Objavljeni v reviji Click Parade so leta 1939 postavili smernice srečne zveze in ženske podučili o ustreznem odnosu do svojih snubcev. »Če upoštevate spodnje nasvete, boste osrečili moškega in si postavili temelje uspešnega zakona,« pojasnjujejo avtorji nekoč pomembnih nasvetov, ki so danes k sreči daleč od resničnih pogledov na odnose. Vsaj upajmo. Pa si preberimo.

Ne razpredajte o svojih oblačilih. Nikar mu ne opisujte svoje obleke do potankosti, saj jo vendarle vidi, povrhu pa ga verjetno sploh ne zanima, kaj imate na sebi. Pogovarjajte se o stvareh, ki zanimajo – njega!  Ne pogovarjajte se z natakarjem. Vaš spremljevalec si zasluži vso vašo pozornost!

Ne sposojajte si njegovega robca. Tako ga lahko namreč umažete s šminko, česar si resnično ne zasluži.Ne kažite mu svojih čustev. Tako ga silite, da govori o stvareh, o katerih se ne želi pogovarjati, in manipulirate z njegovimi čustvi. Moški ne marajo solza, sploh pa ne na javnih krajih. Prav tako nikogar ne tolažite v njegovi družbi, kajti to dokazuje, da so vas slabo vzgojili. Moškega to ponižuje.

Pazite se, kako se vedete v bližini drugega moškega. Nikar ne posvečajte preveč pozornosti drugim!

Pijte zmerno. Če boste vidno vinjena, vas nikoli več ne bo pospremil na zmenek. Še najmanj pa si ne smete dovoliti, da zaradi alkohola padete v nezavest!Bodite pripravljene nanj. Nikoli vas ne sme čakati, na zmenek morate biti pripravljene pravočasno. Pričakajte ga z nasmeškom na obrazu!

Kako sedite? Izogibajte se nenavadnih položajev, pazite na pokončno držo, prepovedan je videz zdolgočasenosti! Žvečite z zaprtimi usti.

Ne ogledujte se v avtomobilskem vzvratnem ogledalu. Za priprave ste imele več kakor dovolj časa, zato je skrajno neprimerno, da ga zaradi šminke ovirate pri vožnji.

Ne popravljajte si oblačil vpričo njega. Če nosite modrc, si ga namestite tako, da vam med zmenkom ne bo nagajal. Enako velja za nogavice.