Draga Jerica, iskrene čestitke ob veseli novici.

Najlepša hvala. Še malo, pa se bova s partnerjem razveselila najinega »škrata«. To se mi zdi nekako nezemeljsko in tako lepo. 

Pred letom in pol sem splavila. Bil je splav pred ugnezditvijo. Priznam, da ne bom pozabila trenutka na parkirišču, ko sem izvedela žalostno novico in zajokala od bolečine. Nikomur nisem govorila o tem dogodku. Želela sem ostati pozitivna. 

So vaši dnevi, sploh delovni, zdaj v čem drugačni?

Malce so pa res. Predvsem si vsako popoldne vzamem kako uro za počitek, česar prej nisem počela. Včasih sem bila nenehno v pogonu, zdaj pa izkoriščam zad...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONA!