Nataša Tič RalijanPo težkih življenjskih preizkušnjah se je vrnil njen prepoznavni nasmeh, gledalci so jo lahko letos videli na odru Špas teatra v predstavi Dekličina in na odru Mestnega gledališča v muzikalu Orlando. Z njo smo se pogovarjali tudi mi, Natašine odgovore najdete tu.


Tanja Ribič
Gledalce Mestnega gledališča je navdušila v nagrajenem muzikalu Trač, intenzivno pa se je posvetila še eni svoji ljubezni – petju, zdaj nastopa tudi kot Tanja in Ribiči. Snuje pa še svojo glasbeno komedijo. Ja, mami dveh deklet ni nikoli dolgčas, tudi to nam je zaupala tudi v pogovoru.


Lara Komar
Prva dama serije Reka ljubezni je bila v novi sezoni nadaljevanke postavljena pred nove izzive – njena Irena ni več le pozitiven lik. A Lara s širokim nasmehom gotovo ostaja pozitivna, še več, je tudi fatalna, letos je bila namreč izbrana za femme fatale. Mi smo se z njo pogovarjali o seriji Reka ljubezni, poslala pa nam je tudi nekaj fotografij iz otroškega albuma.


Milena Zupančič
Njena biografija izpod peresa Tadeja Goloba gre za med, ona pa ne živi od spominov, temveč ustvarja nove, nedavno je imela v Drami premiero predstave Ljudje. »Joj, morali bi me videti, kakšna postanem, ko sem sama pred televizorjem! S temi primerki ozkosti se glasno kregam. Veliko grdih besed mi uide, veliko. In sem tudi žalostna. Ne morem verjeti, kako smo se lahko znašli v času tolikšne gluhosti za raznovrstnost življenja, padli tako nizko, ko govorimo drug z drugim,« nam je med drugim zaupala v pogovoru. Kaj je še povedala, pa lahko preberete tu.


Gorka Berden
Pred leti smo jo gledali v humoristični seriji Da, dragi! Da, draga!, v iztekajočem se letu pa je zablestela na plesnem parketu šova Zvezde plešejo in se na koncu znašla tudi v finalu. Prav v oddaji je pokazala svoj iskrivi smisel za humor, ki ga bomo gotovo kmalu spet kje videli.