Modra ptica za Pogodbo

Knjigam Zadnji rimski cesar, Od Benedikta do Frančiška ter Oblast brez obraza se je lani pridružil še literarni prvenec, kriminalni roman Pogodba; zanj je Mojca Širok prejela knjižno nagrado modra ptica. Delo ni le bogato ozaljšano s sočnim jezikom in dialogi, temveč je kazalnik Mojčinega poglobljenega poznavanja delovanja italijanske mafije, ki je globoko vraščena v družbeno tkivo države.

Utemeljitev žirije
Mojca Širok je iz novinarskega sveta – začela je kot časopisna novinarka, nadaljevala kot dopisnica RTV Slovenija iz Rima in TV-voditel...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE  

Ne spreglejte

Zobozdravstveni posegi v popolni anesteziji

»Če danes gledam, je vsa ta stvar kar malo groteskna«

Kako je videti vaš popolni gospodinjski pomočnik

Zakaj je bel nasmeh tako pomemben za nas?

Priporočamo

Stajka Skrbinšek, Slovenka, ki je premagala raka v zadnjem stadiju

Ste pozorni na svoj krvni tlak: 140/90 mmHg je že znak za alarm

Vprašajte strokovnjaka

Šele po ločitvi sem spoznal, s kako hudobno žensko sem bil poročen