Prav z namenom, da bo naš vsakdan bolj energičen, so pri adidasu izdelali nove tekaške copate UltraBoost, ki prenašajo energijo od temeljev navzgor in premikajo meje na področju tekaške tehnologije. Novi model je izdelan s pomočjo naprednih tehnologij, ki zagotavljajo podporo, vrhunsko prileganje in učinkovito gibanje. V adidasu so njihov prihod podprli s kampanjo Energija od temeljev navzgor, ki tekače navdihuje s samozavestjo in jih spodbuja, da bodo z vsakim tekom boljši.

Popolno prileganje stopalu in maksimalna podpora med tekom

Pri zasnovi tokratnega modela so v adidasu temeljili na najboljših lastnostih preteklih modelov, zato se prezračevalne luknjice prvotnega modela vračajo na zgornji del copata. Odlikuje jih tudi nova različica materiala Primeknit, ki ovije stopalo ter zagotavlja podporo in odlično prileganje, visokotehnološki opetnik Fit Counter, integriran v peto, pa omogoča brezhibno gibanje Ahilove tetive. Za prilagodljivost in oblazinjenje poskrbi neprekosljivi vmesni podplat BOOSTTM, ki prinaša najodzivnejše blaženje doslej. 

S tekom do več energije 

Najnovejšo različico legendarnega copata UltraBOOST so v adidasu podprli s kampanjo Energija od temeljev navzgor. Z njo si želijo navdihniti tekače s samozavestjo in jih spodbuditi, da postajajo boljši z vsakim treningom. Poleg tega posameznike pozivajo, naj s tekom vnesejo več energije v vse sfere svojega življenja.

V adidasu so z novimi copati, pri katerih so upoštevali povratne informacije tekačev in sledili nenehnemu razvoju, globalni tekaški skupnosti ponudili nekaj novega in edinstvenega – model, ki slavi surova, pristna čustva in energijo tekačev pred in med tekom ter po njem.