Sredi minulega tedna, ko je bila vladna tiskovna konferenca o epidemiološkem stanju v državi, se je za govorniški pult postavila epidemiologinja Eva Grilc iz Nacionalnega inštituta za javno zdravje z najnovejšimi dognanji o razširjenosti virusa med državljankami in državljani te podalpske dežele. Na podlagi nekih anket je pojasnjevala, da se največ ljudi »verjetno« okuži na delovnem mestu, po njenem – četrtina. V nadaljevanju smo izvedeli, da jih 28 odstotkov ne ve, kje so se okužili. V skupnem gospodinjstvu se jih malo manj kot 23 odstotkov, v trgovinah in bolnišnicah po dobra dva odstotka in zdaj pazite: zaradi zasebnih druženj zgolj 2,35 odstotka vprašanih. Senzacionalno razkritje, ki ga ni mogel preslišati niti vladni govorec za covid Jelko Kacin, zato je tokrat on postavil epidemiologinji Grilčevi ...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!