Svet kar ne more preboleti razhoda nekdaj najlepšega hollywoodskega para in očitno tudi onadva ne. Ameriška igralca Jennifer Aniston in Brad Pitt sta na začetku letošnjega leta na podelitvah filmskih nagrad SAG javno pokazala naklonjenost drug drugemu, sedaj pa so na površje priplavale še informacije, da so ločitev Jennifer Aniston in njenega drugega moža Justina Therouxa povzročila romantična sporočila bivšega soproga. 

Foto: Featureflash Photo Agency/Shutterstock

Jennifer Aniston in Brad Pitt sta svoj zakon končala leta 2005, ko je igralec nemudoma stekel v objem fatalne Angeline Jolie, ljubimkanje z njo med snemanjem filma Gospod in gospa Smith, ko je bil Brad še poročen z Jennifer, naj bi pravzaprav spodbudilo ločitev. Oboževalci so bili šokirani in razočarani, a Jennifer Aniston tedaj ni pokazala, da jo je razhod strl. Dve leti pozneje je spoznala ameriškega igralca Justina Therouxa, s katerim sta nato skupaj zaigrala v komediji Wanderlust, kjer sta se zaljubila in postala par leta 2011. Leto pozneje je priljubljena igralka o izbrancu spregovorila tudi javno, ko je v intervjuju za ameriško revijo InStyle dejala: »Ko z nekom izkusiš, česa vse si v partnerju ne želiš, ti postane bolj jasno, kaj dejansko hočeš.« Pomenljivi stavek je nedvomno letel na njeno zvezo z Bradom, o kateri je še namignila: »Starejša, kot sem, bolj spoznavam, katere kvalitete na človeku so mi pomembne in kaj mi ustreza ter na kaj ne bom več pristajala.« 

Istega leta sta se z Justinom zaročila in nato poročila leta 2015, a kljub igralkinim zagotovilom, da je v zakonu z Bradom spoznala, česa si ne želi več v partnerju, na bivšega očitno ni pozabila. Komaj dve leti po drugi poroki so se med njo in Justinom začela razhajanja in konec leta 2017 sta si privoščila luksuzne počitnice, katerih cilj naj bi bil ugotoviti, ali sta še za skupaj ali ne. Prevladalo je slednje in le nekaj dni po igralkinem 49. rojstnem dnevu, 11. februarja 2018, sta javno razglasila, da se ločujeta. Tedaj sta dejala, da »sta najboljša prijatelja, ki sta se odločila, da se razideta kot par, a ostajata v prijateljskih stikih«, a razlog za konec ljubezni, se je izkazalo, je bil vse več kot prijateljski. 

Foto: s_bukley/Shutterstock

Pravzaprav naj bi bil kar malo preveč romantičen, Jennifer je po navedbah namreč vsa ta leta po razhodu z Bradom še vedno skrbno čuvala ljubezenska sporočila bivšega moža. Šlo naj bi za ljubke listke, ki jih je Brad puščal igralki, ko sta bila še poročena, na katerih so pisali stavki, kot na primer »Nocoj si videti čudovito« in »Že zdaj te pogrešam«. Jennifer naj bi Justinu sicer zatrdila, da ji sporočilca ne pomenijo nič, a to, da jih je skrivaj obdržala, je igralca tako sesulo, da je zvodenela tudi njegova ljubezen. Ko sta se spopadla še z vprašanjem, kje bi raje živela, Justin je vztrajal v New Yorku, Jennifer pa Los Angelesu, zakonu resnično ni bilo več pomoči. Še prej sta se ločila tudi Brad in Angelina in morda je prav to zaskrbelo Justina, da je skrivna sporočila vzel tako zelo resno. Čeprav sta bila dva izmed najlepših Zemljanov končno oba spet samska, pa si Brad in Jennifer takoj nista skočila v objem. Šele letos sta se na podelitvi filmskih nagrad SAG ljubeče dotikala, a znova z zatrjevanjem, da sta samo prijatelja. Viri blizu njiju tabloidom sicer pogosto namignejo, da sta zaljubljena in hodita na zmenke, a teh informacij nista nikoli potrdila, o Bradu pa se je nazadnje celo govorilo, da ima zdaj novo dekle 31-letno igralko Alio Shawkat, ki se je te dni zapletla v rasistično bitko, saj se je pojavil star posnetek, na katerem temnopolte v šali označuje z žaljivo besedo. 

Morda pa sta ljubljenca Hollywooda naposled le spoznala, da ima njuna ljubezen največjo možnost preživetja na skrivaj, daleč stran od nadležnih tabloidov in medijskih luči. Glede na to, koliko pozornosti sta bila 51-letnica in 56-letnik v svojem življenju že deležna, jima skrivanja zasebnosti nihče ne bi zameril. 

Foto: Everett Collection/Shutterstock

Preberite še: 

Ideje za izlete in počitnice: slovenski kotički, kjer lahko dobro jemo in spimo

Koronavirus poskrbel za baby boom ježev