ISKALI STE:

“prehrana”

Sabina Obolnar: Smo mar res kante za smeti?

Ko je dr. Aleš Kuhar, agrarni ekonomist, nekajkrat opozoril, da je Slovenija kanta za smeti, ko govorimo o uvoženi hrani v naših trgovinah, da nas uvrščajo v vzhodni blok, kjer ...

Do aprila se oskrbujmo z vitaminom D

Kateri so koristni učinki vitamina D, odgovarja Katja Simić, diplomirana dietetičarka, ki vodi spletni portal Dietetik priporoča in svetuje ter predava o prehrani nosečnic, šola...

Vsak sedmi par je neploden

Širjenje genskega materiala in posledično ustvarjanje potomcev in družine sta bila celotno zgodovino pomembna za ohranjanje človeštva. Kljub splošnemu mnenju, da je rodnost še v...

3x3 preprosti triki za zdrav zajtrk, kosilo in večerjo

Že res, da smo na vrhuncu jeseni, ko v naravi prevladujejo oranžni, rjavi in rdečerumeni odtenki, a naše telo vedno znova potrebuje zeleno obarvana živila. Sestavili smo več pri...

Znani Slovenci in zdrava prehrana: Od izogibanja sladkorju do hotela mama

Nekoč so za najboljša domača kosila otrok skrbele naše none, srednješolsko obdobje je bilo čas pic in burgerjev, službe pa večinoma zapovedujejo pogrete obroke ... A vendarle. Z...

Rak dojke: Resno se moramo bati neaktivnosti, debelosti in nespečnosti

Oktober je rožnati mesec ozaveščanja o raku dojk. Kako huda in pogosta bolezen je, katere so preiskave za odkrivanje in zdravljenje že pred napredovanim stadijem in kakšna so ko...

Nenehna sla po čokoladi sporoča, da smo podhranjene

Minka Gantar, svetovalka za zdrav življenjski slog in avtorica uspešnic Ko imajo hormoni žur ter Ko ima življenje žur, spomni, da se celice odzivajo na vibracijo naših misli. Bo...

Prehrana na delovnem mestu za ohranjanje vitalnosti

Tudi vam zmanjkuje idej, kaj malicati v službi? Zaradi hitrega tempa življenja jeste vedno isto, posegate po nezdravih prigrizkih ali pa malico celo preskočite? Ker ima prehrana...

Koencim Q10: Zmanjšuje tudi neplodnost

Človeško telo ima izjemno sposobnost obnavljanja celic in celo tvorjenja za to nujnega koencima Q10, na kar le delno vpliva prehrana. Največ ga je rdečem mesu, perutnini in mast...

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij ONAPLUS.SI Logo

Zakaj imamo v uredništvu One radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

STRINJAM SE
newsletter
onaplus logo

Prijavite se na e-novice in bodite na tekočem!

Nadaljuj na prijavo >
newsletter
onaplus logo

Naročite se
na OnaPlus in izkoristite
25% popust!

NAROČI SE