Za njih ne smemo kriviti le lastnega prekomernega potenja. Dejstvo je, da je dandanes velika večina oblačil izdelanih iz sintetičnih in mešanih materialov, ki ne 'dihajo' – njihova vlakna vonje zadržujejo v sebi –, poleg tega pa se hitreje obrabijo.

Kaj storiti?

Kaj nam torej preostane? Pred nakupom privlačnih kosov si lahko preberemo etikete o njihovi sestavi in se zavežemo, da bomo domov odnesli le tiste, izdelane iz naravnih tkanin. Takšni so sicer navadno tudi dražji in zahtevajo več pozornosti in nege, saj jih želimo obdržati dlje. Menjava deodoranta nam bistveno ne bo pomagala – lahko pa namesto njega zamenjamo detergent za pranje perila.Nova formula za pranje oblačil

Da vam v družbi sodelavcev in poslovnih partnerjev ne bo nerodno, tudi če boste imeli na sebi kos oblačila iz umetnih ali mešanih materialov, in ga boste lahko brez skrbi obdržali na sebi, ko boste iz službe hiteli na pijačo s prijateljicami, koncert ali gledališko predstavo, bosta poskrbela nova formula Deo-tech in z njo najnovejši detergent za pranje perila Perwoll Care & Refresh, razvita za zagotavljanje dolgotrajne svežine in 24-urno nevtralizacijo neprijetnih vonjav, ki so posledica potenja. Ob tem bo poskrbljeno tudi za sintetična vlakna in s tem obliko oblačil. Odslej boste poglede privlačile le še zaradi lepih, negovanih modnih kosov, in nič več zaradi vonja, ki ga oddajajo!