Prijateljstvo med najbolj oboževanima zvezdnikoma Hollywooda kljub govoricam o varanju, ločitvi in kopici nesramnih tabloidnih naslovnic po petnajstih letih, odkar sta se razšla, ostaja trdno. Jennifer Aniston in Brad Pitt sta to javno dokazala konec tedna, ko sta na podelitvi nagrad SAG (ceha filmskih in televizijskih igralcev) ljubeče podpirala drug drugega. Oba igralca sta na nedeljski večer namreč slavila, Pitt je domov odnesel nagrado za svojo vlogo v filmu Bilo je nekoč ... v Hollywoodu, Anistonova pa je prejela nagrado za vlogo voditeljice v novi TV seriji The Morning Show (Jutranja oddaja). 


Med Bradovim govorom ob prevzemu nagrade, ko se je zvezdnik pošalil iz svojega propadlega zakona, so se vse kamere znova obrnile v občinstvo in osredotočile na Jennifer. »Bodimo iskreni, imel sem težko vlogo. Zaigrati moškega, ki se zadeva, slači majico in se ne razume s svojo ženo, daleč stran od resnice,« je dejal o liku Cliffa Bootha iz celovečerca Quentina Tarantina, na kar se je Jen nasmejala in mu zaploskala. Ko je prišel čas, da na odru zasije Anistonova, pa so fotografi ujeli Pitta, kako je njen govor gledal na ekranu v zakulisju.  

Zvezdnika sta si po podelitvi čestitala še v živo, na rdeči preprogi so ju ujeli, kako se prijateljsko dotikata in se držita za roke. Bolj kot nekdanja zakonca pa je srečanje ganilo njune oboževalce, ki že vse od takrat hrepenijo po ponovni združitvi »Brannifer«

Preberite še: Skrivnosti mladostnega videza Jennifer Aniston 

A tudi prijateljstvo bo zadoščalo, če je to tisto, kar ju zares osrečuje, je prepričana Anistonova, ki je za revijo Elle spregovorila o tem, v kakšnih odnosih je z obema bivšima možema Bradom in Justinom Therouxom (z njim je bila poročena, ko je bil Pitt v zakonu z Angelino Jolie). »Ne čutim praznine. Res ne. Moja zakona sta bila po mojem mnenju zelo uspešna. In ko sta se končala, sta se zato, ker sva se oba odločila za srečo in sreča včasih ne obstaja več v obstoječem odnosu,« je dejala trenutno samska igralka, ki svoje utrinke sreče zadnjih nekaj mesecev deli na Instagramu (šele oktobra lani so jo namreč prijatelji prepričali, da si končno ustvari profil). Po podelitvi SAG nagrad je oboževalcem denimo dovolila pokukati v kopalnico njenega razkošnega doma na Beverly Hillsu in razkrila, kako se je peljala na slovesnost, da ni pomečkala čudovite svilene Diorjeve kreacije, ki jo je oblekla za priložnost.