1. Odraščajočo hčerko sem zalotila pri nespodobnem opravilu

Moja hči je stara 15 let, v šoli je povprečna, a nikdar ni delala težav. Fanta še nima, a ima dokaj nenavaden problem. Že pred leti sem spoznala, da očitno redno masturbira, saj sem jo zalotila, kako se samozadovoljuje na kavču … Preberite več tukaj.

2. Izpoved bralke: Po seksu v troje sanjarim o njej

S partnerjem sva se pred nekaj meseci odločila popestriti najino posteljno aktivnost s trojčkom. Priznam, ideja je bila njegova, jaz verjetno nikoli ne bi predlagala česa takega, a sem pristala, ker ga imam rada in od prijateljic slišim, da to dandanes ni nič več takega … Preberite več tukaj.

3. Imela sva idealen zakon, dokler se nisem okužila z virusom HIV

Stara sem 36 let, poročena, imam dva otroka in dobro službo. Z možem sva skupaj že 15 let. Na začetku je bila to velika ljubezen, počasi pa se je ohladila. Pred kakimi petimi leti sva se odločila, da ni nič narobe, če se videvava z drugimi … Preberite več tukaj.

4. Partnerju je vseeno za moj užitek, v postelji niti s prstom ne migne

Že dolgo časa me razjeda problem v spolnosti, ki ga imava z možem. Težava je v tem, da se počutim nepotešeno, njemu pa se to ne zdi nič takega. Še več, čeprav sem z njim večkrat govorila o težavi, on reagira tako, kot da noče nič narediti, da bi se stanje izboljšalo ali spremenilo … Preberite več tukaj.

5. Žena noče biti več intimna z mano, predlaga, naj si omislim ljubico

Star sem 51 let, žena 46 in sva skupaj 20 let. Imava dva otroka, eden je že polnoleten, drugi še osnovnošolec. Oba delava cele dneve in zato sva malo skupaj, dejansko samo zvečer. Do nekaj let nazaj je bilo v najinem zakonu vse ok, tudi spolnost je bila … Preberite več tukaj.

6. Dobila sem genitalni herpes, moj fant pa se spreneveda 

Moja težava je genitalni herpes. Vsaj zdi se mi, da ga imam. Na spolovilu sem pred nekaj dnevi opazila mozoljčke, rahlo me srbi in pri uriniranju peče. Se pa stanje že izboljšuje. Nekaj podobnega se mi je zgodilo pred dvema mesecema … Preberite več tukaj.

7. Imam razmerje s poročenim moškim, ki me ima za objekt

S sedanjim prijateljem sva znanca že leta. Vedno sva si bila všeč, večkrat sva se »kurila«, a zgodilo se ni nič do pred letom in pol nazaj. Takrat je preskočila iskra, vulkan in se nenormalno privlačiva – česa takega nisem še nikoli doživela … Preberite več tukaj.

8. Korona me je rešila otopele zveze in mi prinesla novo ljubezen

Koronačas me je postavil pred vrata. Odločila sem se za razhod s fantom, s katerim sva bila samo še sostanovalca. Res sva se dobro razumela, a to je samo to. Samo razumela sva se. Seks je bil redek. Oba sva že nad 30, zaposlena in delava na karieri … Preberite več tukaj.

9. Izpoved bralke: Sanjarim, da bi ga prevarala

Sem uspešna in materialno preskrbljena hvaležna mamica, saj sem šele po 40. letu prvič povila zdravega sina. Kar me žalosti, je dejstvo, da se je že med nosečnostjo moj partner in sinov oče začel oddaljevati od mene, kar zadeva spolnost. Od poroda dalje … Preberite več tukaj.

10. Izpoved bralke: Uničujem dobre fante

Pišem vama v obupu, ker ne vem, kaj naj storim. Gre za moje intimno življenje. Nikakor si ne morem pomagati, ampak sem promiskuitetna oseba. Zelo, zelo, zelo promiskuitetna oseba. Že od najstniških let in se tega dobro zavedam … Preberite več tukaj.