Preden ste se zaposlili pri podjetju Philip Morris, ste delali na področju srčno-žilnih obolenj in pulmologije. Ob tem seveda niste mogli spregledati vseh dejstev o usodnih posledicah kajenja. Nato ste se zaposlili v tobačni industriji, ki proizvaja ravno tisto, kar povzroča številne bolezni sodobnega časa, povezane s kajenjem. Tudi smrti, jasno. Ste se kdaj vprašali, ali je zaposlitev v tem podjetju sporna, so vaši kolegi, prijatelji izrazili nezadovoljstvo nad to vašo odločitvijo?
O, seveda! Preden sem zamenjala službo, sem o tem, ali je moja odločitev pravilna, veliko razmišljala. Če si raziskovalka, ki dela s pulmologi, si pač podkovana v razumevanju pljučnih bolezni. Morala sem si priznati, da je Philip Morris podjetje z veliko masla na glavi, ko iščemo odgovornega za škodljive posledice kajenja. A oben...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONA!