Za vas imamo tri predloge – morda je prav eden izmed njih tisti, ki bo postal nepogrešljiv del vašega vsakdana.

Življenje je lepo

La Vie Est Belle je dišava francoske blagovne znamke Lancôme. Idealna je za ženske, ki jim je všeč lahkoten, eleganten vonj. Parfum vsebuje 50 % naravnih sestavin. V ospredju so cvetlične note, kot so ilirska perunika (Iris pallida), jasmin in cvetovi pomaranče. Sadni pridih pa mu dajejo robidnice in hruška. Te sladke, pa vendar sveže dišave se ne boste zlahka naveličali. Pred kratkim je tudi prejela prvo nagrado na Beauty Awards, in to skoraj s četrtino vseh glasov, kar kaže, da je še vedno zelo priljubljena, čeprav je na trg prišla že leta 2012.

Evforija

Calvin Klein Euphoria je zelo ženstvena dišava. Zaradi srčnih not lotosovega cveta in orhideje jo opisujejo kot orientalsko ali cvetno. Osnovo sestavljajo vijolice, jantar, mošus in mahagonij. Zgornjo noto dopolnjuje granatno jabolko, ki doda orientalski pridih. Euphoria, ki je bil lansiran leta 2005, je leto zatem prejel nagrado FiFi za dišavo leta Women’s Luxe. Namenjen je ženskam, ki imajo rade cvetne vonjave, obenem pa ne marajo težkih, izjemno sladkih.

Želja

Sveža dišava Wish by Chopard ima skrivnosten orientalski vonj po vanilji. Parfum je bil izdan že davnega leta 1999, a je še vedno priljubljen. Držijo se ga oznake bogat, eleganten, čuten. Ta večerni parfum z vaniljo, kadilom, medom ter več vrstami sadja in cvetlic je težak in sladek, a ima tudi topel orientalski vonj.

Pravijo, da so vse dobre stvari tri. La Vie Est Belle, Euphoria in Wish so tako jagodni izbor nekaterih najbolj priljubljenih parfumov za ženske. Vas je kateri že prepričal in ste tako končno našle pravega?