»Moja mami. Jezus je učil in utelešal odpuščenje, brezpogojno ljubezen, sprejemanje, novo življenje, vstajenje. Da se predamo in spustimo vso bolečino ter se na novo rodimo. To me uči življenje, to me uči zgodba z mojo mami,« je mojstrica joge obraza in diagnostike zapisala na svojem Instagramu, zraven pa objavila prvo fotografijo z materjo po devetih letih. Snidenje je spodbudila bolezen, saj je Savina pred kratkim na Kreti zastrupila s plinom in bakterijo e coli, zaradi česar je pristala v bolnišnici. 

Njeno življenje je viselo na nitki in takrat se je odločila poklicati mamo, s katero sta vse od Savininega otroštva, ko jo je kot deklico zlorabljal materin partner, imeli skrhani odnos. Čas za odpuščanje je naposled le napočil, četudi v najtežjih trenutkih Savininega življenja.  

Je pa gurujka že pred časom razkrila, da vsak dan pogreša svojo mamo. Na Instagramu je na materinski dan objavila zapis, da mame nič in nihče ne more nadomestiti ter da je neskončno hvaležna za lepe spomine, ki jih ima z žensko, ki jo je rodila. Zahvalila se je tudi svoji novi tašči, ki na Kreti ljubeče skrbi zanjo, namignila pa celo na lastno materinstvo. »Nisem še mamica otročku; sem pa tako blagoslovljena in hvaležna,da sem lahko ‘mamica’ toliko ženskam: da lahko dajem ta varni prostor in ljubezen,ki sem jo sama tako zelo iskala tam,kjer je ni bilo,« je zapisala.