Poslanka v državnem zboru je že od leta 2014. Do konca marca letos je bila vodja poslanske skupine Stranke modernega centra. Potem je dolgotrajno opozarjanje na oddaljevanje od obljub, ki jih je stranka ob vstopu v koalicijo dala volivcem, moralo roditi upor, pravi. Postala je nepovezana poslanka in vodja skupine, ki jo poleg dveh nekdanjih kolegov iz SMC sestavlja še nekdanji član DeSUS. 

Ko danes gledam nazaj, se mi bolj kot nasilje, ki smo ga doživljale z mamo in sestro, zdi nedoumljivo dejstvo, da okoli nas ni bilo nikogar, ki bi nam ponudil roko. To je tisto, kar najbolj boli. To, da prav vsi vedo, kaj se ti dogaja, sosedje, stari starši, vsi, a so tiho. 

Februarja lani sem vam poslala novinarsko vprašanje, zakaj se SMC z vstopom v koa...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!