Za razliko od kraljičinega rojstnega dne, ki ga počastijo s parado, rojstni dnevi ostalih članov britanske kraljeve družine niso javni dogodki. Vojvodinja bo tako najverjetneje praznovala v njunem domu ali pa bližnji okolici, obkrožena z možem, sinom in najbližjimi prijatelji. A tudi če bo praznovala doma, jo skoraj gotovo čaka kako presenečenje, ki ji ga bo pripravil princ Harry. Leta 2017, ko je bila njuna zveza še precej sveža, jo je za rojstni dan odpeljal v Botswano, kjer sta kampirala pod zvezdami. V Afriko se sicer kraljevski par vrača kmalu, in sicer jeseni na uradni obisk, verjetno bo z njima potoval tudi sin Archie. No, prejšnje leto pa Harry Meghan ni mogel presenetiti za rojstni dan, saj sta ta dan preživela na poroki njunih prijateljev.


Harry in Meghan na lanski poroki njunih prijateljev

Njunih več kot devet milijonov sledilcev na družabnem omrežju Instagram si verjetno obeta, da bodo uzrli tudi kako fotografijo z letošnjega praznovanja mlade družinice, zakonca Sussex namreč pomembne dneve rada obeležita s kako objavo, tako je bilo na primer že ob prvem materinskem in očetovskem dnevu, ki so ga preživeli kot družina. Vojvodinja bo gotovo dobila tudi kar nekaj daril, a Meghan je večkrat povedala, da ni ljubiteljica materialnih daril.


Meghan z družbo na letošnjem Wibledonu

Ji pa rojstni dan veliko pomeni, to je s svojimi oboževalci delila, ko je pred leti še pisala blog, ki ga je izbrisala, ko se je zaročila s princem. »Moja mama mi je vedno govorila, da je rojstni dan tvoje osebno novo leto. Tvoja priložnost, da sprejmeš zaobljube in načrtuješ leto, ki te čaka,« je takrat zapisala. Tedaj si je zaželela več pustolovščin, priložnosti za rast, dni, polnih hihitanja, odličnih obrokov hrane in predvsem več navdiha.