, velik plavalni bazen in bazen za knajpanje.

FOTO: Dean Dubokovič
FOTO: Dean Dubokovič

Poleti vas v zdravilišču čaka pester program družabnih in vodenih športnih dejavnosti, zvečer se lahko zabavate tudi ob številnih različnih koncertih v Radencih in okolici ali pa izkoristite brezplačen prevoz do Vinske fontane Kapela, kjer vas čaka pokušina najžlahtnejših okoliških vin. Poleg zelenega zdraviliškega parka, po katerem lahko najmlajši brezskrbno tekajo in se igrajo, otroke čakajo še zunanja igrala v obliki gusarske ladje ter pester in aktiven animacijski program. Ne spreglejte tudi posebne poletne ponudbe v dvoposteljnih sobah s pomožnim ležiščem, v kateri je bivanje do dveh otrok v sobi skupaj s starši že vključeno v ceno.

FOTO: Dean Dubokovič
FOTO: Dean Dubokovič

POSEBNA PONUDBA »PLAČATE 3, BIVATE PA KAR 4 NOČI!« VKLJUČUJE: 

  • 4 prenočitve v udobnem Hotelu Radin,
  •  vstop v termalno oazo,
  • okusen polpenzion z meniji Izberimo zdravo za ohranjanje vitalnosti in tematskimi večerjami,
  • pitno kuro z mineralno vodo iz Radencev, bogato s CO2,
  • 1x dnevno vstop v svet savn,
  • kopanje že na dan prihoda in ves dan odhoda,
  • pester program družabnih aktivnosti,
  • vodene športne aktivnosti za goste.

FOTO: Dean Dubokovič
FOTO: Dean Dubokovič


Naročnik oglasne vsebine je Sava turizem

V prodaji

Ne spreglejte