V novi seriji se bodo zgodbe vrtele okoli jutranjega šova v New Yorku, to bo prva velika televizijska vloga za Jennifer Aniston po vlogi Rachel v Prijateljih, ki jo je izstrelila med zvezde. Po koncu Prijateljev se je Anistonova usmerila v filme, je najbolj uspešna od šestih igralcev, ki so igrali v kultni humoristični seriji, največ vlog je imela v romantičnih komedijah, večji preskok k oskarjevskim vlogam pa ji ni uspel. Od vseh Prijateljev je tudi ona tista, ki je najbolj ostala v soju žarometov, predvsem zaradi poroke z Bradom Pittom in kasnejše ločitve, nove poroke z Justinom Therouxom in nenehnega ugibanja, če je že in ali sploh bo kdaj noseča. Verjetno je prav Jennifer igralka, katere trebuh so v kopalkah in na rdečih preprogah največkrat podrobno analizirali, ona pa je o tem napisala esej, v katerem je tabloidom vrgla rokavico, rekoč, da ima dovolj ugibanj, ali je noseča ali »le« debela, in da naj prenehajo zasmehovati ženske zaradi njihovih teles.V časih, ko se na televizijo vračajo mnoge kultne serije, se seveda vedno znova pojavi tudi vprašanje, ali se bodo vrnili tudi Prijatelji, a kot kaže so ustvarjalci dovolj pametni, da vedo, da je nekatere uspešne zgodbe bolje pustiti v preteklosti. V Prijateljih pa je imela epizodno vlogo tudi Witherspoonova, igrala je eno od Rachelinih sester, razvajenko Jill,  drugo sestro, razvajeno in povrh še odštekano Amy pa je igrala Christina Applegate.


V Prijateljih sta bili sestri, kaj bosta v novi seriji, se še ne ve


Reese Witherspoon je sicer bolj znana kot filmska igralka, nedavno pa je navdušila v seriji Big Little Lies, v kateri ji je družbo delala kopica znanih igralk, med njimi Nicole Kidman, Laura Dern in Shailene Woodley. 


Reese s soigralkama v seriji Big Little Lies


Nova serija, v kateri bosta Anistonova in Witherspoonova združili moči, še nima naslova, niti se še ne ve, ali bo komedija ali drama, a brez dvoma bo že zaradi slavnih imen pritegnila veliko pozornosti. Skoraj gotovo pa je tudi, da bosta Jennifer in Reese zaradi tega postali še boljši prijateljici, obe namreč slovita po odličnih odnosih s soigralkami, Jennifer in Courtney Cox sta na primer še vedno najboljši prijateljici, čeprav Prijateljici nista več že trinajst let, odkar so prenehali snemati serijo.