Dvakrat ste sodelovali na festivalu Ema, lani in letos. Kakšna je vaša izkušnja prireditve?

Lani je bila izkušnja povsem drugačna, na festival sem se prišla predstavit, nisem vedela, kako bo. Morda sem celo bolj pričakovala negativne odzive, glede na mojo drugačnost. Letos sem vedela, kako poteka, zato so bile nekatere stvari lažje. Oboje je bila krasna izkušnja, ki je ne bi zamenjala za nič. Nabrala sem veliko znanja in samozavest, ki je prej nisem imela.Delujete izredno samozavestno. Tuje vam niso niti modne piste, lani smo vas lahko občudovali na ljubljanskem tednu mode.

Težko rečem, od kod to izhaja, pozirati sem se preprosto n...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!