Pisala sem že, da na dopust odhajam na lokacijo, ki je zelo odročna. Razlogov za to je več. Prvi so naravne lepote. Ki morda tistemu, ki pride sem prvič, niso vidne. Ker mu niso znane. Odpraviti se je namreč treba nekoliko proč od svoje postelje. In terase. Ob postelji in terasi jih namreč ni. A če se odpraviš nekoliko dlje, odkriješ samotne zalive, ki jih imaš lahko samo zase. Turkizno morje. In mir. Popolni mir. 

Če otroka vzgajate, da naj naredi, ker sam misli ali hoče, da mu ni treba narediti tega, kar pravijo pravila itd., ga fiksirate na živalsko vedenje. Telesno je sicer človek. Vedenjsko pa žival. 

Kar je drugi razlog za to, da dopustujem na tej lokaciji. Tu je še vedno mogoče najti mir. Brez ljudi, ki jih poznaš. Brez sodelav...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.