Britanska pevka Adele je po dveh mesecih prvič objavila nove fotografije na Instagramu in požela val navudšenja. Svetlolaska je namreč shujšala za 20 kilogramov in je videti popolnoma drugačna od tiste okroglolične Adele, ki jo je svet spoznal, ko ga je prvič začarala s svojim glasom.

31-letnica je objavila božično fotografijo, na kateri stoji z ramo ob rami z Grinchem - tistem možem, ki ne mara božiča, a se sčasoma premisli, in Božičkom. Adele je oblečena v nabrano črno satenasto obleko, ki ne more skriti njene nove, precej bolj vitke postave.»Hotel sva uničiti božič, a potem sta najini srci končno zrasli. Hvala, ker si prišel na mojo zabavo in mi dal občutek, da sem ponovno otrok, Grinch,« je ob fotografiji zapisala Adele. A bolj kot zabavna fotografija, je oboževalce sezula nova podoba slavne pevke. 

Adele je pred časom prek družbenih medijev oktobra sporočila, da je »prej jokala, zdaj pa se poti« in namignila, da se je lotila naporne shujševalne kure. Odločitev, da je čas za spremembo, naj bi padla po ločitvi od moža Simona Koneckija, v katerim ima sedemletnega sina Angela.

Pevka je svojega moža spoznala leta 2011, samo leto dni kasneje pa se jima je rodil prvorojenec. Leta 2017 sta si na zasebni poroki obljubila večno zvestobo, Adele pa je o tem spregovorila šele na podelitvi grammyjev. Razšla sta se aprila letos, ločitev pa je bila končana septembra. Dogovorila sta se za deljeno skrbništvo nad dečkom. Adele so tabloidi samo mesec dni po ločitvi povezovali z raperjem Skepto, vendar njuna zveza nikoli ni bila resna.