Bernarda Žarn
Verjetno najbolj zaposlena slovenska voditeljica se počuti domače pred kamero, na koncertih in na prireditvah. Njen prepoznavni nasmeh je rešil že marsikatero zagato, ki se na dogodkih in ob prenosih v živo pač zgodi. Na televizijskih ekranih jo vsak teden vidimo v oddaji Vikend paket, vodila pa je tudi Melodije morja in sonca ter Poletno noč. Z nami je delila nekaj svojih iskrivih misli.


Tara ZupančičVrnila se je kot voditeljica oddaje Zvezde plešejo in enkrat v oddaji tudi pogumno zapela. Sicer pa svojo kreativnost še naprej izraža z različnimi ročno izdelanimi in poslikanimi izdelki, ki nastajajo pod znamko Varishana. Tara še naprej ostaja tudi ljubiteljica živali, vsako leto izda koledar, zbrana sredstva pa gredo živalim v zavetiščih. Nam je Tara poslala nekaj fotografij iz otroštva ter z nami delila svoje skrivne užitke in knjižne namige.


Natalija Bratkovič
Da se v resničnostnem šovu Kmetija kot voditeljica odlično znajde, smo spoznali že lani, v začetku leta 2018 pa je dokazala še, da se zna vrteti tudi po plesnem parketu, saj je bila ena od tekmovalk v šovu Zvezde plešejo. Prepoznavni nasmeh na njenem obrazu ostaja tudi zaradi športa, je namreč zagreta športnica. A kljub temu ob nedeljah rada poležava in si kdaj zvečer privošči palačinke, vsaj tako nam je zaupala, ko je z nami delila svoje skrivne užitke, poslala pa nam je tudi nekaj fotografij iz otroškega albuma.


Nuša Lesar
Voditeljica oddaje Svet na Kanalu je kljub mladim letom že izkušena televizijka, vedno pa se rada odzove tudi vabilom na dobrodelne aktivnosti in tako je bilo tudi v iztekajočem se letu. Nam je zaupala, kje bo za silvestrovo, kako je po ločitvi našla novo pot do osebne sreče in kakšni so bili njeni karierni cilji v mladosti.


Ana Praznik
Pred leti smo jo poznali kot članico glasbene skupine Bepop, v iztekajočem se letu pa se je preizkusila kot voditeljica oddaje Delovna akcija. Pred kamerami se je odlično znašla, gotovo je k temu pripomogel tudi njen iskriv nasmeh. Z nami je delila svoje skrivne užitke, nekaj fotografij iz otroštva in nekaj spominov iz časov skupine Bepop.