Bil je torek zvečer, čez lužo v San Franciscu pa točno opoldne, ko se je začel telefonski intervju z enim največjih zvezdnikov iz sveta psihologije, priljubljenim avtorjem več kot dvajsetih knjižnih uspešnic. Posebno poučne so njegove razlage, kako lahko že s svojim odnosom do sebe in vedenjem do partnerja poskrbimo za hormonsko ravnovesje in tako v odnosih postanemo srečnejši.

Moški so z vse večjo neodvisnostjo žensk začeli prevzemati več njihovih lastnosti. Dobra stran tega je, da so lahko bolj prisotni v vzgoji otrok in občutijo več ljubezni. Temna plat je, da postanejo preveč čustveni, čustva pa sprožajo ženski hormoni. Zaradi previsoke ravni estrogena izgubijo poželenje do nje, medtem ko se jim okrepi spolna sla do neznank.  

Omenjeno kultno uspe&s...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketoma:

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE