V katerem plesu sta najbolj uživala? 

Natalija: Zelo všeč so mi temperamentni plesi, zato sta to zagotovo paso doble in argentinski tango. Ogenj in strast – to sem jaz in všeč mi je, če lahko to izrazim tudi v plesu.

Miha: Natalija je zelo lepo povedala, tudi meni je najljubši paso doble. To je ples, ki ga čutim z vsem, kar sem, in mislim, da sem delček tega uspel predati tudi Nataliji. Ob tem pa sem jo imel tudi res možnost spoznati, ne le prek televizije, kot jo poznajo ljudje, ampak tisto gorečo Natalijo.Vaju je doletela kakšna poškodba ali bolečina, ki je nikakor ne bi pričakovala od plesa? 

Miha: Tudi ples je športna disciplina, zato lahko vedno pričakujemo takšne ali drugačne poškodbe. Ker se pri plesu ves čas giba celo telo, je velika verjetnost, da prej ali slej staknemo manjšo ali celo resnejšo poškodbo. Po dolgoletni plesni karieri lahko rečem, da so poškodbe že kar del mene in sem se z njimi navadil živeti.

Zelo sem radovedna, kateri ples mi bodo določili. Vsekakor se bom nadvse potrudila, da bo to moja vstopnica za naprej, saj si res želim odplesati svojo superfinalno točko.

Kdo bo zmagal?

Miha: Brez dvoma stavim na Natalijo, konec koncev je moja učenka (smeh). A kdor pride v finale je že zmagovalec, prebiti se med najboljše tri v takšni konkurenci je res velik uspeh. Vse, kar se bo zgodilo v finalu, pa bo le češnjica na vrhu smetane.V finalu vaju najprej čaka ples, za katerega sodniki mislijo, da vama je šel doslej najslabše. Kaj pričakujete?

Natalija: Zelo sem radovedna, kateri ples mi bodo določili. Vsekakor se bom nadvse potrudila, da bo to moja vstopnica za naprej, saj si res želim odplesati svojo superfinalno točko.

Kaj pripravljata za superfinale?

Natalija: To je skrivnost, ne želiva še nič izdati. Bo pa v nastopu veliko strasti in transformacij.