Kdor nastopa v naših sanjah, je zanesljivo oseba, ki ima v našem življenju pomembno vlogo oziroma si z njim delimo določene lastnosti. Ali pa po kateri od njih hrepenimo, pojasnjuje Wallace, vsekakor pa je vsak zaplet ali razplet v sanjah nekakšen odsev našega vsakdanjika, resničnega življenja. In noben znak za preplah – skupinski seks tako ne pomeni, da se v nas skriva brezsramni razuzdanec, temveč najverjetneje pogrešamo podporo bližnjih. Preberite si, kaj pomeni, če sem vam sanja da …

… ste v postelji z bivšim. Ne, to ne pomeni, da ga pogrešate, podzavest vam namreč sporoča, da je treba opustiti stare vzorce vedenja, da ne bi ponovili napak iz prejšnje zveze.

… seksate s šefom. Spolni odnos z osebo, ki ima avtoriteto, pomeni, da ste se začeli zavedati svoje lastne moči, obenem pa ste pripravljeni tudi prevzeti odgovornost za svoja dejanja.… ste se med rjuhami znašli s prijateljem. Očitno si želite lastnosti, ki jih ima bližnja oseba, morda mu zavidate kakšen talent.

… seksate s sovražnikom. Čeprav vas nekdo v budnosti niti najmanj ne privlači, še več, najraje ga ne bi nikoli srečali, to še ne pomeni, da se vaša podzavest strinja s tem, pravi Wallace. Očitno vas neka lastnost osebe, h kateri vas sicer ne vleče, priteguje.

… ste v postelji z osebo istega spola, če niste istospolno usmerjeni. Takšne sanje vas bodo sprva zmedle, a dolgoročno boste najverjetneje strpnejši do drugače mislečih.

… seksate z znano osebnostjo. Takšnih sanj se verjetno ne bi otepal nihče, sploh če gre za priljubljenega igralca ali igralko. No, zvezdnik v vaših sanjah vas opozarja na vašo tiho željo, da si želite svojo nadarjenost deliti z drugimi in da si želite tudi priznanja za svoje dobro delo.

… ste med rjuhami s simpatijo. Ta oseba ima očitno nekaj, kar si želite tudi sami, morda pa tudi niste kos izzivu, ki bi ga prineslo razmerje z njo.… ste se prepustili strastem s popolnim tujcem. Očitno v sebi skrivate nadarjenost, ki je niste pripravljeni deliti s svetom, morda pa si je niste še pripravljeni priznati.

… vaš partner seksa z drugo osebo. Ne, to ne pomeni, da vas vara, temveč ste očitno negotovi v vajino razmerje, pravi Wallace. Odrešite se negotovosti!

… seksate s pošastjo. Ne, z vami ni nič narobe, imate pač bujno domišljijo! Seks z vampirjem ali vesoljcem ni nič šokantnega, sanje vas pozivajo k čemu kreativnemu ali k opustitvi rutine.

… ste v postelji z družinskim članom. Nedvomno najbolj nelagodne sanje, toda kot miri Wallace – povsem normalne. Kajti sanje vam zgolj sporočajo, da to osebo preprosto – občudujete.