Tu je zlata metla za najbolj urejen vrtec na Štajerskem leta 2014, pa priznanje za zmagovalno sezono po varčnosti v sklopu projekta Hrana ni za tjavendan leta 2016/2017 … Mogoče najbolj impresivna pa je plaketa za športni vrtec leta 2010/2011, saj se zanjo takrat sploh niso prijavili. Vrtec Slovenska Bistrica dnevno skrbi za okrog 1300 komaj shojenih duš po štirih občinah. In upam si tvegati oceno, da se tistega čudovitega zgodnjejesenskega jutra najbrž v nobenem drugem slovenskem vrtcu ravnateljica ni tako veseljaško mimogrede poigrala s svojimi varovanci. Z njimi enakopravno čebljala, zadrževala sapo, medtem ko so plezali, neko deklico pa celo sestrsko prežgečkala, jo ponesla po travniku v naročju in jo pri tem nekajkrat zavrtela.

V vrtičkarskih programih zelo poudarjaj...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONA!