Človeška navada, da v dojenčku, od trenutka, ko priveka na svet, poskušamo uzreti njegove sorodnike, je stara kot zemlja, zato ni nič čudnega, da je javnost radovedna tudi, komu so najbolj podobni kraljevi otroci. Oblikovalci lepotnega portala Cosmetify pa so šli še korak dalje. Pod drobnogled so vzeli fotografije kraljevih staršev in njihovim potomcem ustvarili portrete, kakšni naj bi bili videti čez 20 let. 

Princ William in vojvodinja Kate ter vojvodinja Meghan in princ Harry. Foto: Reuters

Za izziv so si vzeli šestemsečnega Archieja, sina princa Harryja in vojvodinje Meghan, vse tri otroke princa Williama in vojvodinje Kate, 6-letnega princa Georgea, 4-letno princeso Charlotte in devetnajstmesečnega princa Louisa, ter še eno, pravzaprav prvo, pravnuknijo britanske kraljice, 8-letno Savannah Philips. Ali računalniške podobe napovedujejo resnično prihodnost, bo povedal šele čas, sami pa lahko presodite, kako dobro so se odrezali.

Archie Harrison 

Archie Harrison, ko je bil star štiri mesece. Foto: Reuters

21-letni Archie po napovedi oblikovalcev. Foto: Profimedia

Prvorojenec Harryja in Meghan je danes še dojenček, ki sicer bolj spominja na svojega očeta, ko je bil ta iste starosti, a čez 20 let oblikovalci Archieju napovedujejo, da bo imel veliko materinih potez. Njegovi lasje bodo nekoliko temnejši od Harryjevih, kot Meghan pa bo imel temne oči in obraz posejan s pegami.

Princ George

Princ George letos, ko je dopolnil 6 let. Foto: Reuters

27-letni princ Geroge, kot ga vidijo oblikovalci.

Tretji v vrsti za britanski prestol princ George bo čez 20 let star 26, do takrat pa naj bi se njegovi zlati lasje že pričeli redčiti, so prepričani oblikovalci, ki prinčevi pričeski pri 27 letih napovedujejo prihodnost podobno očetovi. Poteze njegovega odraslega obraza pa so na drugi strani poiskali v njegovi materi Kate.

Princesa Charlotte

Princesa Charlotte na svoj 4. rojstni dan letos. Foto: Reuters

25-letna princesa Charlotte po napovedi oblikovalcev.

Morda največje presenečenje je princesa Charlotte, ki po napovedih oblikovalcev spominja bolj na britansko pop pevko Jessie J, kot pa na konzervativno članico kraljeve družine. 25-letna princesa naj bi po njihovem imela še temnejše lase, poteze njenega obraza pa bolj kot na mati Kate spominjajo na njeno sestro Pippo Middleton, zdaj poročeno Matthews.

Princ Louis

Princ Louis letos, ko je upihnil prvo svečko. Foto: Reuters

22-letni princ louis, po mnenju oblikovalcev. Foto: Profimedia

Ubogemu Louisu so oblikovalci namenili še manj gosto grivo kot bratu Georgeu, prepričani so namreč, da bo Williamov sin do 22. leta že imel zametke pleše. Tudi poteze obraza so mu ustvarili bolj po zgledu očetove podobe, za razliko od sorojencev pa bo imel svetle modre oči s kančkom zlate barve.

Savannah Philips

Savannah Philips lani, ko je bila stara 7 let. Foto: Shutterstock

Savannah Philips kot 30-letnica. Foto: Profimedia

Prva pravnukinja britanske kraljice, hči Petra Philipsa in njegove izbranke Autumn ter vnukinja princese Anne, bo tudi čez 20 let svetlolasa, kot njena mati. Oblikovalci so rekonstruirali njen obraz pri 30-ih, in napovedujejo, da bodo njen nos in oči podobne materinim, medtem ko bodo njena usta bližje Petrovi obliki.